STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ V AS ŘÍM

16.03.2005, 14:42
Aktuality
Luigi Del Neri se rozhodl skončit po šesti měsících s trénováním v AS Řím. Na lavičce jej nahradila bývalá hvězda tohoto klubu i reprezentace Bruno Conti, který poslední tři roky vedl římský dorost.

Del Neri se rozhodnul skončit po nedělní porážce s Cagliari 0:3, která byla již třetí v řadě. AS tak pomalu ztrácí kontakt s příčkami, které zaručuji předkolo LM, protože na čtvrtou Sampdorii ztrácí devět bodů.

50letý Bruno Conti, člen italského týmu mistrů světa z roku 1982, je považován za jednoho z nejlepších hráčů, kteří kdy oblékali dres Giallorossi. Rok po světovém triumfu s AS vyhrál i italský titul. "Nemohl jsem odmítnout," prohlásil po svém jmenování. Ve funkci však zřejmě setrvá jen do konce sezóny, pak by se měl vrátit zpět k juniorům. Jeho asistentem bude Ezio Sella.

Teď už bývalý kouč AS Řím Luigi Del Neri převzal trenérské křeslo v září po Němci Rudi Völlerovi, který na lavičce vydržel jenom jeden měsíc. Na začátku sezóny vedl klub ještě jeden trenér, Cesare Prandelli, ale než začalo první kolo Série A rozhodl se odstoupit kvůli těžké nemoci manželky. Příchod Bruna Contiho na lavičku AS Řím tak je už čtvrtá změna na postu trenéra v této sezóně.

Autor: David Kubáň

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Canuck

Tak doufám, že teď už konečně budeme stoupat jen nahoru

Reagovat
HOST*

snad se uz zvednem,porazek uz bylo dost!!!

Reagovat
HOST*spanhel

Asi né, teď AS zase prohrává a to s Fiorentinou 0:1 a je dvacet minut do konce.

Reagovat
HOST*stam

AS su siti...jak mohli tak " zositniet" behom jednej sezony...

Reagovat
HOST*Peca

AS je prohnilej klub stejně jako celej Italskej fotbal-dluhy a zase dluhy, korupce a podvody a plno dalších nešvarů. Momentálně nejsou schopný konkurovat Milánskejm klubům a Juventusu, budou hrát o UEFU a patřit k lepšímu průměru Serie A. Trenéři se tam mění až příliš často, to nesvědčí o kvalitním vedení a pořádné dlouhodobé strategii. Typická Itálie

Reagovat
exmafie

Nezdá se mi správný soudit podle jednoho klubu celou ligu...

Reagovat
HOST*Peca

Nesoudím ji podle jednoho klubu. Dluhy maj všechny kluby, jedná se o sta miliony eur, možná i miliardy. Liga je skorumpovaná (něco jako u nás), poloprázdný stadiony, simulování, rasismus, prostě jeden velkej blázinec. Za poslední roky šla Serie A strasně dolů, už dávno není nejlepší ligou na světě, Anglie a Španělsko už jsou někde jinde.

Reagovat
sansiro

Myslim, ze jses pekne vedle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele