Stoper Fofana je blízko odchodu z Leicesteru do Chelsea

27.08.2022, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (110)

Přidat komentář
Whitemedia

Reagovat
Svatej

https://pbs.twimg.com/profile_images/730510072816623617/JEd-H8v-_400x400.jpg

70 mega liber... Za hráče, u kterýho ani nevíme, jestli na to mel i před zraněním, natožpak po něm. Tomáš dostal všechno co chtěl. Půlka Lampardova tymu je pryc, z celý ty generace mladých zustane jen James, Mount a Gallagher s Brojou přežiji alespoň tenhle ročník na lavičce.

Doufám, ze v případě neúspěchu za to ponese zodpovědnost, protoze po tomhle létě bude návrat na 4 vzadu zase těžší a bude vyžadovat novou obměnu.

Fofano vitej. Tim trucovanim přestupu neukázal zrovna charakter, tak do toho snad doroste.. Z videí a pár zápasů mi přišel spíš jako tackler, ale žádnej rozehrávač nebo lídr, tak doufám, že ho neberem jen kvůli tomu.

Reagovat
masly008

letos jste nez top 4. vůbec vám nevěřím a hlavně ta hra na 5 beků je za mě u takto silných týmů hrozná do ligy.

Reagovat
Kovi81

5 beků + prakticky 2 dm, se 7 defenzivnimi hraci na place se nikdo nemůže divit, ze každý jeden ofenzivní příchod se neprosadil

Reagovat
vitasrp

A teda James, Chilwell ani třeba Kovačič nejsou defenzivní hráči. On i Kanté má slušnej přínos do ofenzivy, však taky pracuje na obrovském prostoru. Kova třeba určitě není defenzivní hráč, Loftus taky ne, problém toho středu zálohy ale je, že nepřináší dlouhodobě skoro žádný čísla.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kovi81

Ja Jamese s Chilwellem beru na primární pozici jako RB a LB, kdy bychom mohli mohli mít dva stopery, normální trojici záložníků a ještě dvě křídla a hrot. Ta záloha je šíleně nudná, Gallagher by mohl mít potenciál to změnit, ale nějak pochybuju, ze mu tenhle systém bude sedět. Přitom kdyby byl u nás někdo jako Guardiola, tak jsem přesvědčený o tom, ze by hral něco ve stylu Kante, Mount, Gallagher/Havertz a nad nima ještě dvě křídla a hrot a ta hra by vypadala úplně jinak. Mě to proste desne nebaví

Reagovat
Talker

Tak Kova i Kante jsou sice B2B, ale do ofenzivy mají přínos mizerný - ani jeden nedá průnikovou přihrávku častěji než jednou za zápas, ani jeden nedává goly, nevytváří šance... Ano, dokáží vyvézt míč, ale primárně jsou to hráči na kontrolu hry/defenzivu.

Reagovat
vitasrp

Kova měl v poslední sezóně do ofenzivy mizerný přínos

Však on se v tomhle dost zlepšil, konečně přidal i nějaký kolmice a áčka.

On sice bude vždycky hrozný ve finální fázi, protože nemá střelu a řeší to tam jak trdlo, ale pro naši ofenzivu má obrovský přínos tím, jak dokáže zrychlit hru a uniknout z tlaku soupeře.

Reagovat
Kovi81

On má úplně šílený driblink

Reagovat
Talker

Tak měl tam serii asi 5 zápasů, kdy posbíral pár asistencí, ale to bylo za celou sezonu všechno.

Pro mě tam je u něj problém, že nedokáže dát přesnou zrychlující přihrávku - buď není přesná nebo není dost rychlá nebo je špatně načasovaná nebo jde někam do strany. Alespon tak mi to přijde v drtivé většině situací, kdy se skvěle uvolní a pak z toho nedokážeme těžit, ač je to prakticky založení protiútoku.

Jeho schopnost uniknout presingu je skvělá, ale to neznamená úplně přínos do ofenzivy za mě, protože na to nedokáže navázat v té finální třetině.

Reagovat
vitasrp

Podle mě popisuješ furt Kovačiče z 21/22, on se loni zlepšil, těch situací, kdy to úplně zbytečně zadrbal, ubylo. Jasně, on nikdy nebude ala Fernandes, který by hrál neustále do kolma, ale už konečně dokázal zahrát z hloubky pole rychle do útoku, pravidelně ty situace po uvolnění řešil líp a celkově mi přišel fakt dost platnej i směrem dopředu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

Možná máš pravdu, že mi to splývá. Uvidíme letos.

Reagovat
Kovi81

Kova je jediný, co tam pošle nějakou prunikovou přihrávku, případně tomu dá překvapivou myšlenku.

Reagovat
Svatej

Tihle je stejně prdel,.Kovacic i Loftus nemůžou byt považováni za defenzivní volby, ale ani za ofenzivní, presto to nejsou špatní hráči

Reagovat
RKBoy

dokedy sa tu má opakovať, že WB v tomto systéme sú braný v podstate ako ofenzívne krídla podporujúce obranu.

Reagovat
masly008

do té doby dokud na jejich místě nebudou hrát spíš křídla.je rozdíl jestli tam hraje křídelní obránce nebo křídlo.

V Arsenalu tam hrál Bellerin, ale jak tam nastoupil Ox tak to byl šílený rozdíl.

A to beru že Jak James tak Chilwell jsou top křídelní beci, ale za mě prostě kdyby místo nich hráli hráči jako Saka nebo Son tak je to prostě jiné.

Reagovat
Kovi81

Sú, lenže mohli by sme mat tých dvoch na LB a RB a nad nimi ešte krídla (tak, jak to hrajú ostatne kluby)

Reagovat
Svatej

Proti topce je to strašně užitečný rozestavení a málokdo nás z těch lepších týmů prehraje

Paradoxně to bolí proti slabším..

Reagovat
Kovi81

jak jsem porad doufal v návrat na 4 vzadu, tak tenhle přestup to totálně zabije. Fakt nemám chuť se na ty zápasy už ani dívat, maximálně se mrknout na livesport. Jsem jedinkrat za 20 let cítil tuhle nechuť a to za Sarriho, kdy jsem věděl, ze každý zapas bude sracka a ze v 60. minutě vystřídá Kovacice za Barkleyho apod.

Reagovat
vitasrp

A jakože proč to tenhle přestup totálně zabije? Když bys chtěl dlouhodobě hrát na 4 vzadu, tak máš momentálně Thiaga Silvu, Koulibalyho a Chalobaha. Silva nedá na 4 vzadu pravidelně zápasy co tři dny, takže jako dalšího stopera reálně potřebujeme.

Reagovat
Kovi81

Porad jsme si mohli nechat Colwilla podle mě, to mě sere v první rade. Zase to dopadne jako s Tomorim a Guehim, kdy jsme si úplně zbytecne nechali utéct dva top talenty na CB, teď dost možná třetí a zaplácne se to stoperem za 80 mega, který je momentálně na úrovni toho Tomoriho (OK, to posral Lampard) s Guehim

Reagovat
vitasrp

Nevím no, s Guehim to bylo těžký, pro toho loni vyloženě nebylo místo, když to tam blokoval skvělej Rudiger. A sám hráč to asi cítil a chtěl odejít, to zrovna fakt nemám nikomu za zlé.

Reagovat
Kovi81

U takových hráčů měl být jasný buy back podle mě

Reagovat
vitasrp

Tak ať to zařídí vedení, tady u tohohle přestupu to třeba nešlo, případně jsme zvolili větší okamžitý zisk bez klauzule.

Ale nějaká klauzule tam je, nějakou first option to buy, když někdo podá nabídku a ta se schválí, musí nás CP informovat a automaticky můžeme nabídnout to stejný a mít to taky schválený.

Reagovat
Kovi81

Ok, to jsem nevěděl, naschvál jsem akorát pátral po tom jestli nemá buyback

Reagovat
Talker

Tak tam byla chyba, že vedení se nerozhodlo situaci s obranou vyřešit. Tam měl být signál minimálně Christensenovi "podepiš smlouvu nebo do konce přestupáku odejdi". A pokud by odešel, tak Guehi mohl dostat prostor.

Stejně tak mě pěkně sere, že jsme nevyřešili zálohu a budeme doufat, že za rok 32letí záložníci podepíšou smlouvu nebo odejdou zdarma a nemůžeme s tím nic dělat, protože jsou pro Tuchela absolutně klíčoví.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Pred zranením bol jedným z najlepších stoperov v lige, podľa mňa sa vo fungujúcej obrane zdvihne lebo Líšky sú momentálne v prdeli a nečudoval by som sa keby túto alebo ďalšiu sezónu spadli...ale vedel by som si predstaviť cenovku tak o 20M

Reagovat
Svatej

Tak snad, zatim jsem nastavenej tak, ze muzu bejt jen prekvapenej...

Reagovat
vitasrp

V tý první sezóně za Leicester byl velmi dobrej, ve finále FA Cupu proti nám třeba odehrál přímo vynikající zápas.

Hlavně on má výbornej profil, on je vysoký, zároveň ale atletický, rychlý a v bránění hodně agresivní, to má Tuchel rád. Cena přepal a je tu velká šance, že na začátku bude dělat kraviny, ale podle mě tohle může být dlouhodobě dobrý přestup, byť za velký peníze.

Přechod na 4 vzadu bude těžší jen kvůli příchodu Cucurelly, ale tak případně budeme mít holt dva skvělý levý obránce, to ještě není taková tragédie. Fofana může na čtyři vzadu hrát úplně v klidu.

Jinak Tuchel odkoučoval rok a půl v Chelsea a dostal jednu posilu. Jakože jasný, super drahou, vyklubal se z ní úplnej debil a teda průser, tak jsme ho letos odpálili (za mě dobře). Ale tak je taky na čase, aby dostal hráče, který chce.

Cucurella a Koulibaly jsou náhrady za klíčovýho stopera a prvního náhradníka na stopera, kteří odešli, protože jim vedení neprodloužilo smlouvy, za což trenér jaksi moc nemůže a Fofana je teda konečně početněi kvalitativně posílení kádru.

Kdyby tam nebyly ty dva důležitý odchody, tak jsme posílili jak kráva, takhle je nutný brát ten kontext.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

K tomu profilu - fotbalovej je? U moderniho stopera je dobrá hra nohou neocenitelná vlastnost a u tech, kteří jsou v tom sotva průměrní, je to pro hodně trenérů problém, nekupujeme ho jen pro Tuchela..

Ta agresivita mi ale imponuje, to jo.. Ve výsledku za Chalobaha to upgrade pochopitelně je a Azpi poleti definitivně na lávku, coz nevnimam jako špatně.

No složitý to precejen trochu bude s tim přechodem. Kdybychom pristi leto vedeli,nze se prostě na 4 hrat bude, tak tě čeká nejenže vyřešení levý strany, ale nalezení backupu aspon na urovni Alonsa doprava + musis vymyslet, co s tim Colwillem az se vrátí, protože 3 špičkový stopery si udržet můžeš, 4 už ne a myslim si, ze Silva jeste dva roky dá..

Tak reálně on jinam posilovat nepotřeboval, nebo jo?

Když pominu, jakym zpusobem urval LM a budu se soustředit na tým, kterej byl v mych ocich teda brutálně univerzální - dopredu mel 7 hráčů (a co vic, takovou typologickou rozmanitost jako on neměl snad nikdo u nas, tam si sam mohl vybrat co se mu hodí do stylu) a privedl dalsiho hrota, dozadu 4 stopery, 3 levý beky ( z toho 2 kvalitní ) a vlastně slabý misto bylo jištění vpravo za skvělým Jamesem.

Záloha možná potřebovala ještě jednoho hráče, ale v případě, ze by zdravi drzelo, by to bylo pretlaceny. Na typologii si ale stěžovat taky nemohl, každej z nich poskytoval něco jinýho. Mimo to měl k dispozici ofenzivní varianty v Mountovi a Havertzovi, víceméně šlo ten tym poskládat na 100 způsobů a kvalita tam byla víceméně všude.. Pamatuju si dobře, ze jsme byli považování za hotovej produkt..

Kontext naprosto chápu pochopitelně, ale za spoustu odchodu si Tuchel též může a valka v tom roli nehrála. Ziyech, Werner, Odoi i Lukaku pryč chteli a i když část viny padá na ně, část ne..

Reagovat
Kovi81

Toto

Reagovat
vitasrp

Složitý to vůbec nebude, příští rok končí Silva, takže budeme mít stopery Koulibaly, Fofana, Chalobah + jedno místo bude volný, který klidně může zalepit Colwill. Fakt jediný, co tam je, je ta role Cucurelly a Chilwella, ale tak ono to stejně nikdy nebude tak, že bychom hráli jenom 4-něco-něco po celej rok, ta variabilita je dobrá.

Já furt nechápu, proč je Tuchel tak strašně hejtovaný za to, že mu nesedli ofenzivní hráči, který jsme tu měli. Jakože on přišel, převzal tým ve sračkách, reálně zlepšil úplně každýho obránce, úplně každýho záložníka, Mounta a Havertze, ale jediný, co prostě nedokázal vyřešit, je ten zbytek ofenzivy.

Klopp měl třeba problémy s obranou do tý doby, než tam Liverpool masivně zainvestoval a udělal Van Dijka a Alissona. Klopp dokázal zlepšit ofenzivní část svýho týmu a ofenzivní hráče, ale defenzivu vyřešil až s pomocí lepších hráčů/hráčů, kteří mu prostě seděli. Tuchel to má tak trochu v opačném gardu.

Když vezmu ten odstavec, kterej píšeš. To je všechno paráda, stejnou variabilitu měl ale Lampard a byli jsme devátí, byli jsme úplně v prdeli a vůbec nikam to nesměřovalo. Ve finále je ti ta variabilita úplně k hovnu, když ti hráči prostě nejsou dostatečně dobří na to, aby na tom hřišti dělali rozdíl.

Reagovat
Eichel

Bol to absolútne kľúčový stopér líšiek a bolo to vidieť aj v tom ako po jeho zranení šiel celý tím do prdele. Skvelý hráč a pred zranením jeden z najlepších obrancov ligy a chalan má stále len 21. Cena na môj vkus jemne vyššia, ale je to skvelý prestup.

Reagovat
Svatej

Trochu mam starost kvůli potenciálnímu Torres scénáři...

Reagovat
vitasrp

To zranění by mělo být relativně “v klidu”, byla to zlomenina, to je lepší než koleno v hajzlu nebo achilovka v hajzlu.

Reagovat
Svatej

Já měl vzato, že chyběl kvůli měkký tkáni, asi kvůli délce rekonvalescence ...tak to je v pohodě...

Reagovat
Seydou Doumbia

šéfe bud v klidu...je to černoch z ligue 1 takže samozřejmě že je to top hráč...stejně jako kanté, saliba a další, neboj se ničeho

Reagovat
Talker

Tak návrat k 4ATB těžší o tolik nebude kvůli Fofanovi - můžeme hrát stopery Koulibaly-Fofana, Silva jako 4. stoper díky věku. Spíš otázka, nakolik bude dvojice Cucu-Chilwell bojovat případně o jedno místo v takovém systému.

Problém spíš je, že záloha je zas o rok starší, Kante je konstantně mimo, jemu i Jorginhovi za rok končí smlouva a místo toho, abychom vyřešili tenhle problém, tak jsme se museli soustředit na obranu a útok, protože obrana se nevyřešila před rokem (kdy měl minimálně jeden z dvojice Christensen-Rudiger odejít za prachy) a protože nejsme schopní vymačkat ani 50% potenciálu z nikoho kromě Mounta ač jsme tam obměnili 10 hráčů během 2 let (a to tam nepočítám Broju a Gallaghera).

Mimochodem u Gallaghera ještě očekávám odchod na hostovačku, do současného systému prostě nikam nesedí, takže v záloze bude 4.-5. volbou a nevypadá to, že by ho Tuchel chtěl dát do ofenzivy.

Reagovat
Svatej

Souhlas...

Já čekám ze se udrží v tymu, ale nevydrží a půjde pryč za rok....

Reagovat
Kovi81

A dopadne to podobně jako s KdB potom

Reagovat
vitasrp

Gallagher nikdy nebude takový dělo jako KdB, na to nemá techniku ani herní myšlení.

Reagovat
Kovi81

Nemyslel jsem stylem hry, ale Gallagher podle mě má potenciál dávat 10+ gólů v lize rok co rok. Kreativní jak KdB nebude, ale upřímně, kolik hráčů na světě je.

Reagovat
Talker

Tak ono bavíme se o jednom z nejlepších hráčů poslední dekády. Takové herní myšlení a techniku neměl ani Lampard a to byl jedním z nejlepších ofenzivních záložníků v historii PL.

Každopádně myslím, že není nereálné, aby se dostal na úroveň Mounta, což je úroveň TOP hráče PL a tahouna TOP4 týmu. Což nám schází, protože on to sám neutáhne a nikdo jiný tam úplně nepomáhá.

Reagovat
Kovi81

Reprezentant, 22 let, POTY v CP, jestli ho Tuchel odpali, tak to jde jednoznacne za nim, ze ho neumí využít a dal rozvinout

Reagovat
vitasrp

Tak jde taky o to, aby se Gallagher naučil hrát v tý zataženější roli, žejo, celá Chelsea vyloženě kvůli němu asi strukturu hry měnit nebude.

Reagovat
vitasrp

Ale jako já věřím, že bude dobrej, i na tom Leedsu měl dobrý věci, jen nesmí tolik ztrácet.

Reagovat
Kovi81

Ta jeho přihrávka na Sterlinga na začátku zápasu, takovou kolmicí Jorginho neudělá asi nikdy

Reagovat
vitasrp

Tak on by ji udělal, ta přihrávka byla zrovna poměrně jednoduchá, potíž je, že musíš být pohyblivý a agresivní, aby ses v té záložní bitvě k tomu odraženému míči vůbec dostal. Takže Jorge by se do tý situace vůbec nedostal no.

Reagovat
vitasrp

"takový herní myšlení"

Reagovat
Jkb

Rozehrávku nemá špatnou. Má celkem velká čísla s míčem u nohy. když vidí prostor tak je schopen ten míč potáhnout vpřed, v tom trochu připomíná Rudigera, na těch 190 cm má i velkou dynamiku. Vůbec to není špatnej hráč, jinak ta suma je obrovská za 21 letého hráče.

Ale vedle Silvy a Koulibalyho může růst, učit se od těch dvou musí být vysoká škola.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Ladas321

Symbolické dokončení přestupu v den zápasu s Leicesterem.

Reagovat
jk

Představí ho o poločase

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
Spalovač šancí

Neuvěřitelný. Škoda, že se Slavií nepodařilo prodat do PL Baha ...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Manik...

Reagovat
blaugrana

tak to za Aubu aspon 40, ked davaju za kadejakych hracov pomaly 90

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PH8

Ale Edu říkal, že auba za peníze (ani zadarmo) prodat nejde.

Reagovat
blaugrana

klamal

Reagovat
jk

Auba prej jde do United, psali na Sporttalku

Reagovat
Talker

Kdyby byl do 10 milionů, tak by to možná smysl dávalo. Cokoliv jiného je výsměch.

Reagovat
Svatej

Jop, nepřesvědčili jste nas, abychom dali 28+bonusy, tak to zkuste na 40

Smört

Reagovat
PH8

A částky za přestupy jsou zpět na úrovni před covidem lišky prodali za 3 roky obránce za 200 mega

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sorry, že otravuju, ale mám otázku. Celý léto jsem brigadoval jak mezek, abych mohl koupit tátovi lístky na Premier League, konkrétně teda na Arsenal, pač o tom vždycky mluví, že by je chtěl vidět hrát na živo. Tak bych mu to letos chtěl dopřát, když se jim konečně daří každopádně nemám žádnou zkušenost s nákupem lístků, tak se chci zeptat tady, protože věřím, že spousta z vás lístky určitě na Premier League kupovala. Přes koho je to nejlepší? Předem díky za tipy

Reagovat
masly008

zkus přes vitasrp, snad se ti tady ozve.několikrát nabízel shánění lístků.

A dobře otec, jde vidět že fotbalu rozumí

Reagovat
vitasrp

Já ti na Arsenal můžu lístky sehnat, kdybys chtěl.

Reagovat
masly008

přesně

Reagovat
Jardin

Víťa je jistota

Reagovat
cristiano.K.

neplánuješ třeba Arsenal - Liverpool?

Reagovat
vitasrp

To už je v tuhle chvíli bohužel vyprodaný, ale něco jsem na ten zápas sháněl.

Reagovat
John Obi Mikel

Fofanu si klidně vem, ale tvl na Aubu se prosimtě vykašli. To bude další průser Ten byl hodně za zenitem už před rokem v Arsenalu.

Reagovat
blade115

Mnohem víc se mi líbily ty spekulace o Leaovi z ACM. Pokud se podaří udat Ziyecha a CHO odejde hostovat, tak dopředu prostě ještě někdo přijít musí.

Reagovat
Talker

Jenže Leao za 120+ mi přijde taky jako nesmysl. To je za mě podobná situace jako u Lukaka - tam je ta cena naprosto mimo vzhledem k riziku (jiná liga, LW, což vlastně ani nehrajeme)...

Reagovat
blade115

Jo tak takovou cenovku jsem nepostřehl, potom je to samozřejmě nesmysl. Ale těžko říct, jestli někoho kvalitního za rozumnější peníze vůbec půjde takhle koncem léta získat. Možná ten David z Lille, o něm se taky dost mluvilo v souvislosti s odchodem a byl kolem něho celkem hype, ale toho jsem nikdy neviděl hrát.

Reagovat
Talker

Já četl, že chtějí 120 pro sebe, přičemž tam je ještě 15% pro předchozí klub a pro agenta atd, každopádně dejme tomu těch 120 samo o sobě je crazy.

Reagovat
Maximm9

On ma smlouvu jeste na 2 roky, tak by to chtelo pristi leto ho treba zkuzit, protoze pristi rok Chelsea bude uplne ve stejne situaci se zalohou jako tento s obranou.

Ale neverim, ze k nam bude chtit. Po nem pujde podle me PSG i Real

Reagovat
Svatej

Ten by byl uzasnej, konečně bych držel hubu a spokojeně předl

Reagovat
blade115

Fuuu ... Tak to najednou těch 120 mega zní jako bargain.

Reagovat
M0rb1D4S

127 milionů liber je jeho výkupka a jenom v případě, že jí někdo složí, tak může z AC odejít.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Anglii, kde neví co s penězi a dávaj takový částky za no name hráče.

Reagovat
masly008

jako že Fofana je no name hráč

Reagovat
Seydou Doumbia

je to no name hráč...kdyby nebyl, tak ho chelsea kupuje za pár drobných ze saint etienne

Reagovat
Maximm9

Ono je lepsi koupit Coutinha, Griezmana za miliardy, nasypat dalsi miliardu za platy a potom je prosit na kolenou, aby odesli

Reagovat
masly008

ne, ještě před tím je poslat na hostování

Reagovat
hitZor

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icka

Reagovat
Kucka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Takže na Maguira bude něco málo scházet, ne?

Reagovat
vceradnesazitra

Lestr za to, jak prodává průměrné obránce za šílené dardy

Reagovat
FC Porto FC

Teď průměrný, ale může se z něj stát úplná raketa a furt mu bude jen 23-24

Reagovat
Salfovic

Tak za takovou dardu by se snad měl prodávat někdo, kdo už raketou je,

Reagovat
Seydou Doumbia

dneska neplatíš za okamžitou top kvalitu, ale za brutální potenciál

Reagovat
Godwinson

V ramci tech vsech spekulaci by tohle nakonec byl dost slusny prestup.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Fofana a kukurela za takové dardy jen tak dál chelsea, hlavně že útok je spoléhá na Havertze a Sterlinga

Reagovat
Talker

Reagovat
Talker

špatná diskuze. Co se týče Fofany, tak mi to nepřijde jako špatný obchod, jen je to prostě drahý.

Reagovat
Csaplárova past

Že odejde, je jasné. Leicester si taky nemůže dovolit držet hráče za takové prachy. Budou smlouvat a zkoušet, ale Fofana je neudržitelný.

Leicester je ve špatné situaci. Vůbec neposílili ...

Reagovat
Vincent Vegan

Tak teda au revoir, Fofana

Reagovat
Hachim Mastour

omg

Reagovat
Hlahart

Kdyby koupili Maguirea za 50, tak to pro ně bude lepší přestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele