Stuttgart v létě převezme trenér Walter

20.05.2019, 13:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rudnevs

Dobrá voľba, idú na to pekne koncepčne. Trojica Walter, Mislintat a Hitzlsperger vyzerá veľmi zaujímavo, verím, že by VfB mohlo ísť opäť hore.

Pre Kiel škoda, zas budú musieť nahrádzať trénera i dôležitých hráčov, snáď z toho opäť výjdu dobre. Už je istý i odchod Karazora, ktorého si Walter vezme so sebou do Stuttgartu za 1 Mio. €.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda , čekal sem že příští rok Kiel vykope postup

Reagovat
Rudnevs

Mohli by, tiež ich mám rád, ale zatiaľ je to možno dobré tak, ako to je. Nech si spravia štadión, navýšia rozpočet a trochu sa usadia, podobne ako trebárs Union. Potom by to v tej Bundeslige trebárs o niečom i bolo a nie jak Paderborn, čo tam postúpi a za dva roky hrá tretiu ligu. Ale pokiaľ postúpia už teraz, samozrejme sa z toho budem tešiť.

Už som si i tak predbežne dával dokopy kandidátov na postup na budúci rok. Očakávam, že minimálne jeden zo zostupujúcich to nedá, ďalší kandidáti asi potom HSV, Union a určite niekto vyskočí ako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový Hannover by třeba nemusel postupovat, uvidíme co Union v baráži, ale jak už bylo zmíněno Stuttgart si to asi pohlídá (hrozně se to ve mně bije, hrozně bych si přál Union v BL, ale Stuttgart mám až moc rád ), pak asi určitě bude favorit HSV. Přál bych si nějaký velký překvápko typu nepostupu Norimberku ani Hannoveru a naopak vzestupu takového St. Pauli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mami , koupíš mi zmrzlinu? Zlato , jen proto že spím s tvým otcem mi ještě nemusíš říkat mami .A jak ti teda mám říkat? Normálně. .... Thomasi Hitzlspergre

Reagovat
honziss

Sleduješ i 3. Ligu? :) Potažmo jak hodnotíš sezónu TSV 1860?

Reagovat
smazaný uživatel

špatně měl bejt jasnej postup

Reagovat
Rudnevs

To zas asi nie, predsa len, boli nováčikovia a Bierofka si navyše väčšinu sezóny robil licenciu, čo znamená, že sa nemohol naplno venovať tímu. Podľa mňa to nebola zlá sezóna. Teraz by to chcelo zbaviť sa prezidenta, kvôli ktorému hrozí odchod Bierofku, a budúci rok atakovať postup.

Reagovat
andrew96

Tak Schulz už je v Dortmundu.

Reagovat
Heresy

Nejake tipy na stuttgart vs union ?

Reagovat
Rudnevs

Neprehra VfB, ale kurz je malý.

Reagovat
Heresy

kurz 2 na jednicku .. myslim ze by stuttgart mel vyhrat aspon za 100 zkusit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele