Stam pověsil kopačky na hřebík?!

29.10.2007, 13:34
Aktuality
Velice zajímavou a překvapivou novinu vypustila do světa nizozemská média. Ve svých pětatřiceti letech se podle nich rozhodl ukončit kariéru obránce Jaap Stam, který naposledy hájil barvy Ajaxu Amsterdam. Za rozhodnutím pověsit kopačky na hřebík údajně jsou osobní důvody...

Pokud se tato informace ukáže jako pravdivá, zůstane Stamovým posledním zápasem utkání s Nijmegenem (20. října), z něhož předčasně odstoupil kvůli zranění.

Sedmašedesátinásobný bývalý nizozemský reprezentant začal svou kariéru v roce 1992 ve druholigovém Zwolle, odkud po čtyřech letech přestoupil do PSV Eindhoven. V roce 1998 následovalo další stěhování spojené s angažmá v Manchesteru United, s nímž v sezoně 1998/1999 dosáhl na treble. Další Stamovou štací se následně stala Itálie, kde čtyři roky hájil barvy Lazia a milánského AC.

Na závěr své kariéry se Stam rozhodl vrátit domů, nikoliv však do Eindhovenu, nýbrž do Ajaxu, jemuž měl svými zkušenostmi pomoci k postupu do základní skupiny Ligy mistrů. Tento cíl se splnit nepodařilo - před rokem Ajax ve třetím předkole nestačil na FC Kodaň, letos mu stop vystavila pražská Slavia.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
M11

nikdy sem ho nemel rad

Reagovat
HOST*

protože hrál v AC?

Reagovat
M11

to ani ne...

Reagovat
HOST*

ja ho taky nemusim!!!

Reagovat
HOST*Radys

no, do hlavičkového souboje bych s ním jít nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

aspon do mohl dohrat do konce sezony

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Stam,gravesen,tofting-je to jen banda holohlavejch nácků nácků,fuj!!!!!!!!Lol

Reagovat
HOST*

fuck off

Reagovat
HOST*MYS-huge

Vždyť to je celkem sympaťák....FORZA AC

Reagovat
HOST*

Sparta zajebaná jéééééééé

Reagovat
HOST*

čuráku vyjebanej

Reagovat
HOST*ajaxit

aky ste tu len blbci tento obanca bol 2 ci 3 krat vylaseny fifou za najlepsieho na svete.ajaxu bude urcite chybat takkyto fenomen.je to velka skoda

Reagovat
HOST*M

Souhlas - já jsem ho sice taky neměl nikdy moc rád (podle mě sympaťák zrovna není), ale k tomu musím dodat, že jsem vždy respektoval jeho fotbalové kvality... Několik let patřil opravdu mezi nejlepší obránce na světě.

Reagovat
HOST*mk

byl dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele