Stekelenburg vyhlíží novou výzvu, možností je Manchester United

13.10.2010, 15:53
Aktuality
Maarten Stekelenburg doposud strávil celou kariéru v Amsterdamu a v osmadvaceti letech už má nejvyšší čas, pokud si chce zkusit zahraniční angažmá. Odchovanec Ajaxu hodlá důležitý krok učinit po konci této sezóny a přiznává, že jeho příštím působištěm by se mohl stát Manchester United...

"Když se podíváte na můj kontrakt, zjistíte, že po této sezóně mi bude zbývat už jen rok. Ajax by za mě rád utržil nějaké peníze a já s tím nemám problém, na přestup to bude nejzajímavější okamžik. Určitě neodejdu v zimě, Kenneth (Vermeer, druhý brankář Ajaxu - pozn. red.) ještě nebude fit," prohlásil vicemistr světa.

Stekelenburg do prvního týmu Ajaxu přišel před devíti lety a za tu dobu se vypracoval nejprve na neohroženou jedničku týmu. Před dvěma lety převzal v nizozemské reprezentaci žezlo od Edwina van der Saara a totéž by se mohlo uskutečnit i na Old Trafford.

"V novinách je hodně spekulací o klubech, které se o mne zajímají, ale některé z nich jsou docela přesné. Ano, jedná se o Manchester United. Vím, že mě chce a že to není jen výmysl tisku. Je to klub, za který by chtěl hrát každý," prozradil Stekelenburg.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele