Svědík po Nice: Nguyen chytil tři góly. Svým výkonem nastartoval tým

14.10.2022, 10:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Neumí je kopat! Na férovku

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sosi

však to taky kopl na hovno a trefil by zeď přímo doprostřed, kdyby se nepohli

Reagovat
Firkraag

Upřímně jsem myslel, že to tak chtěli. Trouba se ale přiznal no

Reagovat
soukup

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Kucka

Je nějaký sestřih se zákroky Nguyena? ČT Sport v sestřihu nepochopitelně nemá žádný jeho zákrok.

Reagovat
Pablos

Taky jsem čuměl no jak ten sestřih odflákli. Chtěl jsem se přesvědčit o tom zákroku ve 33min. jak píšou, protože mi to přišlo spíš popis dvojzákroku z druhé půle.

Reagovat
Kostomlat

někdy si říkám, jestli by např. právě Svědík byl vodný typ pro Slavii... Trpiš je takový slušňák, je dost diplomatický vůči hráčům, tenhle týpek by podle mě nedokázal udržet jednotu mezi cizinci v kabině. Po pár upřímných tiskovkách by ho tam zmlátili

Reagovat
ladyboy arsenal

lepšího nástupce upřímně nevidím

Reagovat
Bucky

Jedna věc jsou trenérské kvality, druhá trenérský styl. Svědík je takový ten klasický fotbalový vidlák a myslím si, že by u pražských S shořel. Ale třeba taková Plzeň, to by mohlo být jeho cílové angažmá.

Reagovat
bobis21

Popis "fotbalový vidlák" sedí na realizák Slavie mnohem více než na Svědíka

Reagovat
Bucky

To rozhodně. Ale tam je to pořád primárně o asistentech. Trpiš je klidnější, rozvážnější, mluví rozumně. Stejně jako v Plzni s Bílkem, na Slavii s Trpišem nebo třeba v Olomouci s Jílkem si myslím, že je lepší konstelace, když hlavní trenér je ten klidnější a rozvážnější a dementi můžou dělat asistenty.

Reagovat
Kaspar

Uz slysim Svedika jak po zapase rika, no Standa sice gol nedal, ale odmakal to a pohyboval se presne tam kde ma a splnil presne to s cim sel na hriste

Reagovat
Jolly Roger

Dobrej charakter do kabiny.

Reagovat
Bucky

Svědík má mnohem blíž asistentům Slavie. Dokáže hráče nakopnout, dokáže je poslat do prdele, ale v klubu jako je Slavie by se proti němu dřív nebo později kabina otočila.

Reagovat
Tobias

Ohledně vyloučení jsem kontaktoval pro zajímavost známého. Bydlí v Regenu a ještě píská v Bavorsku region. Díval se na to taky. Říkal, že pokud bránící byl poslední (zřejmě ano) a rukou bránil Kadlecovi v pohybu, tak by to rozhodl totožně jako Welšan

Reagovat
Simas92

Vy teda rozebirate veci, takove problemy bych chtel mit

Reagovat
Tobias

Jsem podnikatel a zajišťuji celotýdenní chod menší firmy. Výše uvedené jsem nebral jako problém, prostě mě zajímal názor- shodou okolností obchodního partnera. Naznačujete nějaké problémy- pokud zdravotní, to chápu, i když na tomto fóru...

Reagovat
icka

Reagovat
jenage

Reagovat
oli9

skvěle o poločase zareagoval..

Vystřídal, změnil rozestavení..

O poločase je klasicky zmrdal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele