ŠTAJNER DO SLAVIE?!

04.04.2004, 10:34
Aktuality
Josef Csaplár slibuje, že do Slavie přijde v létě jeden velký hráč. "Až se to zjistí, o koho jde, všichni se podělají!" řekl v rozhovoru pro časopis Hattrick. "S tím hráčem mám nadstandartní vztahy." O koho se tedy jedná? Že by to byl Jiří Štajner? Ano!

Po Václavu Kolouškovi přijde v létě do Slavie ještě Miroslav Holeňák, další hráč, se kterým Csaplár v Liberci vyhrál ligový titul. Podle Csaplára je na řadě další bomba. "Hrozně rád bych realizoval jeden příchod do Slavie. Chce to udělat ještě jeden kousek," řekl pro Hattrick v dubnovém vydání.

Ta bomba, o které Josef Csaplár mluví, nebude jen tak nějaká, ale pořádná! "Až se objeví, koho chci v létě, všichni se podělají!" Zatím ale jméno stále nechce prozradit. "Jméno vám nepovím, ale můžu říci, že mám schváleno, abych to s tím hráčem rozjel," říká. "Znám ho hodně dobře," dodává.

Jestli by to byl Jiří Štajner, určitě by Slavii hodně pomohl. "Byla by to pecka," zasní se Csaplár. Jiří Štajner hostuje z Hannoveru ve Spartě jen na půl roku. Slavia by asi těžko transfer mohla uskutečnit, protože teprve uběhla polovina Štajnerovy čtyřleté smlouvy v Hannoveru. A bude dosti drahý, ale nemůžeme vědět, kolik je vedení Slavie ochotno investovat.

Uvidíme v budoucnu ve Slavii (ex)liberecké trio Holeňák - Koloušek - Štajner? Nebo jenom duo Holeňák - Koloušek? Každopádně už tedy můžeme říci, že trenér Josef Csaplár má ze Slavií ještě mnoho plánů, které by měly v budoucnu přijít.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
alegre

Podle toho co Stajner predvadi ve Sparte a v reprezentaci, bych to zase na tak velkou posilu nevidel. Ted ho Straka dokonce poslal ze hriste jeste pred polocasem. Ale kdo vi!?

Reagovat
HOST*

je to super fotbalista. Jen se mu momentalne nedari. Skoda. Jsem SPARTAN...tak mu tedye preju...ale zatim nic moc...SPARTA by si ho mela nechat...30melounu neni moc...a on se chyti....a kdyz ne...tak aspon oslabej slavii....

Reagovat
HOST*Fatboy

Fatalne si protirecis ! Kdyz se super fotbalista nezlepsi pod Hittzfeldem,tak pod Csaplarem obnovi spolupraci s Kolouskem a bude to ok...

Reagovat
HOST*

Nejak sem nepostrehl ze by stajny hral pod Hitzfelldem! Stajny je super jenom ztratil formu! Slavie a Csaplar ho nemuze koupit protoze na to ty ubozaci nemaj prachy!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rozhodne nejsem fanouskem Sparty, ale kdyz se hraci takove formatu jako je Stajner nevyvede jeden polocas tak bych z toho nedelal nejakou krizi. Je to jeden z nejtechnictejsich ceskych utocniku, je dostatecne produktivni a kazdy den nemuze byt posviceni

Reagovat
HOST*xxx

No hodne by se tim vysvetlilo ,treba proc se pan Stajner jen tak bezzajmu plouzi po hristi ,asi chce predstavitele sparty znechutit ,aby pripadny transfer v lete byl jednodussi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele