Svědík zůstává ve Slovácku, dohodl se na novém kontraktu

25.01.2023, 12:58
Aktuality

Slovácko se v uplynulých sezonách zařadilo mezi přední české kluby a velký podíl na tom má Martin Svědík. Osmačtyřicetiletý trenér pak bude v klubu pokračovat, s vedením se dohodl na prodloužení spolupráce do června 2025...

"Slovácko se domluvilo na podmínkách nové smlouvy s trenérem Martinem Svědíkem! Trenér bude působit v Uherském Hradišti minimálně do léta 2025," oznámilo vedení na sociálních sítích.

Svědík za sebou má trenérská angažmá v Pardubicích, Baníku Ostrava, Mladé Boleslavi a Jihlavě. Na lavičce Slovácka sedí od listopadu 2018.

Slovácko pod vedením někdejšího útočníka zaznamenalo herní i výsledkový pokrok a v minulé sezoně opanovalo tuzemský pohár, když ve finále porazilo Spartu. Na úspěch následně navázalo i na mezinárodní scéně - rychle sice ukončilo působení v předkole Evropské ligy, probilo se ovšem do základní skupiny Konferenční ligy a zde dokázalo potrápit Nice, 1. FC Köln i Partizan.

Autor: Tomáš Pavlík / twitter.com/1_FCS

Komentáře (45)

Přidat komentář
PISTOLERO

velká paráda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mistr129
Reagovat
Fodbalysta

Arogance čistě náhodná

Reagovat
mistr129

Nemyslím ani tak aroganci, ten přestup vypadá jako pěknej pojeb z obou stran

Spíš to, jak nerozumí otázce nebo v jedné odpovědi si protiřečí s jinou

Reagovat
smazaný uživatel

já nezvládám pochopit jeho uvažování. Třeba jak mu Kvasnica říká, proč neprodají Chytila a za půl nepřivedou kvalitního útočníka a on opáčí něco o rozpočtu na příští sezonu. Tam není žádná spojitost, ten rozpočet bude při prodeji Chytila akorát vypadat líp, protože tam přiteče 25 milionů a k tomu případně procenta z dalšího prodeje.

Spíš tak z toho článku vidim, že se urazil na Slavii, která si nejdřív podchytila hráče a až pak se rozhodla informovat klub, což je možná trochu svinský, ale zároveň teda ta nabídka Slavie je extrémně velkorysá.

Reagovat
mistr129

Za mě je nejlepší tahle kombinace:

****

Ale za rok může jít za nula.

„Tak půjde za nula.“

"Zabezpečujeme rozpočet díky prodejům a díky partnerům, ale abychom si řekli, že když odejde Mojmír, tak celou částku dáme za nového hráče?“

*****

kde je kurva rozdíl mezi tím prodat za 0, koupit za 0, a prodat za 25, koupit za 25?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam jeden rozdíl. A to že kdyby ho teď prodal tak může dostat ještě víc díky dalším prodejům dement. Slavie umí hráče dobře prodat ven, Baník je taky teď asi rád, že Sora onehdá prodal.

Reagovat
verv

Co je na tom divnýho? On přece nemůže říct veřejně, že ho musí prodat aby z něj aspoň něco vytřískali. To by oslabilo jejich vyjednávací pozici vůči slavii.

Reagovat
mistr129

No to, že si odporuje.

Pokud si Sigma může dovolit mít z toho hráče 0 korun, proč pak nemůže koupit jiného hráče za stejnou částku, jako toho hráče prodá?

Reagovat
verv

Tak ona si to Sigma asi úplně dovolit nemůže, respektive to tak nechce. Ale přece během vyjednávání o přestupové částce nevyhlásí do novin, že toho hráče musí prodat, to by bylo hodně netaktický.

Reagovat
Fodbalysta

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2022-23/426241/minar-trpisovskeho-jednani-mi-vadi-chytil-zustava-talent-mizi-do-sparty.html

Já spíš nepochopil to, že se diví otázce, kdy za něj může Sigma v létě dostat reálně třeba "jen" 8 mega. Ty vole on dělá manažera první rok nebo je tak naivní a myslí si, že za něj někdo půl roku před koncem smlouvy vyplázne 30 mega. O prodloužení se bavit už nedá a i kdyby se neskutečně rozstřílel a hrál za reprezentaci, tak si nedovedu představit nikoho ani ze zahraničí, kdo by dal víc než 500k euro.

Reagovat
Greny

Tak ono oficiálně je pokud se nepletu zakázané jednat s hráčem bez souhlasu klubu.

Jasný dělá to asi většina, ale teoreticky ho chápu a on je zmrd píšu to zde dlouho on ho to nechá klidně prosedet

Reagovat
Spalovač šancí

Půl roku před koncem smlouvy se už může bez souhlasu klubu.

Na druhou stranu se prvotně kontaktuje manažer, zda vůbec by hráč měl zájem a až pak se oficiálně zahujeje jednání s klubem.

Reagovat
verv

Ale on ještě nemá půl roku do konce smlouvy.

Reagovat
Greny

Takže v červnu?

Reagovat
Neri04

Je to svinarna nejvyssiho kalibru a vubec se bych se mu nedivil, pokud by na ne byl nastvany.

Reagovat
smazaný uživatel

ok je to sviňárna největšího kalibru a ať je klidně naštvaný, mi to je fuk. Jen by to mohl oddělit a udělat, co je správný pro klub i pro hráče. Ale to bych chtěl asi moc.

Reagovat
Greny

Proč to neudělal Rosa s Haškem?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nechápu. Na Haška byla skvělá nabídka do lepšího klubu i se zajímavou možností budoucího zhodnocení přes participaci na dalším transferu?

Reagovat
Neri04

No prave, je tohle spravne pro klub? Ukazat, ze tohle jednani projde? To mi neprijde....

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Bude nějaké větší preview F:L?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ale ať neztratí motivaci a nevyhoří, pokud se mu tohle nestane tak pro český klubový fotbal je to paráda, že by se tady udržela trochu konkurence

Reagovat
kecipep

4. místo pojď mi.

K tomu takové pěkné statistiky, není co dodat.

https://www.facebook.com/1fcSlovackoMladez/photos/a.124350267740351/2345947032247319/

Reagovat
kilobyte

Všichni pod Hradcem pěkná ostuda.

Reagovat
Fodbalysta

u Bolky docela překvápko, já je měl vždycky jen za klub žoldáků.

Reagovat
smazaný uživatel

oni to avizujou už dlouho, že změnili strategii. Hodně dobře skautují druhou ligu a zainvestovali i do mládeže. Na jednu stranu je to škoda, protože dřív zvládla Boleslav ten vršek tabulky docela větrat, na druhou stranu proč ne. Díky tomu dostávají odchovanci a obecně mladší hráči docela čuchnout, mají tam Krobota, Maška, Mikulce, Ladru

Reagovat
bobis21

Já teda chápu, že ty odchovance asi dělají podle UEFA, ale u nás tam nepočítat třeba Lischku, který tu strávil 8 let v mládeži, je teda hodně přísné ...

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
db18

Reagovat
dontcallmeandre

SI asi dokáže vážit dobrého bydla, po tom, ajk se k němu zachovaly jiné kluby. a věřím, že z peněz za skupinu taky viděl nějaký zajímavý podíl.

Reagovat
oli9

Super

Hlavní pilíř úspěchů a fotbalu, které Slovácko v posledních sezónách předvádí.

Reagovat
AjaxFans

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
VersaceChain

Ma nekdo zkusenost s TCL televizemi?

Reagovat
adalbertus

příští rok do Hradce, za lepším

Reagovat
Fodbalysta

Sturm Graz ztrácí na Salcburk momentálně 6 bodů, uvidíme jestli to dotáhnou na poháry, protože titul si Salcburk pohlídá. Každopádně finančně by si nejspíš polepšil, to ano.

Reagovat
Stannis Baratheon

Humorné.

Reagovat
AjaxFans

Adalbertus si začal

Reagovat
smazaný uživatel

my boss

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Tobias

Je výborné, že dlouhodobě nejúspěšnější klub na Moravě stále uvažuje rozumně. Tento "per partes" postup je základem uvažování tohoto rodinného klubu a zaslouženě přináší ovoce. Martin Svědík se dohodl do června 2025 a to je výhodná doba pro obě strany. Poté, kdy pan doktor Zemek už na to není sám a klub má majitele se stejnou pravomocí je tohle další naprosto potřebná strategická podpora !

Reagovat
dontcallmeandre

Lol, Krmelec dnes na lávce, a Hilál vrátivší se z reprentace dal dva fíky,

Reagovat
smazaný uživatel

Svéďa je náš Slovácký bůh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele