Stále mám v Lipsku nedokončenou práci, prohlásil Forsberg

03.08.2020, 23:53
Aktuality
Emil Forsberg je opakovaně spojován s odchodem z RB Lipsko, čemuž nahrává i skutečnost, že poslední dobou nenastupuje tak často. Švédský křídelník je však v Sasku spokojený a na změnu dresu nepomýšlí...

Odchovanec Sundsvallu, jenž ve Švédsku nastupoval ještě za Malmö, RB Lipsko nejdříve pomohl k postupu do Bundesligy, kde hned v první sezóně ukázal svůj potenciál.

Forsberg k osmi přesným zásahům přidal 22 asistencí, čímž na sebe upoutal zájem celé řady evropských velkoklubů, ovšem nakonec zůstal věrný koncernovému celku.

Na vydařený ročník však následně Forsberg nenavázal, na čemž mají velký podíl zdravotní problémy, se kterými se často potýká. Během uplynulé sezóny potom Forsberg nastupoval do utkání i z lavičky nebo dokonce zůstal nevyužitým náhradníkem, proto se znovu naplno začalo spekulovat o jeho budoucnosti.

"Stále mám smlouvu na dva roky a cítím, že jsem v RB Lipsko ještě nedokončil svoji práci," řekl směrem ke své budoucnosti Forsberg.

"Celá rodina se tady cítíme velmi dobře, jsme šťastní, a proto předpokládám, že zůstanu," prohlásil švédský reprezentant. "Dostal jsem pozitivní signály od sportovního ředitele Markuse Kröscheho," dodal Forsberg. "Společně chceme pro RB Lipsko to nejlepší. Cítím se skvěle, a nepochybuji, že když budu ve formě, budu týmu prospěšný," uvedl 28letý křídelník.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (38)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Za Shaqiriho by to bola slušná náhrada, ale ak je to rovnaký národ ako on tak je to o ničom a radšej pohladajme niekoho mladsieho

Reagovat
Remt

? Nerozumím

Reagovat
PH8

Je hrozně trapný, jak Češi dělají, že Slovákům nerozumí. Prostě, když odchází jeden Švýcar, tak je úplná blbost hned přivést dalšího Švéda. Musíš přivést někoho mladšího, kdo si teprve vybere, jakou zemi bude reprezentovat.

Reagovat
Achašveróš

Já myslím, že Remt to tak pochopil, to ale neznamená, že ta logika dává někomu z nás smysl

Reagovat
PH8

Jak ti to může nedávat smysl? Švédsko a Švýcarsko jsou jeden a ten samej stát, akorát leží jinde.

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Remt

Ano přesně tak, navíc Slimákům rozumím vše, s tím nemám problém, jen mi to nedávalo smysl.

Reagovat
Remt

* Slovákům

Reagovat
Bandita_Harry

O tomto hovorím

Reagovat
Bandita_Harry

Mal tam byť marod miesto národ ale páči sa mi ako ste sa toho chytili

Reagovat
PH8

To mě nenapadlo. Napadl mě jen "nádor", ale to jsem si říkal, že bys o Shaqirim neřekl

Reagovat
Bandita_Harry

Po ms v Rusku možno aj hej ale odkedy je v Liverpoole som si ho obľúbil

Reagovat
kilobyte

A co z toho vzniklo. Třeba se i Hitler jenom přeřekl a pak mu přišlo trapné se opravit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

konečne človek s názorom

Reagovat
twelwer

Reagovat
Dufan

Shaqiri = švýcar

Forsberg = švéd

???

Reagovat
Azazelo RD

Dnes si muze kazdy zvolit narod a pohlavi svobodne.

Reagovat
Remt

Tak nějak, sám do teď nechápu co tím myslel Bandita

Reagovat
Bandita_Harry

Mal to byť marod a nie národ

Reagovat
Bandita_Harry

Sorry autokorekcia, marod miesto národ

Reagovat
Dufan

aha

Reagovat
insane
Reagovat
smazaný uživatel

A co ten českej zázrak, Turecko?

Reagovat
Sztanda

Tak to je překvápko. Myslel jsem, že jeho odchod je tutovka a proto už ho ani tolik nenasazujou, jelikož s ním nepočítají. Jinak vždycky kdy přišel na hřiště, ukázal nespornou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Forsberg

Reagovat
Dufan

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
VdV

Přehodnocenej hráč, povedly sem mu 2 sezony a potom už vypadal tak, že mu to stačí...pokud přestup, tak max nějaký Monaco, Brighton, atd...na lepší level to není. Možná by mu mohla typologicky sednout Itálie, tým tymu AC nebo Violy. Těžko říct.

Reagovat
Werkrider

OT: Schwolow do Herthy za 8 miliónov € je super kauf. To majú pozíciu brankárskej jednotky na pár rokov zaručenú. Podľa mňa jeden z Bundesligovej brankárskej špičky, tak som na neho zvedavý v "lepšom týme".

To vo Freiburgu uvidíme Flekkena a dvoch mladíkov ktorí sa môžu biť o svoju budúcnosť.

Reagovat
JozkokozleJ

Za oboje som rad. Za Schwolowa v Herthe, pretoze je to velky sympatak a aj ked sem-tam urobi chybu, tak tiez robi megazakroky. A tiez za Flekkena, ze zrejme dostane post jednotky, pretoze na jesen, ked chytal, tak v niekolkych zapasoch prevdiedol skvele vykony.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...ale na druhé straně mne to mrzí kvůli Frommanovi, který se jevil taky skvěle (v minulosti, v letošní sezoně nevim), který si bude muset počkat ještě na odchod dalšího brankáře.

Reagovat
Rudnevs

Za tento prestup som rád najmä z pohľadu Schalke, že nakoniec Schwolow nepríde. Bola by hlúposť, aby klub, ktorý je prakticky švorc a potrebuje posilniť na mnohých pozíciách, vyhodil kopu peňazí za hráča na post, ktorý posilniť až tak netreba.

Inak od Freiburgu dosť chytrý deal, majú za neho pekné peniaze a už majú i náhradu v podobe Flekkena. Som zvedavý, ako to dopadne ešte s Kochom a Waldschmidtom. A ináč od Herthy tiež v pohode prestup, Schwolow na mňa pôsobí ako taká rozumná a stabilná voľba, čo by sa napríklad o Kariusovi nedalo povedať.

Reagovat
db18

Sice jsem trochu doufal v Pavlenku, ale Schwolow je taky výborná volba - a na druhé straně jsem zas rád, že Schwolow šel do lépe řízeného klubu, než jakým je Schalke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele