Stade Rennes posílil ofenzivní univerzál Doku

05.10.2020, 22:29
Aktuality
Jérémy Doku před koncem přestupového okna změnil dres. Teprve 18letý belgický reprezentant přestupuje z Anderlechtu do Stade Rennes, které zaplatí 27 milionů eur...

Čerstvý belgický reprezentant je produktem mládežnické líhně Anderlechtu, do jehož prvního týmu začal nakukovat během uplynulého ročníku ovlivněného koronavirem.

V letošní sezóně se Doku zařadil mezi důležité hráče tradičního klubu, když se v sedmi ligových utkáních podílel na šesti gólech.

Kromě toho si minulý měsíc odbyl premiéru za seniorskou reprezentaci a v zápase Ligy národů proti Islandu skóroval, čímž na sebe upoutal ještě větší pozornost.

Talentovaný hráč byl spojován i s Liverpoolem, souboj o jeho služby ale vyhrálo Stade Rennes, pro které se stane za 27 milionů eur historicky nejdražším přestupem.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (24)

Přidat komentář
Fairplay

To nám teda krásně koronavirus narovnal přestupový trh, že i takoví žebráci jako Rennes dávají 27 mega za týpka, o kterém nikdo dosud neslyšel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Rennes postoupilo do LM a nechtějí tam předvést ostudu, jako je u těch druhořadých francouzských týmu v posledních letech zvykem. Náhodou dělají krásný přestupy a možná on bude jen náhrada za Raphinhu o kterém vyjednával Leeds. V minulém kole LN hrál za Belgii a vstřelil gol. Jeden z největších talentů v Evropě. Francie ideální destinace na rozvíjení talentu.

Reagovat
Hunt

Přesně tak, kluby jako Rennes nebo Lille ví, že tohle je celkem výhodná investice a je dost velká pravděpodobnost, že ho za pár let prodají s velkým ziskem. Stačí se podívat za kolik šel třeba Osimhen, který taky do Francie přišel z Belgie.

Reagovat
Mass

V FM je to top wonderkid

Reagovat
zlatan-legend

Že ty jsi o ně neslyšel je čistě tvůj problém a neznalost

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
guzman

Upřímně ho neznám, ale Hložan musí teda jít za podobnou částku komenty o tom jak je tento hráč jinde než Hložan za 3,2,1...

Reagovat
Stannis Baratheon

Hložek je rozhodně lepší.

Reagovat
TheMally11

v youtuberství určitě

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Freedo

Hrabě Dooku.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Godwinson

Takže Raphinha fakt jde?

Reagovat
Kily

už je v Leedsu

Reagovat
Godwinson

Tak to je na hovno

Reagovat
Müllered

FM wonderkid pokaždé jsem ho kupoval.

Reagovat
Mass

Reagovat
Kongo

No, aby se ty drahý nákupy z Belgie tem francouzským týmům nevymstily.

Reagovat
TheMally11

Za rok Chorý za 1,5 mld do PSG

Reagovat
cetto

Nevím, jestli jako fanda Rennais mám být za tento přestup vyloženě rád. Talent je to obrovskej, o tom žádná a může se stát, že za rok a půl půjde za 80. Na druhou stranu vždycky se mi líbila ta skromnost vedení Rennais, kteří dokázali zkombinovat vlastní odchovance s ne úplně známými posilami, a nakonec stejně hráli většinou o poháry. Je možné, že se Rennais chce posunout o stupínek výš a využít slabší chvíle Lyonu, Monaca a Marseille a převzít otěže těchto klubů na pozici hned za PSG. A aby toho dosáhli, tak museli vstoupit do jiné přestupové ligy. Nicméně konkrétně osmnáctiletý hráč z belgické ligy mi přijde jako velký risk.

Reagovat
Kongo

Podobnou cestou jde i Lille a paradoxně tým vedou hráči, kteří nebyli ani tak drazí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Fanoušek Rennes, krása. Jak dlouho?

Reagovat
cetto

To už bude pár let. Zhruba tak od 2000. Líbili se mi ještě před tím, než k nim šel Čech :)

Reagovat
Seydou Doumbia

Krásný byl si na nich jak hráli tuším s Jabkama?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele