Subotić se vrací do Německa, plácl si s Unionem Berlín

04.07.2019, 23:21
Aktuality
Neven Subotić bude po osmnácti měsících znovu hrát německou nejvyšší soutěž. Srbský obránce po loňské sezoně neprodloužil končící kontrakt ve francouzském Saint-Étienne a z nabízených možností ho nakonec nejvíce oslovila ta od bundesligového nováčka Unionu Berlín...

Subotićovi je třicet let a v Německu strávil drtivou většinu dosavadní kariéry. Po angažmá v Mainzu dlouhodobě oblékal dres Borussie Dortmund, v lednu 2017 si odskočil na hostování do 1. FC Köln a o rok později ho získalo Saint-Étienne.

Union Berlín před několika týdny vybojoval postup a Subotić je zatím jeho nejzvučnější posilou, obě strany podepsaly dvouletý kontrakt.

"Do dobrodružství v Unionu jdu s velkou chutí. Německou ligu jsem spoustu let znal a jsem si jistý, že Union Berlín si v nejvyšší soutěži povede dobře. S Borussií Dortmund jsem zde hrál v lednu 2016, tehdy se jednalo o oslavu výročí a pamatuji si velmi dobrou atmosféru. Vedle toho jsem samozřejmě v květnu viděl nádherné fotografie z oslav postupu," prohlásil Subotić.

Autor: Tomáš Pavlík / fc-union-berlin.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Dobrá posila pro Union

Reagovat
Bandita_Harry

Union sice nepoznam no dufal som v PL alebo v nejaky vacsi klub, no drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Me by se libil v Arsenalu, celkem by podle me podle jejich filozofie zapadl

Reagovat
andrew96

Nevím teda jak teď ve Francii, ale v Německu poslední sezóny šel celkem dost dolů. Nevím, jestli si mohl nějak vybírat.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

neviem ci uplne dolu ale Sokratis pred nim dostaval prednost a mal aj dlhe zranenia no vo Francuzsku hral stale zaklad a tento rok uhrali 4 Miesto ci je vcelku super vysledok

Reagovat
Seydou Doumbia

V L1 hrál dobře, ale na PL už by to rychlostně asi nebylo.

Reagovat
Rudnevs

Mal podla mňa aj lepšie ponuky než nováčik v BL, ale Union ho podľa mňa oslovil i po inej stránke... Je to síce nováčik, ale je to silná značka, zaujímavý klub a podobne a Subotić tam pasuje.

Inak v Saint-Étienne sa mu vraj darilo, podľa mňa na to určite bude mať a bude super posila. A ešte stále má len 30. Jak nebol na očiach, tak som si myslel, že je starší. Skvelá práca od Unionu. A dosť som zvedavý i na Ingvartsena.

Reagovat
Bandita_Harry

Nechapem trosku preco ho nepodpisali v tom Saint Etienne

Reagovat
Hachim Mastour

Fascinujúci týpek.

Reagovat
andrew96

Reagovat
fabec1222

K dokonalosti mu chybí a na konci příjmení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Dortmundu se na Subotiče moc těším.

Reagovat
Ross Geller

Hummels - Subotic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele