Sunderland háže laso Forlánovi

19.03.2008, 20:55
Aktuality
Roy Keane manažer Sunderlandu by připustil, že se v létě možná pokusí získat uruguajského útočníka Atlética Madrid Diega Forlána. Bývalý hráč Manchesteru United nedávno řekl, že by se návratu do Anglie nebránil.

"Ano, Diego bude jedním z našich cílů v letním přestupovém období, jednali jsme s ním už minulé léto, ale teď je pro nás prvořadá záchrana v Premier League." vyjádřil se Keane k přestupovým spekulacím.

Sunderlandu se dávají šance na získání Forlána také proto, že současný manažer Black Cats spolu s Forlánem dva a půl roku působil v Manchesteru.

Jak se na celou situaci dívá současný Folánův zaměstnavatel Atlético Madrid není známo.

Autor: Jiří Fišara / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
irik

jezis proc by ten chodil do Sunderlandu????????????

Reagovat
smazaný uživatel

protoze se zna s Dablem Royem a treba mu hloda v hlave ze se neprosadil v anglii a je jesitnej tak to chce zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán nepatří do podprůměrného klubu Premier League.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele