Sudí si nebyl jistý, řekl Benítez

09.12.2007, 10:31
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benítez po včerejším prohraném utkání s Readingem (1:3) na tiskové konferenci zkritizoval hlavního arbitra Andreho Marrinera, neboť prý ve prospěch domácích odpískal neregulérní pokutový kop.

Liverpool se v utkání trápil. Na první gól ještě stačil zareagovat, ale po přestávce dvakrát inkasoval. Na to už Reds nedokázali odpovědět a v závěru vysoký Peter Crouch nastřelil pouze tyč.

První a zřejmě klíčovou branku, která hosty rozhodila, Reading vstřelil z pokutového kopu. Podle manažera Rafaela Beníteze ale neměl být. "Podle mě byl Carragherův faul jednoznačně mimo pokutové území. Normálně by mu byla udělena žlutá karta, jenže nebyla, protože si sudí nebyl jistý," řekl na tiskovce španělský kouč.

Ten se zároveň dožadoval odpískání penalty i na druhé straně: "Myslím, že byl faulován ve vápně Torres, ale nemůžeme rozhodnutí sudího změnit."

Benítez se ale nevymlouval pouze na rozhodčího. Byl si vědom také toho, že jeho svěřenci zahodili bezpočet šancí. "Klíčovým faktorem naší porážky byly právě neproměněné šance. Navíc jsme tři góly inkasovali. S tím nemohu být spokojený," dodal liverpoolský manažer.

Autor: Pavel Janega / BBC

Komentáře (11)

Přidat komentář
-PeCa_08-

jn kurva,to co tam někdy převáděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtěl vidět ty komentáře,kdyby někdo takhle zkurvil zápas u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je,že měli dost smůly,a sudí jim upřel penaltu,ale tentokrát ten výkon taky nebyl žádná sláva. Doufám,že to byla jen vyjímka.

Reagovat
smazaný uživatel

meli smulu?? ty ses asi dival liverpolskyma ocima,penalta - faul zacal tesne pred hranici a prepadl klasicky do vapna, jenomze by sel sam na branare takze penalta to byla a na druhe strane torresovi vypichnul mic a pak mu trochu sevrel nohu kdyz padali - cisty.. liverpul tlacil ale proste z nej nic nevylezlo.. a protiutoky byly krasny a branky taky.. paradni zapas..(nemam rad gerrarda ale jak ho vystridal liverpol uz nemel ani ten tlak)

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti si za magora. Liverpool je nej.

Reagovat
smazaný uživatel

cidji nejsem zadnej magor, takhle si nazyvej beniteze za sestavu, gerrarda za to ze neumi nic nez centrovat a strilet(coz je na stredniho zaloznika malo) a torrese ze vubec do takovyho klubu lezl..

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool jsou nejvetsi KKt ktere jsem kdy videl.nejprve melou cele vedeni hraci i fanousci , ze chelsea je odporna kvuli tomu ze do ni majitel strka tolik penez ,ale jde poznat ze to byla jenom zavist tupa ahloupa zavist.behem nekolika roku jsou na tom hur nez oni melou neco o titulu a o lize mistru,ale kecama se vyhrat neda a maji bohate majitele ze spojenych statu.a ted jsou jeste ublizeni ze je rozhodci poskodil .ja bych se nedivil kdyby zachvili misto hrani nakupovali jen same drahe uplakanky kteri budou hrat na tom jejich novem stadionu,kterym mimichodem uplne zkurvy celou atmosferu z anfildu.proste nejvetsi shit je liverpool!!

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE VELMI KVALITNI NAZOR JE PPRO ME CEST TVE PRISPEVKY CIST

Reagovat
smazaný uživatel

ani z opakovanyho zaberu sem si nebyl jisty ani ja..

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku nesportovni nadavat na tymy kterym zrovna ty nefandis ne? Zamysli se trochu, a kdyz uz, tak si to nech pro sebe a nadavej na ne v duchu. Hm? Liverpool YNWA!!! a k zapasu s Readingem - no.. no.. no comment Tesim se na Utery 20:45 CT2

Reagovat
smazaný uživatel

no ale každopádně jde cítit, že už to není ten starý Liverpool. Polovina hráčů necítí pro klub jako takový. Nevím co je na tom pravda, ale nedávno tu byl článek jak jsou španělští hráči spjati s Benitezem (konkrétně Torres to myslím byl).. i ten majitel klubu nepomohl, dále plány na nová stadion atd. Pro mne všechno tohle ubírá na jejich jedinečnosti. Dřív jsem Liverpool nenáviděl daleko víc, ale zároveň strašně obdivoval. Takový zarputilý klub. Teď to mizí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele