Stankoviče v Juventusu nechtějí fanoušci

23.06.2008, 12:51
Aktuality
V hodně nepříjemné situaci se ocitl Dejan Stankovič. Srbský záložník nefiguruje v plánech nového trenéra Interu Milán Joseho Mourinha a jedná o přestupu do Juventusu. Tento transfer se blíží každým dnem, proti němu jsou ovšem fanoušci turínského klubu...

Příznivci Staré dámy Stankovičovi stále nemohou zapomenout jeho čtyři roky staré rozhodnutí. 29letý fotbalista tehdy odcházel z Lazia a dal košem Juventusu, když se upsal konkurenčnímu Interu. Fanoušci Juve mu tento krok hodlají v případě realizace přestupu připomenout tím, že při každém Stankovičově kontaktu s míčem začnou hlasitě pískat.

V Interu Milán v létě dojde k obměně kádru a Stankovič je jedním z řady hráčů na odchodu. Podle italských médií jsou jednání o přestupu do Juventusu v pokročilém stádiu a s turínským klubem se hráč dokonce již dohodl na podmínkách smlouvy. Problémem je zatím suma za přestup - Juventus nabízí šest milionů liber, Inter žádá dvojnásobek.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak tam bych radši nešel a být Juve tak ho ani nekupuju, fotbal se má hrát pro diváky a když ho nechtějí..

Reagovat
fantomas

A co Di Natale?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s Di Natalem? kromě té jeho včerejší pěkné penaltě

Reagovat
fantomas

Mě šlo spíš o jeho sympatickou hereckou etudu.

Reagovat
smazaný uživatel

simulant jeden

Reagovat
smazaný uživatel

nepřekvapil, prostě ITAL no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, na to jsem úplně zapomněl. to by byla sada..., snad.

Reagovat
havrys99

teďko hraje plážovej fotbal za švýcarskou repre

Reagovat
smazaný uživatel

jj má hodně tvrdý střely

Reagovat
milan78

myslím, že hlavní roli sehrál trenér mancini, při tom rozhodování jestli inter nebo juventus, stejně tak byl mancini u vyhazovu stankoviče nyní, protože si josé nenechá v týmu hráče, kterej byl totálně proti odvolání manciniho, takže by si mancini měl rychle najít angažmá a srba si přibalit

Reagovat
smazaný uživatel

what

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele