Střelec Olič by měl pokračovat ve Wolfsburgu

14.04.2014, 10:54
Aktuality
Ivica Olič s velkou pravděpodobností v létě nebude měnit dres. Chorvatský reprezentant dal najevo, že chce dál hrát za Wolfsburg. O Oliče mají zájem i další kluby, v nejbližší době by ale měl zkušený útočník podepsat novou dvouletou smlouvu s Wolfsburgem.

"Mám v úmyslu zůstat ve Wolfsburgu. Očekávám, že budu součástí týmu i v příští sezoně," prohlásil čtyřiatřicetiletý střelec.

Kicker informuje, že Olič v pátek absolvoval schůzku s manažerem Klausem Allofsem a trenérem Dieterem Heckingem, na které podle všeho došlo k rozhodujícímu posunu. Zatímco vlci dosud své opoře nabízeli nový roční kontrakt s opcí, nyní mu měli předložit dvouletou smlouvu.

Současný kontrakt Oličovi vyprší v létě, což z něj dělá atraktivní přestupový terč pro další kluby. Jedním ze zájemců je Stoke, kde byl autor letošních dvanácti ligových tref v minulých dnech s manželkou na návštěvě.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
hraca

Na jeho věk, slušný borec

Reagovat
db18

Sice bych si přál, aby hrál za něco sympatičtějšího, ale aspoň zůstává v BL

Reagovat
Arne

No nic proti Stoku, ale byl by hloupej, kdyby šel z boje o LM do takovýho průměru.

Jinak Tolga je ofiko náš, smlouva do 2017.

Reagovat
JozkokozleJ

Teraz este nech zlanari do Berlina brata Tolgaya, ktoremu konci v doraste VfL zmluva. Co som pozeral nejake zostrihy (kvoli Palacios Martinezovi - cumim, ze ten uz je v RB Leipzig), tak mlady Cigerci v juniorke Wolfsburgu vyzeral velmi slusne.

http://www.transfermarkt.de/en/tolcay-cigerci/profil/spieler_192266.html?from=direktErgebnis

Reagovat
Arne

Hmm, no proč ne, když by byl zadarmo... My dobrý mladíky očividně nemáme, když tam Jos nikoho nedává a v situaci, kdy nemáme o co hrát, nechá Brookse a Mukhtara mimo kádr. Teď je na řadě Schelle a docela bych si uměl představit návrat Dejagaha.

Jinak Cigerci st. prý za 1,5 mil... Mohli jsme zaplatit taky jenom rovný milion, ale tam by Wolfsburg měl nějakou opci na zpětný odkup.

Reagovat
JozkokozleJ

Luhukay uz minuly rok ukazal, ze tabulkovou istotou sa u neho nic nemeni. Inak, Brooks ano, hoc ma vykyvy, ale na stoperovi musi dostat cas a talent tam je. Ovsem Mukhtar ma zatial nikdy nejak nepresvedcil, ze je niecim vynimocny (okrem veku).

Ak by sa este podaril Skjelbred a vysiel by Dejagah, to by bolo vyborne. Taky Allagui na pravej strane potrebuje postrcit.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam jsou nějaký vedlejší problémy, ale proč nehraje Brooks, když o nic nejde a vypadá to, jako že nikomu nevadí, že se prohrává, a hraje místo něj Kobi, kterej v klubu stejně končí. Jak se má ten kluk nějak vyhrát?

Reagovat
Arne

Asi tak, je to prostě na palici... Hlavně ale, že je máme pod smlouvou a Preetz se může pochválit, že víc svých hráčů v kádru nikdo nemá. Nehraje ale ani jeden potom.

Reagovat
Arne

Naprosto souhlasím, na druhou stranu má Mukhtar teprve 19 let a spoustu času... Jasně, Draxler, Götze nebo Meyer už v takovým věku hráli pravidelně a hráli dobře, ale na takový talent si asi budeme muset počkat, jestli se ho vůbec někdy dočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších Preetzovo nákupů

Reagovat
Arne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak som čakal, že po ňom siahne BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad daj LM.

Reagovat
OVi.77

Rode do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

do 30.6. 2018

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

bude litovat, až zjistí, že se Venca Pilař vrací z hostování

Reagovat
JozkokozleJ

Jak to? Freiburg nema opciu?

Reagovat
db18

TO jako Freiburg bude tak blbý, aby zaplatil opci? Ta podle mně bude kolem 2 mil. € a nemyslím si, že by výkony přesvědčil natolik aby to za něj vyhodili...

Reagovat
JozkokozleJ

Si robim srandu. Hostovanie nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten se nevrátí ni do Plzne...maximálně Boleslav

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele