STARTUJÍ SOUTĚŽE K MISTROVSTVÍ SVĚTA

29.05.2006, 19:03, aktualizováno 02.06.2006, 03:00
Aktuality
Tipujete rádi výsledky fotbalových zápasů? Těšíte se na mistrovství světa? Chcete si jeho sledování zpříjemnit trochou adrenalinu? Společně se sázkovou kanceláří Expekt.com pro vás připravujeme soutěže o zajímavé ceny!

Během jara jste na našich stránkách jistě zaregistrovali soutěž o bonusy na sázkařský účet právě u Expekt.com. Tato soutěž bude probíhat i během mistrovství světa. Rozdělena bude do pěti kol a v každém můžete vyhrát - takže nemusíte nutně tipovat všechny zápasy, abyste měli šanci na výhru. V prvních třech kolech se budou tipovat zápasy základních skupin, čtvrté kolo pak bude obsahovat zápasy osmifinále, v posledním pátém kole se budou tipovat zbývající duely - tedy čtvrtfinále, semifinále, utkání o třetí místo a finále.

O co se bude hrát? Stejně jako na jaře, kdy se tipovaly ligové zápasy - tedy o bonusy. Podmínkou účasti v soutěži tak je registrace u sázkové kanceláře Expekt.com, nikoli však posílání jakéhokoli počátečního vkladu. Během jara jsme v každém kole mezi první tři rozdělovali 600 korun, ale mistrovství světa je speciální příležitost, a tak i ceny budou zajímavější. Vítěz každého kola dostane 500kč, druhý 300kč a třetí 200kč.

Zapojit se do této soutěže můžete přímo na našich stránkách, v horním menu klikněte na položku Expekt.com soutěž. Pokud jste již tipovali v jarních kolech, najdete nabídku zápasů MS pod odkazem Tipování. Pokud jste na jaře netipovali, musíte se do soutěže přihlásit - do zobrazeného formuláře vyplnit login a ID, které používáte na Expekt.com.


Není to ale jediná soutěž, kterou pro vás máme. Mimo to si můžete zahrát ještě o další ceny - o dresy české reprezentace a speciálně i o jeden dres dle vlastního výběru! Stačí se zapojit do soutěže na adrese http://www.ms2006.expekt.com a zapojit se do ligy s názvem eurofotbal. Také v této soutěži se tipují přesné výsledky zápasů, i systém hodnocení je podobný tomu, jaký znáte z naší soutěže. Rozdílné je až tipování zápasů vyřazovací části, protože se tipují všechny zápasy najednou, tedy od prvních duelů ve skupinách až do finále. Všechny potřebné informace najdete na výše uvedené adrese.

O co budeme hrát? Mimo to, že všichni, bez ohledu na to, do jaké ligy se zapojili, mají šanci na výhry v celkovém pořadí (viz informace na stránkách soutěže), ale o ceny se bude hrát i v naší lize s názvem eurofotbal. Druhý a třetí v pořadí se může těšit na dres české reprezentace, pro vítěze pak máme možnost vybrat si libovolný dostupný dres klubu či reprezentačního týmu z celého světa!

Jak se do této soutěže zapojit? Je to jednoduché. Na adrese http://www.ms2006.expekt.com se nejprve zaregistrujte - k tomu stačí vyplnit jméno, emailovou adresu a zvolit si heslo. Nic víc, žádné potvrzování emailu, žádné vyplňování dalších osobních údajů. Ihned po zaregistrování můžete začít hrát. Nezapomeňte si však pozorně přečíst pravidla a informace o soutěži. Po registraci se zapojte do naší ligy - na své osobní stránce, na níž se dostanete pomocí menu v horní části stránky, vyplňte jméno ligy eurofotbal, heslo také eurofotbal. To je vše, liga se poté objeví v seznamu vašich lig a po kliknutí na název si můžete natipovat zápasy.

Zde není nutné mít účet u Expekt.com, jednou z podmínek však stále je věk alespoň 18 let. Do této soutěže je možné se zapojit pouze do startu MS, tedy do 9. června a hned na začátku musíte natipovat všechny zápasy.


Máte-li k soutěžím jakékoli dotazy, neváhejte mě kontaktovat na webmaster@eurofotbal.com, nebo se zeptejte zde v diskusi, určitě vám odpovím. Na závěr všem přeji hodně štěstí!


Autor: Petr Starý

Komentáře (155)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já bych jeden dotaz měl.

Fungují tu vůbec ty osobky?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že fungují

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak divně. Mně už yarda asi 3x neodpověděl, rominho taky 3x a fcbéčko 2x. Asi se mnou nikdo nemluví

Reagovat
Marv

A co Kyslik Ten ti taky neodpovida? To bych se dost divil

Reagovat
smazaný uživatel

No asi se budeš divit, ale prvně jsem mu vážně na ÚDAJNÝ pozdrav neodpověděl.

Reagovat
smazaný uživatel

já mam třeba nastavenej firewall block aby furt nevyskakovala ta včela a podobné adresy ..... třeba to maj taky

Reagovat
smazaný uživatel

To má asi každý, ale pak to postrádá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uz viem. mam operu, ta blokuje vsetky vyskakujuce neziaduce okna.

Reagovat
smazaný uživatel

kde sa to da precitat ? vobec neviem, ze tu je taka moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

klikni dole na kdo je online ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, to víš, že fungují, možná ale "vyprchají", když dotyčný třeba dlouho nereaguje (můj případ

). Máš třeba EF otevřený na liště, ale děláš něco jiného...

Reagovat
PJ

Budu to předělávat na mnohem lepší systém... tak vydrž

Reagovat
Marv

To je poprvi co jsem si toho vsiml...Zkuste mi nekdo neco napsat,abych zjistil jestli mi to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Když budeš u toho předělávání, nějaké nové funkce udělovat nebudeš?

Reagovat
PJ

Nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

TO je nefér...

Reagovat
Marv

....Kyslik chce byt sefem

Reagovat
smazaný uživatel

Já bychto tu srovnal do latě!

Reagovat
smazaný uživatel

Když už budeš dělat ty změny (mimochodem to šoupnutí směrem vlevo není fér, musel jsem si přeštelovat monitor ), tak by to chtělo nějak oživit chat. Osobně bych považoval za dobrý nápad to, že bude počet účastníků (případně i konkrétní jména) vidět někde na úvodní stránce nahoře.

Neboj se můj návrh použít, žádnou finanční náhradu za něj požadovat nebudu. I já mám zájem na tom, aby byl nový eurofotbal obsahově přínosnější, vzhledově atraktivnější, KONEČNĚ BEZ REKLAM, zkrátka lepší

Reagovat
PJ

Bez reklam? A budeš mě živit? Pochop, že dělat takhle rozsáhlou věc jen tak pro zábavu prostě nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem to vážně

Reagovat
PJ

Aha, tak to sorry, ale ještě když to bylo velkýma písmenama, tak mi to vyznělo vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Ten chat by vazne mohl byt pouzivanejsi,protoze u nejakych zprav je treba 400 prispevku a nektere z nich by se urcite mohli resit prave pres chat,kde jsem za to dobu co sem tady videl tak maximalne jednoho cloveka

Reagovat
smazaný uživatel

Tojono, když si představím, kolik mě to stálo úsilí (později se přidal i "neboštík" FIGO) , ten chat rozjet a když vidím, jak tam nikdo není, je mi dobreku. Ale ono se to zase v létě rozejde, třeba loni bývalo "plno".

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je článok o súťažiach, tak ja som na to išiel obyčajnou vyraďovačkou. Treba rešpektovať len dve pravidlá :

1. štatistika nepustí

2. všetko sa raz vráti

V 1. kole vyradím mančafty, ktoré na to kvalitou nemajú a asi ani neprekvapia : Kostarika, Ekvádor, Trinidad, Paraguaj, USA, Austrália, Švajčiarsko, Togo, Tunisko a Saudská Arábia. Ostalo 22 mužstiev.

V 2. kole vyradím mančafty, ktoré by síce mohli prekvapiť, ale na titul nemajú káder : Poľsko, Švédsko, Irán, Mexiko, Angola, Ghana, Chorvátsko. Ostalo ich 15.

Teraz v 3. kole vyradím mužstvá, ktoré majú rôzne problémy, ktoré sa na nich určite podpíšu : SČH / rozdelenie /, Taliansko / korupcia / , Ukrajina / zranenia / a Francia / nezhody a zlá atmosféra v tíme /. Ostalo ich 11.

V 4. kole vyradím mužstvá, ktoré by mohli byť čierne kone, ale ťažko to dotiahnu až na titul : Pobrežie Slonoviny, Japonsko a Kórea. Jedného som si nechal, pretože na každom MS niekto prekvapí. Ostali teda tieto tímy : Česko, Nemecko, Argentína, Brazília, Portugalsko, Španielsko, Angola a Holandsko.

V 5. kole použijem sčasto štatistiku :

Brazília asi ťažko môže vyhrávať všetko čo sa dá, takže pravdepodobne zakopne. Ostalo 7.

Česko hraje pekný futbal, ale na majstra to asi nebude. Ostalo 6.

Portugalci majú síce veľké šance, ale myslím, že ostanú pred bránami, pretože z Pyreneja sa vždy darí len jednému a Španieli už teda hodne dlho nič nevyhrali. Ostáva 5.

Holanďania síce majú dobrý tím, ale nič extra. Takže mi ostali 4 semifinalisti : Angola, Argentína, Anglicko a Nemecko.

V 6. kole som sa konečne dopracoval k tomu víťazovi - zasa vyraďovačkou : Angola to asi ako prekvapenie šampionátu nebude / a namiesto Angoly tu môže byť aj iné mužstvo, je to len tip na prekvapenie, ktoré bude hrať o bronz / a ostali traja. Na európskom kontinente skoro s neomylnou pravidelnosťou vyhrávajú Európania, ale finále býva často zmiešané : takže Argentína plus ? .

Vybral som do finále Angliu, lebo za prvé jej nikto neverí, za druhé kvalitu majú a za tretie Nemci budú pod obrovským tlakom, ale tentokrát nemajú také osobnosti ako v minulosti, aby ho ustáli.

Takže o bronz : Nemecko - Angola / ? /

A finále : Argentína - Anglia.

A kto bude majster? To už si nechám pre seba

Reagovat
smazaný uživatel

..teraz zisťujem že Angolu som omylom vyradil v druhom kole a Angličanov som neuvádzal. V každom prípade to je jedno, lebo sa dopracujeme k tomu istému výsledku, len nesedia čísla, koľko ich priebežne zostáva. Tak ešte raz sorry..

Reagovat
Mata

Tak v tomto pripade myslim ze Argentina. Nemcum do posledni ctyrky moc neverim. To uz myslim ze tam spis budou Holandani nebo Spanelsko

A Anglie taky ve finale nebude. Nema na to utok

Reagovat
smazaný uživatel

Alibisto...

Reagovat
Mata

Proc?

Co jsem udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mata

Proc ?

Nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nereaoval na tebe...

Reagovat
Mata

Promin. Prekouk jsem se

Myslel jsem ze reagujes na me

Reagovat
Marv

Angola nemá ve skupine moc šancí...Týmy jako Írán,Portugalsko nebo Mexiko řadim mezi hlavní favority MS

Reagovat
HOST*merengues

Německo mi na to malé finále taky vychází, Argentina již tradičně v Evropě vyhoří.

Reagovat
smazaný uživatel

No, inak ja by som osobne bol najradšej, keby to vyhral nejaký outsider, čo bude hrať futbal pre oko diváka, možno nejakí Afričania.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, promiň, ale naprosto nesouhlasím, Angola takhle vysoko? USA ven po prvním sítu? Já si to zkusil nanečisto a vyšlo mi jedno semifinále Brazílie - Argentina a druhé Holandsko s Itálií

Reagovat
Shevchenko

Moje semifinále: Mexiko - Česko, SČH - USA

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, za mesiac to vyhodnotíme a kto prehrá, platí pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dobre - veď máme dve nohy, nie? A keď bude dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to s tou ligou u ty druhý soutěže? to si tam musim vytvořit vlastní a když chci do nějaký jiný tam mě někdo musí pozvat? dik

Reagovat
PJ

Žádnou vlastní vytvářet nemusíš, stačí se jen zapojit do ligy s názvem eurofotbal, heslo eurofotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že nejlepší střelec se bere za celý turnaj, ale přesto se raději ještě ptám, protože se to vyplňuje hned pod výsledky základních skupin... Díky za odpověď.

Má už někdo založenou vlastní ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se pripojil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, že Argentina letos vyhoří. Naopak právě Argentina je pro mě největší favorit na výhru. Samozřejmě nejlepší tým mají Brazilci, jsou taky nejvetšími favority. Argentina je sice taky hlanvní favorit, ale kolem ní se nedělá takovej rozruch a navíc jí po minulym Mundialu všichni trochu podceňujou. V tom týmu hraje spousta mladých hráčů, kteří se chtějí ukázat - Messi, Tevéz, Palacio, Cambiasso... Argentině fandim a doufam, že dostane co nejdál. Jinak semifinále si přestavuju :

Argentina - Anglie 3-2

Španělsko - Brazílie 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne verim, ze sa tu coskoro objavi hoooodne dlhy clanok o spekulaciach ohladom prestupov . . .

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Jo, přesně tak. Moc rád bych tady viděl ňákej zajímavej článek o seriózních přestupovejch spekulacích. Myslim, že kromě nás dvou na to čeká dlouhá řada lidí. Předem díky.

Reagovat
HOST*Prozebník fotbalový

Já na to čekám usilovnějc než ráno na zpožděnej vlak, takže přidávám svojí žádost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono není moc o čem psát. Itálie je mrtvá, přestupují tam zatím jen malé ryby do průměrných klubů, Chelsea už má (až na Carlose) hotovo, od Arsenalu už také nic nečekám .... Zbývá nám hlavně MU a Španělsko. Barca shání 2-3 hráče, jenže každým dnem se objeví další dvě nová jména, takže to by asi seriózní spekulace nebyly. A o Realu škoda mluvit, to jsou taky všechno napůl výmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj polopravdy polospekulacie mozu byt zaujimave. bez vanku sa ani listok nepohne

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, já to mám taky docela rád

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Realom máš pravdu. Nás sa teraz nič netýka, takže ja osobne sa nejakými prestupmi ani teraz nezaťažujem. Vychutnám si MS a potom uvidíme.

Reagovat
PJ

To se ale píše dost těžko, ráno napíšeš o deseti hráčích, do večera to půlka z nich popře, o druhou půlku údajně projeví zájem někdo další a mezi tim se upeče někoho úplně jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon by bolo o com diskutovat . . . napriklad o prestupe Santanu z Palerma do Fiorentiny a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si tam moc nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

tak co som videl pohar fifa a argentinu, tak to bol velice slusny hrac. Fiorentinu moc nepoznam, ale bol by som prekvapeny, keby takehoto hraca privadzali na lavicku. . .to bude asi sposobene tou neznalostou.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale seděl i v Palermu, kde byla nejen slabší konkurence, ale dokonce si ho tam z Chieva dotáhl trenér. Je náladový, neumí se přizpůsobit tvrdé hře a má velké rezervy v zakončení. Proti tomu je jeho občasná genialita málo.

Reagovat
smazaný uživatel

ani palermo som nesledoval.som prekvapeny z toho co pises. na fife to bol velice kvalitny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

On dokáže hrát výborně, ale ne dlouhodobě (právě na rozdíl od Fioreho nebo Jorgensena). Každopádně je to zase úplně jiný typ křídla a Fiorentině snad pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

kridlo ? v repre hral za Riquelmem

Reagovat
smazaný uživatel

A nepleteš si to s Bernardim? I když on tam vlastně hrál tak nějak divně uprostřed, bo napravo byl Maxi a nalevo Sorin. Ale jinak je to jasné křídlo, vyniká v soubojích jeden na jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne to bol santana.

Reagovat
HOST*RM

Viděli jste góly Brazílie proti Lucernu? Robinho vymetl jednu stranu a Juninho druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Od letosniho leta jsem cekal trochu větší rozruch. Mám na mysly přestupy. Neříkám, že se neděje nic - třeba lítající Ukrajinec Ševčenko - to je přestup jako hrom. Ale jinak nic zajímavýho. Ropná miliardová korporace Romana Abramoviče si vyléčila svoje bolístky za pár drobnejch - Ballack, Hilario, Salomon - a pak utratili pár set galonů modrý ropy za už zmiňovanýho zabijáka Ševčenka. Problém byl rychle a efektivně vyřešen, místo dvou a-týmů teď mají tři a-týmy. Pak to taky vyřešil Lyon - Toulalan a Källström. Ostaní kluby, mimo belgickejch zapadákovů, nic. Chápu, že když letos je Mundial, tak se zatim všechno točí kolem něj a hojný výlovy malejch rybníků velkýma rybářema začnou až po něm - ale stejně je to letos nuda. Málo spekulací, žádný přestupy a navíc hodně otazníků. Člověk by se z toho zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak spekulacii je rozhodne az az. len nie na ef.

Reagovat
HOST*Mára

čus mohli byste mi prosím poradit,plánujeme jet s bratrem do Německa koupit lístky,konkrétně do alienz areny nebo do Mnichova,ale nevíme jestli jsou ještě lístky nebo zda se dají koupit na místě,dík

Reagovat
HOST*Mára

mylel jsem do Mnichova nebo do Berlína

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně největší baštýř ještě nemůže vytáhnout sítě... Až od 2.července

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. My sa budeme držať v pozadí a počas MS si špičkovou zákulisnou prácou odchytíme všetky talenty a voľné hviezdy. Čo to trepem, veď sám tomu neverím..

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Chelsea mě definitivně utvrdila v neotřesitelném názoru, že celej klub je naprosto směšnej. Svoje emoce ohledně jejich stylu, hry, apod. jsem už vyjádřil. Že Chelsea je vrah fotbalu a hnusný monstrum taky. Nedá mi to... prostě musim znovu. Letošní přestupová šaškárna soudruha Abramoviče číslo 3 znovu začala. Po přestupu Ballacka, který bude mít plat 130 000 liber týdně a bude hrát na postu Essiena, který přestoupil loni z Lyonu za 26 milionů liber a už si asi nezahraje, jsem jenom dal oči v sloup. Zbytečné přestupy pokračují dál. Za nechutný a naprosto nemorální peníze si sibiřský Roman k sobě vzal ukrajinského snipera Ševčenka. 30 milionů liber je 30 milionů liber. Narcistický a arogantní trenér Mourinho prohlásil, že do hry zasáhnou zároveň Drogba a Ševčenko.

Že by Chelsea hrála na dva hroty? Myslim, že ne. Na druhou stranu je možné že příští rok budou nadhodnocený a přeplácený hráči v hnusných modrých dresech předvádět ofenzivní fotbal. Nechce se mi uvěřit. Zatímco předchozí tři sezóny předváděli ultradefenzivní betonádu a odpornej uplácanej obrannej hnus. Nechám se překvapit. A co dál. Následuje další přestup, který dopadne stejně jako přestup tehdy zázračného Mateji Kežmana - na mysli mám Salomona z Feyenordu Rotterdam. Zatímco v Nizozemsku to byl jóó užitečnej hráč, v Chelsea bude zahřívat tribunu. Není ani první ani poslední. Stejně to dopadlo se Sahaunem Wrightem-Phillipsem. Jak dopad Maniche? V Man City hvězda, budoucnost. V Chelsea nula. Mateja Kežman to samý v bledě modrym. Dále přestupuje na post dvojky v bráně neznámý vysloužilý Portugalec Hilario. Posledním přestupem, ze kterého jsem dostal asi hodinový záchvat smíchu je ... no nemůžu si vzpomenout na jméno. Nějakej naprosto neznámej Nigeriec z norský ligy. Cena? 23 milionů euro. Tak sem si říkal: ty vole Milane, co to za klauni, todle to? Vo co komu jako de? Pochybuju, že ten hráč má takovou cenu. Pochybju, že má třetinovou cenu. Pochybuju, že si někdy kopne do míče. Za 23 mega. Abych to shrnul. Chelsea je pro mě naprostej odpor. Nesnášim ten klub víc než Real Madrid a to u oddaného a věrného fanouška Barcelony něco znamená. Chelsea je kýč ve fotbale, buldozér, továrna na vítězství, humus. Z celý tý modrý sračky je mi upřímně na blití. Z celýho srdce jí nenávidim. Fuck Off Chelsea. Fuck Off Abramovič. Myslím, že hráčům, ze zadu na dresy za číslo by měli dát znak dolaru. Drogba 9$, Lampard 7$. To by bylo výstižný a pravdivý.

Reagovat
Potty

Neznámý nigerijec z norské ligy?? Myslíš Jona Obiho Mikela?? Je to velký talent, ale v Chelsea ho bude škoda. Asi si nekopne. Viděl jsem ho na africkém poháru národů a moc se mi líbil jeho skvělý přehled. Je to kvalitní hráč na svůj věk, ale v Chelsea svůj talent nerozvine.

Reagovat
HOST*PUYOL

Je to talent,ale nic extra

Reagovat
HOST*Reaktant

Ultraadefensivní fotbal? Kolik si viděl zápasů? Leda v LM a ještě venku. A to dělal i Liverpool v době kdy vyhrál LM. Jestli sis nevšimnul tak poslední dobou je fotbal hlavně o prachách a zdá se mi že všichni jsou na CHelsea nasraný, protože jich má prostě nejvíc. Jo, to fakt nasere. Ale já viděl pár zápasů v Premier League a žádnej zanďour to nebyl. Sice to nejni Barcelona, ale třeba oproti Juve je to mnohem, mnohem ofensivnější. I když to nebyl dobrej příklad.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Hele, já neřikam, že hrajou nejhnusnější fotbal na světě... na to jsou experti Taliáni - Juve a spol. Ale na to, co maj za hráče je to otřesný. U mě prostě vyhrává věrnost, tradice, historie, ofenziva a Joga Bonito. Zápasy Chelsea v Premier Ship jsem viděl (sice asi tři) a to mě jenom utvrdilo v mym přesvědčení. Chelsea je pro mě něco jako pro věřícího anti-krist. A ne proto, že bych se rozhod, ýže ten klub nebudu mít rád. Sice už od začátku jsem byl dost skeptickej, když průměrnej anglickej klub koupí ruskej miliardář jednou nohou v base... názor na Chelsea jsem si vypěstoval časem. Den ode dne mě přesvědčuje a utvrzuje v mym pohledu na věc. Myslim, že nejsem sám. Chelsea fandí jenom původní fanoušci, celá Kamčatka (Abramovič tam narval nechutný prachy) a lidi, který fandí zrovna tomu, kdo vyhrává. Mourinho vybudoval klasickej TELETEXTOVEJ TÝM. Na jeho hru se nadá dívat, ale vyhrává. Spolehlivě. RÁJ PRO SÁZKAŘE, PEKLO PRO FANOUŠKY.

Reagovat
HOST*Reaktant

No, s tim antikristem je to tvoje věc, ale musim říct že s tim kádrem by fakt mohli hrát líp. Dost si slibuju od mého milovaného Šefčenka, s tim by mohl být útok o třídu výš. Ale zase se trochu bojim že ta narvaná záloha, kde budou bojovat Lampard, Essien, Balack, SWP a spol nebude soudržná. Jeslti to ani s těmahle lidma nebude pořádná smršť tak se na ně fakt naseru. To jo. Ale doufám že mě i všechny ostatní mile překvapej, Ševa to může oživit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fan chelsea ? odkedy ?

Reagovat
HOST*Reaktant

Možná od příští sezóny, jestli splněj naděje co vkládám do tohohle hyperkvalitního kádru. Jinak ať jdou do hajzlul.

Reagovat
smazaný uživatel

takze koli hviezdam a vysledkom?

Reagovat
HOST*Reaktant

Já jim nefandim, chápeš? Teď mají naprosto výborný hráče a tak říkám že pokud tomu bude odpovídat i hra tak jim třeba budu fandit. Ale je to spíš zbožný přání. A taky zbožňuju Ševčenka, takže doufám že to tam s nim ožije jako hřbitov o dušičkách.

Reagovat
smazaný uživatel

takze podmienka na fandovstvo je prichod hviezd a vysledky a potom mozno zacnes fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cena Nigerijce byla zvedlá zaplacením odstupného ManU, mám pocit, že to bylo 13+10 tak proto tolik....

Reagovat
HOST*

Za 3 dny ani jeden novej clanek, nejak nam spite pani redaktori,co? a ty mesta? a ta historie ms z driv?

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Tak Milán pořád balí Rafu Marquéze. A chce udělat orgie, tak nahání i Carlese Puyola. U Puyola je jasný jako facka, že celý rossoneri pošle s grácií do prdele. Marquéz chce zůstat, o tom snad nikdo nepochybuje. Ještě ale nepodepsal a tak je trochu želízkem v ohni. Mam trochu strach, nebo spíš nejistotu. Myslim ale, že to dobře dopadne. Horší zprávou je, že trochu pokukujem po Gudjonsenovi... ach joo... to snad neni pravda. Na trhu je tolik, tolik útočníků. Většina z nich by Laportovi uthla ruku za podpis smlouvy... a my se zatim staráme o Diega Forlána (život je tak nespravedlivej) a Eidura Gudjonsena (život je krutej a hořkej) z posraný $Chelsea$.

Pomoc. Vysvoboďte někdo Barcelonu od možný katastrofy!

Nechci v týmu žádnýho podělanýho Islanďana. Gudjonsen jako náhrada za Larssona. Je to smíchu? Ne! To už je k pláči! To už Larssona může nahradit Oriol Riera. Nebo já.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave Gudjohnsen mi pride ako jedna z najlepsich nahrad za Larssona. Mozno ten plat, ale inak . . .

Reagovat
HOST*Mára

Gudjonsen je hroznej,může hrát sebelíp,ale mě se nikdy líbit nebude Nevim proč nezkusíme toho Farfana!!! Forlana a Gudjonsen NE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a aky typ ty vlastne hladas ?

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Já bych rád hrota, nebo někoho, kdo s tim má zkušenosti. Někoho mladýho, svěžího, dravýho, nebezpečnýho. Tyhle parametry Eidur nesplňuje a u Forlána je to trochu složitější... To je hráč, na kterýho musí tým dřít. Takovýho nepotřebujem. O kombinačních schopnostech bych moc nepřemejšlel. Třeba takovej Larsson hrál celej život hrota - snipera, zakončovatele ( i když vytvářel šance pro ostatní...).

Přestoupil do Barcy a naučil se perfektně náš styl hry. Kombinoval, hrál křídlo...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Přesně. Než Gudjonsena a Forlána, to tisíckrát radši toho Jeffersona Farfána. Než ty dva, to radši zpátky Saviolu. Nevim, fakt si nedokážu vysvětlit, proč se zajímáme o tyhle dva... trh je fakt nabitej, jmen je hodně. Všechny velkokluby plánujou něco velkýho, nebo aspoň pro ně naprosto užitečnýho - a my? Aby nám nezbyly jenom oči pro pláč...

Reagovat
smazaný uživatel

a vies na akom poste hrava Farfan ?

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Hrál křídlo...no... Ale typově mi sedí víc. Forlán vyhořel v Manchesteru, ve Villarrealu odehrál jednu perfektní sezonu, protože se vez na hře celýho týmu, která byla skvělá. Když dostával tak luxusní koncový přihrávky od Riquelmeho, tak by musel být retard, kdyby toho nevyužil. No a letos? Bída. Ubohost. A Gudjonsen? To mi příde spíš jako nepovedenej vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Forlana taktiez ani ja nechcem, ale Gudjohnsen mi pride ako velice dobra volba. Co proti nemu mas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Musim souhlasit, Gudjo by byl pro Barcu dobrou volbou... Je všestranný, skvělej do kombinace, technicky na tom taky neni špatně, nebezpečná koncovka a navíc je jeho plus v tom, že je otřelej bojema z Premier League, takže bude zvyklej na tvrdou hru, což se vám bude hodit v pohárovejch zápasech... A ještě jeho cena, vzhledem v konkurenci v Chelsea, určo nebude nikterak přemrštěná...

Reagovat
smazaný uživatel

15 mega

Reagovat
Xavi

Tak to nasrat!

Reagovat
HOST*

euro? nebo liber?

Reagovat
smazaný uživatel

euro

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

15 mega za Gudjonsena je fakt moc. Jinak jestli je lepsi nez Forlán... Já spíš proti Gudjonsenovi mam osobni antipatie (hraje za Chelsea, je z Islandu). Ale jinak radši Trezegueta. Nebo Farfána. Nebo Palacia. To je celkem jedno. Hlavně ne Forlána. To už bych radši viděl Kollera, kterej dává góly hlavou, kolenem, prdelí, zádama, břichem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na Islandu tak hrozného udělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to víš, ale Farfán nemá pas EU, takže by nám letos nebyl nic platný..A navíc je to křídlo a Barca hledá spíš hráče na hrot.. Já proti Gudjohnsenovi nic nemám, podle mě je to kvalitní hráč a za 8-10 mega euro by to byla dobrá posila..Pochybuju, že by Trezeguet zkousnul, kdyby seděl na střídačce, takže jeho angažování nevidím nijak slavně, nehledě na to, že už má své roky..Saviolův návrat je vyloučen, ten si s Frankem nerozumí a navíc je jeho plat trochu "galaktický".. Já bych bral Gudjohnsena a do obrany Chivua a Alvése, na kterého prezident Sevilly požaduje dost nesmyslnou cenu 12 mega liber, takže je klidně možné, že ještě rok zůstane v Seville..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nevěděl, že Farfán nemá pas... tak to potom jo. S tim Saviolou je to škoda. Příde mi, že Frank je dost vysazenej na Argentince, ale pochybuju, že v tom bude něco osobního. Trezeguet se asi nepodřídí, to fakt. Je hrozná škoda, že do fotbalu lezou tyhle osobní věci (Ševčenko chtěl pro syna Anglii, aby se naučil anglicky...Frankovi se nelíbí Javier, Maxi prostě nedostal šanci...Trezeguet je primadona).

Ještě k tomu Gudjonsenovi. Jak vás tak všechny poslouchám, tak ustupuju od tý nenávisti... Pořád by byl asi lepší? než Forlán. Ale rozhodně ne za 15 mega. Cenu bych tlačil pod těch devět.

Daniel Alvés, to je můj sen. Už hodně dlouho. Sevilla jsou ale mrdky mediální a ta cena je dost nadsazená. Výhodou Alvése je EU pas a taky to, že umí hrát na víc postech. Nehledě na to, že je perfektní fotbalista.

Chivu je můj druhej sen. Musíme ho přetáhnout k sobě. Ale těch 20, 15 nebo kolik chce AS, to příde taky dost.

Mym třetim snem, kterej se na 99 procent nesplni je Rodrigo Palacio. V souvislosti s Barcou se o něm nemluví...Frank oddělal už tři Argentince... škoda.

Takže bych to viděl :

Daniel Alvés 7 - 10 milionů euro

Christian Chivu 7 - 10 milionů euro

$Eidur$ $Gudjonsen$ 8 milion; euro (toho Gudjonsena jenom kvůli vám)

součet mínus Javier Saviola 10 milionů euro = taťka Laporta a my všichni můžem bejt spokojená rodinka.

I když toho útočníka bych si ještě pořádně rozmyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Co Trezeguet, až bude Juve na výprodej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by měl jít do ASR

Reagovat
Xavi

Trezególa bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážka na tretiu vetu : jasné ako facka neni vo futbale a zvlášť tom terajšom, keď sa všade točí toľko prachov nič.

Reagovat
Xavi

Joker tým? What the fuck?

Reagovat
Xavi

Už to mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro pamětníky typu Alegreho a Vazqueze, to je ten, co sejmul Nehodu při semifinále ME 76 a šel ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Super volba...

Reagovat
smazaný uživatel

José Antonio Reyes figuruje v plánech tří kandidátů na presidenta Realu Madrid, včetně dvou největších kandidátů na vítězství. Podle šp.tisku není Reyes v Arsenalu příliš spokojený (toť otázka), dotklo se ho, že nehrál proti Barceloně od začátku...

Nicméně jako hráč by nám vyřešil tu prokletou levou stranu, z čehož by těžil zejména Robinho, který by mohl hrát druhého útočníka jako v Santosu. O celkovém oživení hry v podání Reyese nemluvě. Otázkou je jeho cena

Navíc by mohl přijít na druhé křídlo i Joaquín, protože Valencia se zajímá na tentýž post (RW,RM) o Simaa Sabrosu (Benfica)...

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

"dotklo se ho, že nehrál proti Barceloně od začátku... " A pak že už Real Madrid namyšlené hvězdičky nekupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle zpráv z dnešních italských novin je již Fabio Capello s Mijatovičem a Calderónem (jasným favoritem voleb) dohodnutý a v červenci se společně s Gianlucou Zambrottou, Brazilcem Emersonem a snem o Kaká stěhuje do Madridu

Přípitek, úsměv, podání rukou a jednání o novém projektu mohlo začít. Capello počítá na levý kraj obrany se Zambrottou (italským obráncům zkrátka věří, před deseti lety si do Realu přivedl Panucciho) a do středu zálohy s Emersonem. Ani u jednoho by cena neměla být problém. To se ovšem nedá říci o Ibrahimovičovi, za kterého bude Juve požadovat asi nejvíce peněz. To je šance pro Ronalda a Cassana. Capello je hodně zvědavý na Ronaldovy výkony na Mundialu. Samozřejmě by musel zhubnout, 86 kg je moc (chce to 80 ). Cassana dlouhodobě obdivuje, chtěl ho získat do Juventusu. Také u něj je hlavní otázkou fyzická připravenost a důvěra trenéra - Cassano by na Bernabeu zřejmě zůstal.

Capella jsem chtěl, takže jsem spokojený Zřejmě je vyřešena budoucnost Carlose a pokud má Calderón zájem o Reyese, tak z Chelsea by to chtělo Carvalha (jelikož Robbena ani Del Horna bychom už nepotřebovali). Kaká bude hlavní letní přestupový hit, něco jako Vieira, Robinho nebo Ronaldo. Otázkou zůstává druhý střední záložník k Emersonovi, měl by to být Xabi Alonso nebo Diarra.

Tohle berte s rezervou

Casillas (25 let) - Cicinho (25) Carvalho (28) Ramos (20) Zambrotta (29) - Kaká (24) Emerson (30) Xabi (24) - Robinho (22) Ronaldo (29) Reyes (22).

Lavka:

López (24) - Salgado (30) Woodgate (26) Helguera (31) Bravo (25) - Baptista (24) P.García (29) Guti (29) - Raúl (28) Soldado (21) Cassano (23).

+ Pavón (26), De la Red (21) a Jurado (19).

Věkový průměr 25,36 - základní sestava 25,27

Zambrotta + Emerson = 10

Carvalho = 8 + Carlos

Xabi Alonso = 14 + Mejía

Kaká = 60

Reyes = 28

celkem 120

------------------------------------------------------

Carlos, Mejía, Zidane

Beckham = 22 (jenom v případě, že vyjde Kaká)

Gravesen = 3

Diogo = hostování

celkem 25

------------------------------------------------------

95 - to máme

Reagovat
HOST*2 pac

až na Kakáho by to mohlo bejt

Reagovat
HOST*2 pac

jo a myslíš že Mourinho pustí Carvalha a Benítez Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti kazit srandu, ale neprohlašovali jste, že odchodem Florentina odešla i vize galacticos?

Podle toho, cos napsal bys koupil 5 top světovejch hvězd a jednoho průměrného hráče (Carvalho). Nehledě na proklamované pošpanělšťování ... Ty bys koupil 6 posil a mezi nimi jen 2 Španěly ...

Držel bych se víc při zemi a začal ten mančaft víc budovat, ne jenom postavit k sobě několik hvězd. Tak to nefunguje a nebude to fungovat, uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, se podívej, kolik nových hráčů si dotáhl Laporta. Deco, Dinho, Edmilson a Eto´o nebyly superhvězdy? Myslím, že úplně stejné jako Kaká, Zambrotta nebo Xabi.

A taky nevím, co myslíš tím "pošpanělšťováním", když 14 z 25 hráčů jsou Španělé, zatímco třeba u vás je ten poměr přesně opačný.

Místo Carvalha bych si dovedl představit Pabla, ale když už se nám Mourinho tak zamiloval do Carlose, tak by byla škoda ho nevydírat

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, Merenguesi, pěkný. Já bych byl sice spíš pro Del Bosqueho, ale Capello bude asi taky fajn. A ten Kaká, hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem pleteš Laportu? On o žádném rušení galacticos ani ničem podobném nemluvil. To vy jste tvrdili, jak nechcete hvězdy a podobně a tady je to znova.

A ještě bych rád podotkl, že Etoo ani Ronaldinho ani zdaleka nebyli takové hvězdy, trošku horší paměť merenguesi, ne? Že se nakoencu kázalo, že má BArca na hráče čich, to je věc druhá, tak si nevymýšlej.

Faktem je jedno: Real Madrid se chová jak s Perézem tak bez něj úplně stejně. Pošpanělštění žádné (opět trošku pokulhává srovnávání s Barcou, nikdo od nás netvrdil, že budeme pošpanělšovat)...Trošku si to srovnej, ať pak nepleteš páté přes deváté.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se nervuješ?

Kde někdo napsal, že nechceme hvězdy? Ta jména, která tady už půl roku létají pořád dokola, to je jako co?

Já myslím, že rozdíl je jasný. Nejdříve se vybral trenér a ten se zcela konkrétně vyjádřil. Nikdo mu za zády nebude vyhazovat hráče a naopak kupovat takové, jaké nepotřebujeme. To "pošpanělšťování" taky moc dramatizuješ, jednak hodně cizinců odejde a taky Calderónovi sotva můžeme vyčítat, že za léto nezvládne "udělat" víc jak dva esp reprezentanty. Navíc není kam spěchat, v tomto směru jsme na tom z evropských velkoklubů skoro nejlépe.

No a s tím "nehvězdným" Ronaldinhem (mistrem světa a už tehdy jednou z hlavních reklamních tváří nike) to byl dost špatný pokus o vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Jáse vůbec nenervuju...

Ronaldinho tehdy rozhodně nebyl žádná superhvězda, ani zdaleka tam známý a ani zdaleka nebyl považován zatak kvalitního jako dnes Kaká, s tímhle jseš trošku mimo...Trošku zvláštní, merenguesi, když přicházel, tak jsi říkal, že se neprosadí, že bude sedět a podobně, a najednou tu dne píšeš, že už tehdy byl na tom zhruba jak dnes Kaká...akže dříve, než se pustíš na tenký led, tak bys měl vědět aspoň o tom, co jsi říkal v té době ty sám...

Není to tak dávno, co jsem o jendom hráči (se spojitostí s jeho chováním) napsal, že by se hodil do Realu. Pár madristů se hned do mě opřelo, že od dob Peréze už takové medioální hvězdy nikdo v Realu nechce. A pak se dočteme, že madristé chco uhráče, který je ve svém klubu nespokojen, pže jednou nenastoupil v základu. A pak se ozveš ty.

Nic nedramatizuju, samá slova o pošpanělšťování a vašimi hlavními cíli jsou Ibrahimovic, ZAmbrotta a Emerson. Plus teda ještě Barcou pojistěného Fabregase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenký led Můj názor na jeho prosazení se v Barceloně snad nic nemění na tom, jestli byl Dinho velkou hvězdou nebo ne. Vy zase říkáte, že avizované posily nám nepomůžou. Takže to pak asi taky nejsou hvězdy, že.

Já v těch hráčích rozdíl nevidím, vždyť jste brali nejužitečnějšího hráče LM, dlouhodobě jednoho z nejspolehlivějších střelců PD i mistry světa. Akorát Kaká je trochu jiná liga. Ale proč nekoupit hráče, který může být v následujících pěti letech nejlepší na světě? Pérez koupil jednu superhvězdu ročně a na zbytek se vykašlal. Ten tým byl 3 roky zanedbávanej, takže se nějak musí spravit a spravovat ho bude hlavně trenér, ne Calderón!

S tím pošpanělšťováním začínáš být trapný, když Floro přišel s tím, že chce kupovat přes 50% Španělů, tak jsme se mu vysmáli Musíš být trochu realista, jak říkám, Xabi a Reyes by nám stačili. Btw Reyesovi se nedivím, Wenger na něho kašle. On nehrál skoro celé jaro, trošku to sleduj

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tenký led. A vypadá to, že se prolomil. Nejdříve tvrdíš, jak Roandlinho se v (krizi hrající) Barce neúprosadí a pak najednou že přicházel jako největší hvězda...Navíc Roanldinho hrál v PSG a Kaká v AC Milan, že...Trošku rozdíl.

Perez koupil jednu superhvězdu a na zbytek se vykašlal, jo? Aha, to je zvláštní, že loňskou sezonu přišli mimojiné Robinho, Baptista, Diogo, García, Cicinho...a před sezónou byl podel tebe najendou zanedbávaný tým zralý na titul...

Pošpanělštování je oproti předpokladům a vašimodám minimální. Reyesovi se divím, odešel ve velmi mladém věku do evropského vlekoklubu, tak si nemůže myslet, že bude hrát v základu kdy se mu zachce. Ale to je právě ono, když hráč chvíli nehraje (podle YARDY kvůli jednomu zápasu...), tak má o to více makat a ne se chovat jako namyšlená superhvězda a hned si vymáhat přestup. Tobě to přidje normální, to ale akorát potvrzuje to, že prostě Real je tradiční klub pro namyšlené primadony (a fanouškům už to ani nepřijde) a odchdoem Peréze se na tom nic nezměnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste dávali 25 za co? Když o někom tvrdím, že se neprosadí, tak to znamená, že není superhvězda? O Ševovi taky říkám, že to není dobrý nákup. Takže asi není hvězda. Sorry Shevo

O tom Reyesovi jsou to hrozné kecy, tohle je snad úplně normální. Stačí se podívat na Eto´a, když náhodou jednou sedí. Nebo takový Maxi, tomu to asi vůbec nevadí Neříkal náhodou, že když to bude takhle pokračovat, že by chtěl raději pryč. Ale co taky čekat od hráče Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi trošku pleteš slova. "Dobrý kup"? Kdo mluvil o dobrém či nedobrém kupu? Tys netvrdil ,ež je ROandlingho špantý kup (nebo možná ano, ale to je jedno), ale to, že se Ronadlinho neprosadí, tos o Shevovi neřekl...Neheldě na to, že Scheva přichází ověnčen řadou individuálních úspěchů po letech ve špičkovém evropském velkoklubu...

U Etooa byl za celou dobu působení pouze jeden zápas, kde ÚDAJNĚ byl nespokojený, pravdou ovšem je, že on i Rijkaard to popřeli a Etoo napříkald v záapse proti Bilbau sám řeko, že nechá hrát jiné...takže tohle ti trošku nesedí.

No a s Maxim sis hodil trapas. Maxi právě je ten příklad ideálního chování fotbalisty. Nehrál celou sezonu, přesto se rozhodl v zimě zůstat (i když mu vedení nabízelo hostování v jiném klubu) a nyní odchází po vzájemné domluvě s Rijkaardem a Txikim, kteří mu řekli, že pro jeho vývoj bude nejlepší, kdžy se půjde někam vyhrát. Merenguesi, tak tohle bylo hodně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi nikdy neřekl, že je nespokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi mi, kde říká, že je nespokojený (jistě si uvědomuješ, že když řekne "je jasné, že bych chtěl hrát více, ale...) a pak se směj. On naopak vždy říkal, že je to pro něj fantastická škola, že má možnsot se učit od těch nejlepších. Ono ti to trochu skřípe, kdyby říkal, že je nespokojený, tak pak i navzdory nabídky jiných klubů v zimě nezůstává, že...

Tak hop hop, běž hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně to řekl, stejně jako Eto´o (jestli to pak popřel, tak jen další důkaz o tom, že je blázen). Hledat si to můžeš sám Bye

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak je to jasné, další z tvých protimluvů. On to orapvdu nidke neřekl, kdyby ano, určitě bys mi to tu napsal.

Takže ti srhnu tvůj dnešní "výkon":

1. Před: Ronaldinho se u vás neprosadí, jen adlůší hráč na lavku. Po: Ronaldinho kdyř přicházel, tak to byla sueprhvězda...(srovnatelná s Kaká).

2. Před: Máme lepší tým než Barcelona (teda aspoň to vyplynulo z tvého hodnocení na chatu...), získáme titul. Po: Prezidentni dostanou od Pereze devastovaný tým.

3. Před: Cicinho je jeden z nejlepších pravých beků v la lize, Robinho lepší než Messi. Plus adlší chvály... Po: Perez koupil jednoho hvězdného hráče a na zbytek kašlal.

4. Maxi říkal, jak je znepokojený a v tomhle se dá srovnávat s Reyesem.

Reagovat
HOST*Mára

to byl luxusní příspěvek (hlavně nepiště že nikomu lezu do prd...) tohle se prostě povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nevěřil jsem mu, ale pořád nechápu, jak to má souviset s tím, jestli je hvězda nebo ne. Nevěřím Ševovi, nevěřím Rosovi, ale stejně jsou pro mě hvězdy. Už?

2. To je snad normální, že věřím svému týmu.

3. Psal jsem o 3 letech, přečti si to ještě jednou Loni už Florentinovi hořelo u zadku, takže s tím něco musel dělat. Ale za jedno léto tým nepředěláš, takže v tom bude pokračovat Calderón.

4. Tady se projevuje tvá typická nemoc. Jedná se o skvělého hráče, navíc Španěla, o kterém tady sníme už 3 roky. Pak něco řekne a hned si ho znechutíš, protože může přestoupit do Madridu. Jenže asi ti nedošlo, že tvůj názor nás nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ukaž mi, kde tady o Schevovi píšeš, že bude v Chelsea sedět. A to prosím upozorńuju, že Scheva přichází ze špičkového velkoklubu a Cheslea je na tom rozhodně lép než tehdy Barca...Ale ty si to furt dost pleteš, srovnvááš to se Schevou, o kterém si nikdy nenapsal, že v Chelsea bdue sedět...

2. A teď už najednou ne...že si protiřečíš, to je u tebe opravdu normální...

3. Psal si, že koupil jednu superhvězdu ročně a na zbytrek kašlal, tam není ptořebva více číst, loňská sezóna jasně kazuje, že je to blbost. Nebo je blbost to o Cicinhovi, BAptistovi a Robinhovi...vyber si.

4. Já sjem proti němu nci neměl, dokud se nezačal chovat jako primadona, jelikžo Real se o tradičně zajímá o namyšlence, tak

se to tady kryje...Je mi jedno, zd tě můj názor zajímá či ne, já to tady nepíšu proto, aby tě to zajímalo (a kdyby tě to vůbec nezajímalo, nereaguješ na to...). Každopádně to srovnáním s Maxim je vskutku komické...

Reagovat
smazaný uživatel

1. To je snad jedno, jestli bude sedět nebo ne. V mých očích byl tehdy strašně přeceňovaný reklamní šunt, který kromě lobu do Seamanovy branky prakticky nic nepředvedl. Schválně jsem si některé starší diskuse pročítal - Ronaldinho je v nich jasně prezentován jak megahvězda, kterou (ne)slíbil Laporta. Za koho jste teda těch 25 (s bonusy skoro 30) mega dávali? Za nadprůměrného hráče? Je zajímavé, že pořád zmiňuješ Kaká. Mě spíš zaujalo, že fcb řadí mezi top světové hráče i Xabiho nebo Reyese, kteří jsou nahraně základní sestavy repre. Když oni, tak proč ne Deco nebo Edmilson?

2. Jak najednou ne? Kdyby jsi četl příspěvky celou sezonu, tak zjistíš, že můj optimismus měl klesající tendenci. Nové posily se nezapracovaly, Zidane s Carlosem nestíhali, zkrátka se ukázalo, že na to nemáme.

3. Doslova jsem napsal "ten tým byl 3 roky zanedbávanej". Pérez byl prezidentem 5,5 roku, snad ti musí dojít, že léto a zimu 2005 do té krize neřadím. Posily přišli správné, bohužel moc mladé, ne náhodou se do budoucna vážně počítá jen s nimi a Ikerem, jejich čas přijde.

4. Maxi řekl, že není spokojený, za tím si stojím. Hledat to nebudu, protože to řekl před půl rokem. Mně to vůbec nevadí - pokud budou hráči nešťastní ve svých klubech a budou chtít přestoupit k nám, tak to jedině vítám. Zvláště u reprezentantů Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ronaldinho byl drahý, to je jasné. a) protože ho chtělo více týmů b) Barca byla ochotna zaplatit dost peněz, pže Laporta prostě někoho takového koupit prakticky musel (ale zas do určité míry, že...).

Deco superhvězdou byl, to přiznávám, ale tím to končí...

2. Prostě mi přidje divné, jak před sezonou vynášíš tým do nebe, kdykoli jsme řekl, že je Barca v něčem lepší, tak to se s vámi nedalo skoro bavit a najendou dostane nový prezident devastovaný tým. Devastovaný tým, který byl i na jaře vynášen do nebe a furt se říkalo, jak jste na jaře nejlepší...

3. Když se podívám i na diskuzi k předloňskému létu, tak je to to stejné. Real skvělý, titul jasný... (tedy ten devastovaný tým...)

4. Nic takového neřekl, jediné co, tak že by rád hrál více, ale že je to trenér, kdo dělá rozhodnutí (podobně se vyjádřil, o něco silněji, Guily).

Reagovat
smazaný uživatel

Tos posral

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na Paroubkův projev a podívám se na modré pozadí diskuze Eurofotbalu, tak mě napadá, že něco na té jeho "Modré totalitě" bude.

Reagovat
HOST*Mára

on to fakt vymazal jo maž kraviny ane tohle

Reagovat
smazaný uživatel

U mě si to normálně posral .

Tohle jsem nečekal. Když vezmu v úvahu, jaký kraviny se tady mnohdy řeší, jaký bezúčelný žabomuší války tady zůstávají ...

Doufejme, žes to smazal pod jakýmsi nátlakem a ne z vlastní iniciativy. Musel bych si tě přestat vážit, PJ

Reagovat
PJ

Sorry, ale článek je o soutěžích k MS a vy tu řešíte volby? To fakt ne...

Reagovat
Xavi

Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se mělo začít kritizovat, tak začněme od sebe. Wector to začal, ale vy jste to protáhli až do neúnosna. Uznávám, že je to důležité, ale od toho je tu chat, ne? Pravda, že jsem tam tři kratší příspěvky taky hodil, ale pak jsem přestal, protože k tomuhle ten server fakt není. Vy ne a pak jste na to logicky nabalili další offtopicy, kterými jste si už nevyřizovali politiku, ale vzájemné antipatie. Takže s PJ souhlasím, udělal dobře, dělá na těhle stránkách vlastně pro vás a vy si na něj jen otvíráte hubu

Reagovat
smazaný uživatel

A vrchní vlezprdelka se opět zavrtala o něco více...

Reagovat
PJ

A Kyslík opět ukázal svojí jedinečnou logiku - s někým souhlasit = lézt mu do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekročils svůj stín

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslíš, že tvůj vyplazený jazyk mě donutí názor změnit, tak si jako tradičně na omylu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň nějaká dobrá zpráva A příští rok do první

Reagovat
Xavi

No jo... , když si jí zase koupí, tak proč ne?

A další rok si koupí třeba titul...?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ne, ve třetí jí uniknul boj o první příčky jen o fous a na kupování titulů nemá a nikdy prachy neměla, jako jistá banda ruďasů, která ji navíc pravidelně bílila sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

JE otázka, proč se nesmazala i ta diskuze o osobkách, taky nemá ncispolečného s fotbalem a dá se to vyřešit přes icq, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Doktore, jak už jsem naznačil výše. PJ se možná nechtěl zaplést s tím bradavičnatým prasetem Parubem. Proto to možná smazal. Teda doufám, že proto

Každopádně se tady nemažou různý pitchoviny, tak nevím, proč by se mazala regulérní diskuse o vážné věci

Reagovat
PJ

Mno článek je o soutěžích na tomhle webu, diskuse o osobkách s webem jaksi souvisí, což se o volbách říct rozhodně nedá. Takže si poněkud přestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden z pravděpodobných vítězů prezidentských voleb Ramón Calderón ohlásil ústy svého budoucího sportovního ředitele P.Mijatoviče své představy ohledně budoucích posil Realu.

Bude to jeden stoper, jeden CM, jeden DM a střední útočník. Plus možný Kaká a Reyes. Nějak mi tam chybí LB, ale to bude záležet na výkonu R.Carlose na MS. Na lavičku Capello a trenérem béčka a přehled o odchovancích Míchel. Tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele