Taddei odmítl Juventus

11.02.2008, 14:40
Aktuality
Zajímavou informaci ohledně svého přestupu do AS Řím na sebe prozradil Rodrigo Taddei. Brzy 28letý Brazilec byl totiž podle vlastních slov velmi blízko přestupu do konkurenčního Juventusu Turín, údajně však uposlechl hlas srdce a zvolil tým z věčného města.

Taddei působil od roku 2002 v Sieně, kde zanechal tak dobrý dojem, že se kolem něj začaly o tři roky později točit italské velkokluby. Mezi nejžhavější zájemce tedy patřila krom AS Řím, kde nyní působí, také Stará dáma: "Odmítnout klub, jakým je Juventus, není nic lehkého. Společně s AS jde o dva skvělé týmy, ale já se rozhodl následovat své srdce. Ptal jsem se i mé matky a ta mi poradila to samé, ať jdu tam, kam mě táhne srdce," komentoval Taddei tehdejší situaci pro stanici Sky. Jsem opravdu šťastný, že jsem zde. Z Brazílie jsem měl o Římu skvělé informace a chtěl jsem za tento fantastický klub vždy hrát.

Taddei se za dobu svého působení v Itálii vypracoval mezi nejlepší křídelní hráče celé Serie A, díky čemuž dokázal utéct chudobě, která ho i jeho rodinu v Brazílii postihovala "Díky fotbalu jsem dokázal zabezpečit mou matku a mou rodinu, z toho mám největší radost," přiznal Taddei. Bývalý hráč Palmeiras byl v závěru rozhovoru ještě dotázán na své fotbalové idoly z minulosti a na to, co si myslí o současných hvězdách: "Měl jsem dva idoly: Zica a Romária. Co se týče dneška, jsou podle mě nejlepší hráči světa Cristiano Ronaldo a Ronaldinho, v Itálii pak patří k nejlepším Mancini."

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdyby raděj držel hubu a krok, proč to jako vytahuje na světlo???

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to ublížilo? Přemýšlej, určitě se chtěl pochlubit zájemci z minulosti a to mu nemůžeš zazlívat.

Reagovat
Slejdy

ma to v sobe

Reagovat
M11

kapr ma srandovni vizaz

Reagovat
Kapřík

S tím kaprem opatrně, mohl bych se urazit...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v poslednej dobe Juventus odmieta skoro kazdy.Najprv Diego teraz Taddei.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se asi dřív nestávalo. Ještě před pár léty znamenal juve to co dnes Chelsea. nebo Real

Reagovat
smazaný uživatel

kdo hrava viac na prav guily alebo taddei ?

Reagovat
smazaný uživatel

pravo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele