STOIČKOV NOVÝM KOUČEM CELTY VIGO

10.04.2007, 19:58
Aktuality
Za rozhodnutím Hrista Stoičkova ukončit působení u bulharské reprezentace nebyla současná situace Bulharů v kvalifikační skupině G o postup na ME 2008. Bývalý útočník Barcelony tak učinil proto, aby mohl přijmout funkci kouče španělské Celty Vigo...

Klub z Galície tak nového trenéra nehledal ani jeden den. Včera v pozdních hodinách byl propuštěn Fernando Vazquez, jehož místo dnes odpoledne zaujal právě Stoičkov.

Celta v letošní sezóně čelí vážné hrozbě sestupu do Segunda Division, po víkendové prohře s Huelvou spadla až na sestupovou 18. příčku. Vigo sráží především tragická bilance na domácím hřišti, kde klub ze čtrnácti zápasů získal jenom devět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi chtějí spadnout...

Reagovat
Xavi

Stoičkov by je mohl zvednout, Španělsko zná a je fotbalový, takže hodně štěstí.

Reagovat
HOST*rb

...aha, asi tu je ten dôvod, prečo Christo rezignoval v repre...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele