STŘIHAVKA MÍŘÍ DO ANGLIE

03.07.2007, 19:33
Aktuality
Fotbalista Baníku Ostrava David Střihavka dnes odletí do Anglie. Druholigový Norwich zvýšil svůj zájem a 24letého útočníka pozval na jednání, která mohou vést k případnému přestupu...

Na Bazalech nechtějí o přestupu elitního kanonýra vůbec slyšet, ovšem pokud anglický klub zaplatí alespoň jeden milion eur, přestupu nikterak nezabrání. Střihavka má totiž ve smlouvě klauzuli, že pokud za něj nabídne jiný tým takovou sumu, může moravský klub opustit.

"K podpisu nové smlouvy je ale ještě daleko," tvrdí Střihavka, jenž se stal v uplynulé sezóně se 13 brankami druhým nejlepším střelcem ligové soutěže.

"Zatím mohu říct jen to, že Norwich je ve hře o Davida Střihavku nejdále," uvedl generální manažer ostravského Baníku Werner Lička. Ale 16. tým posledního ročníku druhé anglické ligy není jediným zájemcem o služby pražského rodáka.

Kádr Baníku už opustili dva stabilní obránci. Na Žižkov se stěhuje Pavel Besta a do dánského Midtjyllandu přestoupil Maroš Klimpl. Soupisku ale doplnili navrátivší se stoper René Bolf, bek Daniel Tchuř z Artmedie Bratislava a útočník Robert Zeher, jenž se vrátil z jabloneckého hostování.

Autor: Petr Hašek / fcb.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

David Střihavka, 3.7.2007: "Jen na testy bych už nikam do ciziny ani žádného jiného klubu nešel." Zdroj: http://fotbal.sport.cz/clanek/115226-strihavka-bude-jednat-o-moznem-kontraktu-v-norwichi.html Opravdu je na testech?

Reagovat
HOST*

no popravde nevim jestli si v Norwichi pomuze, lepsi by to mel urcite v Baniku

Reagovat
HOST*

a jeste k tomu jen za mega Euro

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*heykubak

stříhavku mám rád a divím se, že si ho ještě bruckner nevšiml.. myslím, že si tím pomůže. když bude pracovat tak jako do teď, tak má šanci se dostat víš.. viz. nugent z prestonu

Reagovat
HOST*Jardel

To je škoda docela jsem se těšil na novou sezonu a na to jak to Střihavka rozjjede je to kvalitní utočník

Reagovat
plechi

bude chybět... no ale třeba maji v merku svěrkyho, a ten by tu moh zas pookřát...

Reagovat
HOST*

jjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!! Čech v Norwichi koneečně sme se (kanárci) dočkaly.....střihavka je gooood a baník taky ale BRNO je lepšííí!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele