Strach nemám, nebojím se bojovat, hlásí Gameiro

25.10.2017, 19:21
Aktuality
Na lavičce náhradníků strávil převážnou část letošní sezony Kévin Gameiro. Francouzský útočník nemá místo v základní sestavě Atlética Madrid a jeho vyhlídky nejsou nejrůžovější ani pro nadcházející měsíce, flintu do žita ovšem rozhodně nehází a hodlá se poprat o přízeň trenéra Diega Simeoneho...

Třicetiletý Gameiro v minulosti střílel branky v dresech Lorientu, PSG a Sevilly a v hlavním městě Španělska kroutí svou druhou sezonu. V té první dal dvanáct ligových gólů, letos ho ovšem hodně přibrzdila letní operace třísel a v rámci LaLigy se na trávníku objevil jenom třikrát.

Francouzský fotbalista se musí popasovat s velkou konkurencí, jelikož v kádru jsou i Antoine Griezmann, Ángel Correa, Luciano Vietto nebo Fernando Torres. A od ledna bude po této stránce ještě hůře, k dispozici pro soutěžní utkání totiž bude navrátilec z Chelsea Diego Costa.

"Hraji za velký klub a je tak zcela normální, že v týmu je velká konkurence," říká Gameiro.

"Každý potřebuje pracovat, aby si vybojoval místo v základní sestavě a strach rozhodně nemám. Nebojím se bojovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarketweb.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S očakávaným "výpredajom" a prestavbou kádra sa tu už množia články od odchodoch/spokojnosti v ATM, podľa EF logiky to už má zrátané a v januári adios, ale snáď to nevyjde a predajú ho až v lete, Vietto by mohol ísť aj hneď...Griezmann, Correa, Costa, Gameiro a snáď už len divák Torres je vcelku fajn, a to na hrote môže nastúpiť aj YFC

Články o tom ako sa im v Atletiku páči a chcú v ňom ostať v podaní Oblaka, Gimeneza a Griezmanna are loading...

Reagovat
Reggie

Vcelku fajn? Nejses trosku rozezranej? To bych rekl, ze je teda hodne fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sa Gameiro nahradil niekým perspektívnym a zároveň gólovým (André Silva ) tak by to bolo skvelé, takto sú tam 2 tridsiatnici, Costa, Correa a Griezmann, ktorý chce odísť... a pol roka bez futbalu môže neblaho zapôsobiť aj na Costu

Reagovat
JackDaniels.

Vsetko podstatne sa dozviete z nadpisu, clanok

Uz o nieje ten ef. CZ ako predtym

Pride mi, ze clanky sa tu uz pisu len aby nejake boli...

Z toho dovodu sa pod nimi aj ovela menej diskutuje...

Niekedy som tu dokazal stravit vela casu...teraz vsak kvalita informacii podstatne klesla a ja ef vypinam po par minutach...ked som sa domopy nic zaujimave nedozvedel...

Gameiro sa neboji... super

Uzdraveny Guerreiro sa raduje...wau

Lamela stale nepripraveny na navrat...okay, staci napisat ked uz bude pripraveny

..........nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Titulek "Gameiro hlásí"

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
wishmaster

v podstate súhlasím. Zaujímavý autorský článok som tu nevidel už naozaj dlho. Veľmi mi taktiež chýba PL v kocke či ohliadnutie sa za kolom Bundesligy. Bohužiaľ, posledné mesiace obsah tvorí 90% povrchných článkov, kde je podstatná jedna či dve vety.

Reagovat
Kily

nebude to tím, že EF je v první řadě informativní web s tím, že těch opravdu nejzajímavějších informací se nerodí několik každý den?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

tyhle články tady byly vždycky a najednou jsou k ničemu a jenom aby byly, protože Eurosport už nemá 1. Bundesligu a nepíše se Kostka a je zde o dva články týdně méně?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě z doby, kdy nebyl jednotně uznávanou fotbalovou legendou.

Reagovat
TheTopFootbaler

Vidím, hladoví diskutéři ho rozsápali na kusy.

Reagovat
remeslnik

Za hráčské kariery byl Ned známý svou bojovností, což samo o sobě je výborné, ale ta bohužel někdy přecházela v "blikance" hráčů typu Řepka a teď Petržela. Tak proto ho někteří až tak jako vzor nemusí.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Billy McClane

Jiri klasik

Reagovat
Raul=Real

Cez Costu moj zlaty vela minut neziskas...snad Atleti za jeho predaj nedostanu len almuznu

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, ono totiž známe přísloví "Kdo se bojí, nesmí do Atlética".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele