ŠTAJNER DEFINITIVNĚ HRÁČEM SPARTY!

02.02.2004, 14:24
Aktuality
Jiří Štajner se stal definitivně hráčem pražské Sparty! Dnes v 8:30 byla podepsána smlouva. Na oficiálních stránkách klubu to potvrdila tisková mluvčí Lenka Raková. Naopak ze Sparty odchází Libor Sionko a brankář Špit.

Sám Jiří Štajner přiznal, že by nejraději do Sparty moc chtěl! Hannover se ho snažil prodat, ale pražský tým ho chtěl jen na hostování a dneska se mu to splnilo.

"Veškeré smluvní záležitosti vyřizoval v Německu generální ředitel Pelta, krátce po půl deváté byly kluby na všem písemně domluveny," řekla tisková mluvčí Lenka Raková pro Sparta.cz.

Jiří Štajner bude ve Spartě působit do června tohoto roku. Kluby nechtějí částku zveřejnit, ale měla by se pohybovat kolem 250 tisíc EUR.

Štajner se bude na Letné hlásit v úterý. "Dnes si ještě vyřizuje záležitosti okolo přesunu, zítra se bude hlásit trenérovi v kabině," dodala Lenka Raková.

Sparta Praha dnes získala i talentovaného Pavla Malcharka z druholigových Vítkovic. Sedmnáctiletý útočník je ve Spartě jen na ročním hostování s opcí.

Naopak ze Sparty dnes odešel Libor Sionko do Štýrského Hradce. Sám bývalý sparťanský záložník řekl, že nechce ve Spartě prodloužit smlouvu a chce raději odejít. Zájem o něj měla i Austria Vídeň.

Odešel i brankář Michal Špit, který se dnes upsal Jablonci na dva a půl roku. Ředitel severočeského klubu Petr Flodrman je rád, že získal kvalitního brankáře.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Juventista

To su teda zvedave...

Reagovat
HOST*Zizou

To bude dobre...bych rek

Reagovat
HOST*exmafie

Nejdrív Rezek a ted Stajner,já té Sparte snad zacnu fandit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele