Sunderland dotáhl do konce hostování Ricarda Álvareze

01.09.2014, 20:40
Aktuality
Ricardo Álvarez se po třech letech loučí s milánským Interem a zkusí štěstí v Anglii. Argentinský záložník bude působit v Sunderlandu, všechny strany se dohodly na ročním hostování s opcí...

"Argentinský internacionál Ricardo Álvarez přichází na roční hostování na Stadium of Light," oznámily dnes Černé kočky na svých internetových stránkách.

Dnes 26letý vice-mistr světa odehrál za Nerazzurri celkem 90 zápasů a na své konto si připsal 14 branek. Inter za něho před třemi lety zaplatil argentinskému Vélezu Sarsfield dvanáct milionů eur a tato suma by se mu mohla vrátit - za hostování do konce sezony dostane jeden milion, dalších jedenáct by pak Sunderland měl zaplatit v případě, že se rozhodne využít opce na trvalý přestup.

"Jsem velmi šťastný, že zde mohu být. Je to velká šance ve skvělém klubu a těším se, že si zahraji v Anglii a odehraji si své v Sunderlandu," řekl po podpisu smlouvy Álvarez.

Autor: Tomáš Pavlík / safc.com, football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Madafak

Přál bych mu aby se rozehrál, ale v tuhle chvíli to je pro mě přestup průměrnýho hráče do průměrnýho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby aspoň průměrnýho (teď mluvím o klubu, hráče jsem hrát neviděl)

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland je kvalitný tým

Reagovat
Madafak

Dříve jsem ho docela sledoval, věřil jsem, že by to mohl dotáhnout hodně daleko. Minulou sezonu jsem ho sledoval už jen minimálně, ale myslim že k nějakýmu zásadnímu obratu u něj nedošlo. No a Sunderland je v rámci PL asi trochu podprůměrný to je pravda.

Reagovat
Deki

Vracet by se nemusel nicméně přeji hodně štěstí, Ricky. Jeden čas jsi byl velmi platný...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele