Bianchi si přeje Riquelmeho návrat, rozhodnutí má padnout brzy

20.12.2012, 18:53
Aktuality
Závěr roku ve znamení hned dvou návratů se možná bude konat v Boce Juniors. Argentinský klub před několika dny opustil kouč Julio César Falcioni, jehož povinnosti převzal zkušený Carlos Bianchi. Ten by pak v týmu rád viděl záložníka Juana Romána Riquelmeho...

"Uvidíme, jaké jsou šance na jeho návrat. Bude se jednat o čistě jeho rozhodnutí, na to má právo každý z nás. Já si s ním o tom všem promluvím a uvidím, zda je připraven. Vím, co může dát týmu, ale až do naší schůzky se k tomu nemohu a ani nechci dále vyjadřovat," prohlásil 63letý trenér.

34letý někdejší argentinský reprezentant v minulosti hrával za Barcelonu a Villarreal, do jihoamerického klubu se pak vrátil před šesti lety. Původně se jednalo o hostování, v závěru roku 2007 ho následně Boca dokázala vykoupit. Svůj poslední zápas za ní Riquelme odehrál letos v létě ve finálové odvetě Copa Libertadores proti Corinthians, v níž jeho klub po domácí remíze 1:1 podlehl na brazilské půdě 0:2. Riquelme tehdy oznámil, že týmu už nemá co dát a od fotbalu si dá přestávku.

"Pokud existuje na světě někdo, kdo dokáže Riquelmeho přimět ke změně názoru, pak je to Bianchi," věří prezident týmu Daniel Angelici.

Sám Riquelme už letos v listopadu připustil svůj možný návrat do týmu, tamní veřejnost očekává jeho rozhodnutí ještě před skončením tohoto roku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
FC Porto FC

měl jít do MLS

Reagovat
ThePigFeathers

měl jiít do Sparty je to blbost ale kdyby nahodou...............

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dúfam, že sa vráti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších playmakerů

Reagovat
Filip12

Riqelme♥ špílmachr pár exceláns

Reagovat
Juan Román Riquelme

Juan, Boca ta potrebuje!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele