Štrasburk suspendoval trenéra Stéphana, tým zatím povede Le Scornet

09.01.2023, 12:57
Aktuality
Julien Stéphan (© AFP)

Vedení Racingu Štrasburk reaguje na mizerné výsledky a na jeho lavičce nebude pokračovat Julien Stéphan. Francouzský klub se letos trápí, i po minulém týdnu platí, že v probíhajícím ligovém ročníku vyhrál jenom jedno soutěžní utkání...

42letý Julien Stéphan se kormidla ujal v létě 2021 a loni s ním obsadil skvělou šestou příčku tabulky Ligue 1, od té doby ovšem uplynula spousta vody a výkony týmu se rapidně proměnily.

Letos Štrasburk porazil pouze v říjnu Angers, z dalších šestnácti zápasů vytěžil jenom osm bodů a v tabulce je předposlední. Minulý týden navíc rychle ukončil pouť národním pohárem, stopku mu vystavilo Angers.

Stéphan byl pro tuto chvíli postaven mimo funkci, oficiálně odvolán bude ve chvíli, kdy vedení najde nového stálého trenéra. Do té doby tým povede dosavadní asistent Mathieu Le Scornet.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele