Tadić rychle ukončil spekulace a prodloužil smlouvu s Ajaxem

16.07.2021, 11:48
Aktuality
Dušan Tadić (© AFP)
Dušan Tadić zadupal do země veškeré spekulace o možném odchodu z amsterdamského Ajaxu. Srbský útočník a kapitán se dostal do hledáčku AC Milán, vedení o jeho transferu ovšem nechtělo slyšet a stejně se na celou situaci díval i 32letý fotbalista, výsledkem všeho je rychle dojednané prodloužení spolupráce...

Tadić měl smlouvu do června 2023, nový kontrakt je ještě o dvanáct měsíců delší.

"Není žádným tajemstvím, že Dušan hraje v týmu velmi důležitou roli, je vůdcem na hřišti i mimo něj. Už jenom kvůli tomu je skvělé, že se nám povedlo udržet ho a prodloužit smlouvu. Dušan je špičkovým hráčem a pro Ajax bude mít rovněž v nadcházejících letech velkou cenu," nepochybuje sportovní ředitel Marc Overmars.

Tadić na podzim oslaví 33. narozeniny a v Ajaxu zatím strávil tři úspěšné roky, během toho posledního odehrál 51 zápasů, dal 22 gólů a na dalších 26 trefách se podílel přesnou finální přihrávkou.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (12)

Přidat komentář
Csaplárova past

Tvle to AC Milán furt bude chtít staré dinosaury

Reagovat
bobis21

Přidat zkušeného hráče k jednomu z nejmladších týmů v evropě dává docela smysl ne? Momentálně jsou v týmu jen 2 hráči starší než 27 let (Kjaer a Ibra).

Reagovat
Hunt

Reagovat
smazaný uživatel

nj Giroud za chvili projde prohlidkou a do konce prestupoveho obdobi to cislo jeste vzroste

Reagovat
bobis21

Tak Tadič nepřijde, takže jen ten Giroud, čímž budou 3 (na hřišti nejspíš jen 2, protože nebude hrát Ibra i Giroud zároveň).

Všechny ostatní posily které se řeší jsou taky pod 25 let. Jediná spekulace nad 25 snad byl James z Evertonu, ale jestli AC fakt nabízelo tak směšnou částku tak to nemá šanci na úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Felitel

Mandžukič, Giroud

Reagovat
bobis21

Mandzukicovi skončila smlouva, Giroud je vlastně místo něj

Reagovat
srandamač

Tak italská liga je zrovna jedna z těch pomalejších, kde můžou hrát hráči déle.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna on by jim výrazně pomohl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele