Šťastným Španělům se po prvním triumfu na MS nedostávalo slov

12.07.2010, 08:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ano španělsko bylo lepší ale Holandksko také mělo šance ale hodně to ovlivnil rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

od webba si přeci nečekal, že bude pískat správně

Reagovat
Zizou

Rozhodci to ovlivnil tim, ze nedal van Bommelovi a de Jongovi po cervene hned v prvnim polocase. A uz by se nebylo o cem bavit. Spravedlive spanelske vitezstvi!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm....koukám že si to asi neviděl...hele možná měli dostat redku ale ten "Rohový kop" který ani nebyl a hnedka po minutě dal géol Iniesta který už měl dostat 3žlutý i když je to nesmysl ale nafilmoval "faul" po kterém dostal Gregory van der Wiel žlutou nesmyslně ještě předtím oplácel to měla být rovnou červená! sice ho Bommel fauloval ale to je problém Webba že to neviděl a pak ta jedna opravdová za to že si svlékl dres....

Reagovat
Alons0

Ten faul der Wiela tam byl. Nohou se ho sice nedotkl, ale pak se po něm ještě ohnal rukou, kterou ho už trefil. Ze zpomaleného záběru to šlo pěkně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem teda vůbec neviděl a stejně i kdyby tak to pro Gregoryho nebylo za žlutou...nešel by na golmana ale běžel do rohu ! a navíc měl být iniesta vyloučen....

Reagovat
Stiksxx

prosim tě rukou!!! to v tý rychlosti nemoh ani citim a navíc!!! už byl v nafilmovanym letu!!

Reagovat
Zizou

Vubec! Holandani hrali jako hovada a mel bys to brat pekne poporadku od prvni minuty. Takze uz prvni polocas meli Holandani dohravat v deviti. A uz se neni o cem bavit. A 3 zlute pro Iniestu??? Mozna tak jedna za to oplaceni. Ale urcite by si dres pak nesundal, kdyby uz mel zlutou.

Reagovat
Stiksxx

sundal..věř tomu že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

přesně tak.všichni řeší druhý poločas a nezákeřné fauly španělů či roh v prodloužení.ale že v prvním poločase předvedli holanďané dva brutální zákroky a měli jít ven už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dva? Maximálně De Jong mohl dostat červenou, ale jinak tam na červenou nebylo nic. A k těm nezákeřným faulům... Jde o to, jestli to bylo na kartu nebo ne. Třeba v případě Puyola určitě ano

Reagovat
smazaný uživatel

A to už nemluvím o Iniestovi.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Diego Forlán dostal náplast na nepodařené boje o medaile, uruguayský kanonýr byl zvolen nejlepším hráčem letošního mistrovství světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
šolim

Tak to byla brusírna, že nechápu, že nehráli alespoň o 8 nebo 9 hráčích. Karate podle mě opravdu do fotbalu nepatří. Možná Webb udělal nějaké chyby, ale v takovém zápase by je udělal každý. Musel by vyloučit několik hráčů a možná by se to pro počet ani nedohrálo. Hráči mu tedy určitě nepomohli. Kdby začal s přísným metrem, tak musel vyloučit hráče Nizozemí a bylo by po zápase asi mnohem dřív. Hlavní je, že to nikdo neodskákal zlomeninou a všichni to jakž takž přežili. Vítěz je podle mě spravedlivý. Byli o chloupek lepší, i když oranžoví měli super šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc: "The first thing I had to do after the final whistle was go to Robin. Instead of celebrating with my friends, I wanted to talk to Robin, because I felt he deserved this as well.

He has been injured a lot and if it wasn't us he was playing against, it would have been different.

But as happy as I was, I was also sad for him. He deserved it as well. He just told me congratulations and to enjoy the moment.

I hope he has has his chance again, because he is a great guy and a great leader.

He has been really unlucky with injuries and I hope he can have his moment in four years or two years."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Ježiš, ten Mareš je trapák, poprvý jsem zahlídl jednu z těch jeho zde často vysmívaných reklam.

Muselo to pro ně oba být zvláštní chvíle

Reagovat
Swarley

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele