Srbský pohár patří Partizanu, Vojvodina ale finále nedohrála

12.05.2011, 09:27
Aktuality
Fotbalisté Partizanu Bělehrad získali už podvanácté Srbský pohár, finálový zápas s Vojvodinou Novi Sad přitom ale zůstal nedohrán. Na protest proti rozhodčímu totiž hráči i realizační tým Vojvodiny opustili hřiště pár minut před koncem. Výsledek 2:1 pro Partizan pak zůstal v platnosti.

Bělehradský klub ve středečním finále vstřelil v 71. minutě vedoucí gól po kontroverzně nařízené penaltě a krátce nato sudí kvůli faulu neuznal soupeři trefu, která by znamenala vyrovnání. Za dalších pár minut se hráči Vojvodiny zlobili znovu, když rozhodčí po dalším sporném zákroku ve vápně, tentokrát na druhé straně, penaltu nenařídil.

Po několika minutách strkanic kouč Nového Sadu Zoran Milinkovič odvedl své hráče do šatny a ti následně bojkotovali i slavnostní ceremoniál.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele