Stoke City dotáhlo příchod Choupo-Motinga

07.08.2017, 20:56
Aktuality
Maxim Choupo-Moting bude od nadcházející sezóny oblékat dres Stoke City. Kamerunský reprezentant, který byl po odchodu ze Schalke volným hráčem, podepsal smlouvu do roku 2020...

Urostlý ofenzivní univerzál se na nejvyšší úrovni poprvé ukázal za Hamburk, daleko více však na sebe upozornil až při hostování v Norimberku a zejména poté v Mainzu.

Ve falckém klubu už byl ale Choupo-Moting na trvalý přestup a přestože jednu sezónu prakticky celou promarodil, přesvědčivými výkony si řekl o angažmá v Gelsenkirchenu.

Za modrobílý celek nastupoval reprezentant Kamerunu rovněž tři roky a minimálně první dva patřil k důležitým hráčům Schalke. Loni už 28letý kanonýr nehrál pravidelně.

Ani to však nevadilo Stoke City, které s donedávna nezaměstnaným útočníkem podepsalo kontrakt na následující tři sezóny. "Jsem šťastný, že jsem se mohl připojit ke Stoke City a mám možnosti si zahrát Premier League," pochvaloval si Choupo-Moting.

"Poprvé opouštím Německo, takže to bude velká změna, ale cítím, že jsme s rodinou udělali správný krok," doplnila v pořadí čtvrtá letní posila ambiciózních Potters.

Autor: Jiří Vojík / stokecityfc.com

Komentáře (346)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele