Sunderland přivedl útočníka Lense

16.07.2015, 08:46
Aktuality
Jeremain Lens po dvou letech odchází z kyjevského Dynama, dalším zaměstnavatelem nizozemského reprezentanta bude Sunderland. S tím se27letý ofenzivní univerzál dohodl na čtyřletém kontraktu...

Amsterodamský rodák je odchovancem Alkmaaru, ze kterého se před pěti lety vydal do PSV Eindhoven. Za úřadujícího holandského šampiona následně nastupoval tři roky.

Poté si však Lens trochu překvapivě vybral Dynamo Kyjev, se kterým během první sezóny vyhrál domácí ligu i pohár a druhou jmenovanou trofej dokázal získat i letos.

Nyní se Lens po dvou letech znovu stěhuje, dalším působištěm univerzálního ofenzivního hráče bude Sunderland. "Podepsali jsme ostříleného reprezentanta. Pracoval jsem s Jeremainem v Alkmaaru i PSV Eindhoven, znám ho velmi dobře. Všude, kde byl, střílel branky, věřím tak, že nám pomůže," řekl na adresu nové posily manažer severoanglického celku Dick Advocaat.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrý hráč, ale ten klub moc nemusím Škoda že nešel spíše do West Hamu když už

Reagovat
smazaný uživatel

V PSV Eindhoven hrál nejlépe

Reagovat
bobis21

super, těším se až ho budu mít více na očích. Na PL mu docela věřím

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

TSS.. a Clasie nic?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila pro Sunderland Konečně bude víc na očích, nikdy jsem nepochopil ten jeho přestup do Kyjevu

Reagovat
Stiksxx

No tak nejspíš si tam šel vydělat..Ale tak když s nimi dokázal vyhrát ligu, tak to nebyla zas tak špatná zkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná zkušenost to určitě nebyla. Ale jak píše kolega pode mnou, čekal jsem od něj tehdy přestup do nějakého lepšího klubu v PL.

Reagovat
Stiksxx

jj. což to já taky. Je pravda, že mu je už 27 a dalo by se říct, že začíná od začátku. Na top klub to už asi nebude. Jedině, že tuhle sezonu zazářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sa zahrabal na Ukrajine, po odchode z PSV mal potencial ist do timu z vrchnej polovice PL a teraz bude bojovat o zachranu. Rovnako si myslim ze za tych 12 mega eur to bude skor flop.

Reagovat
Stiksxx

Není to špatná volba. Doufám ale, že nebude s nimi hrát o padáka.. Tahle liga by mu měla vyhovovat. Je silovej a rychlej. Jeho odchod z PSV byl pro mě horší než třeba odchod Strootmana nebo Mertense. Vždy to byl dříč a nechal na hřišti maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nadhodnocenej hráč. V Kyjevě horší průměr. V Sunderlandu se neprosadi. 27zapasu v PL,z toho v základu bude jen 7x 1gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland asi nebude kupovat hraca za 11.4 miliona eur na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle ten FUT v 16ce bude něco neskutečného

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráč do PL

Reagovat
Elliasson

Zrovna teď, když Dynamo postoupilo do LM. Nevadí, snad Dynamo urve nějaký úspěch i bez něj

Reagovat
HullCity

Přesně tak,místo 6 zápasů v LM(možná i víc) hrát o záchranu v PL...a to ještě může odejít Jarmolenko,Mbokani i Belhanda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele