Sportovní arbitráž potvrdila vyloučení Ruska z kvalifikace o MS

18.03.2022, 15:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
fenixLFC

Reagovat
thewall

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mishko

Reagovat
oli9

Dokud bude Putin tak si nedovedu představit, že snima někdo hraje...

Reagovat
Pablos

skazil si to, měl si dát dva palce... byl si na řadě

Reagovat
Pablos

*zkazil kurňa

Reagovat
Fakt

Reagovat
Artii96

Já nevím no mám z toho takovou pachuť, ač absolutně odsuzuju co co dělá provádí Ruská federace na Ukrajině přeci jenom je to pořád jenom fotbal a tohle se nedělo ani za doby studené války (ikdyž částečnej bojkot LOH 1980 v Moskvě při invazi do Afganistanu tam byl). Já jsem pro to aby se politika do fotbalu vměšovala co nejméně, a řešit tyhle věci trošku racionálně a bez emocí...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Univerzál

Rusové na Ukrajině vraždí, to už není jen politika.

Navíc i kdyby je nevyloučili, tak proti nim stejně nikdo hrát nebude, takže ani moc nebyla jiná možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

a Saudové nevraždí v Jemenu? Ušáci každý týden posílají drony do Somálska, v Africe je jeden konflikt za druhým, převraty skoro každý měsíc, před rokem zas třeba násilný převrat v Barmě, Čínani provádí genocidu Ujgurů, další sviňárny NATO v Lybii, Srbsku to snad ani nemá cenu zmiňovat, stejně jako vpadnutí USA do Iráku pod vylhanou záminkou... Rusové nejsou svatoušci a mají toho na svědomí taky dost, ale vždy se má měřit všem stejným metrem. Tohle je jen takové pokrytecké umytí si rukou.

Reagovat
Univerzál

Když nevidíte rozdíly mezi Ukrajinou a Srbskem, Libyí či Irákem, tak je to smutné... O Africe nemá smysl mluvit, ta je na úplně jiné úrovni než my v Evropě a řešení sporů válkami je tam bohužel stále ještě normální.

Ať si Rusáky klidně ze soutěží nevylučují, jak už jsem psal, žádný slušný člověk proti nim stejně nenastoupí, takže alternativou je zrušení sportu jako takového a to nikdo nepřipustí.

Reagovat
Benfica

Btw v Afrike to tiez nie je o tom, ze jedna krajina napadne druhu ale vacsjnou vnutrostatne konflikty, alebo nejake teroristicke organizacie (co je pripad toho Somalska, cize provnavat par dronov utociacich na teroristov v Somalsku a bombardovanie a nicenie Ukrajiny a Ukrajincov, to ozaj moze len dement)..

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrde rusky relativisticky

Reagovat
smazaný uživatel

dej se mokrej hadr na hlavu, sprostej ubožáčku

Reagovat
cubinho

Tak si predstav, co by se stalo, kdyby ted prijeli Rusaci do Polska. By neodjeli zivi.

Reagovat
Artii96

Možná by aspoň vystrčili hlavu z řiti a zjistili co si o tom všem myslí někdo jinej než sami rusáci, ale pravdou je že by to mohl být bezpečností problém...

Reagovat
oli9

Tobě ještě nedošlo to že jim je jedno co si o tom ostatní myslí?... jejich logika je ta že jim 160 zemí lže a oni jsou v právu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, až na těch 160 zemí, mimo země €U a NATO je rusko-ukrajinská válka zbytku světa volná stejně jako ta v Jemenu (která je tedy volná úplně všem).

Reagovat
oli9

ono to pěkných pár let potrvá i potom co se to skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi naivka, to jsou jen takové silácké řeči. reálně by se nestalo vůbec nic

Reagovat
oli9

vždyť by Rusaci v evropské kvaldě mohli hrát tak s Běloruskem a Maďarskem...

Reagovat
Mönchengladbach

A Pitomiovými negramotnými flastenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Izrael kvůli konfliktům s asijskými zeměmi nemůže být v AFC a musí hrát v UEFA. Analogicky se nabízí, aby Rusko přešlo z UEFA do AFC, kde má s většinou zemí přecijen lepší vztahy (se středoasijskými republikami, Čínou, Sýrii či Indií spíše výborné).

Navíc se v Asii nachází většina jeho území, byť teď sledujeme ruské snažení se geograficky posunout více do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bude potvrzeno vyřazení všech zemí NATO za bombardování Jugoslávie v roce 1999 a anulování všech jejich výsledků od tohoto roku?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Benfica

tento argument a toto porovnavanie je tak mimo, ze sam neverim, ze to moze niekto dat dokopy..

Reagovat
eleven11

a nenastúpim proti tebe v tiplige!

Reagovat
Benfica

Reagovat
eleven11

to bolo na idúcehojana

Reagovat
Benfica

tak to dava zmysel potom

Reagovat
oli9

Reagovat
andrew96

To je v pořadí, předtím se ještě musí pověsit komouši.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom až koalice dobra, pravdy a pokroku : Rusko, Čína, KLDR, Írán zašlápne prohnilý západ do země a nastolí věčný mír,rovnost a bratrství.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Toho se účastnil vzor všech zemí světa USA??? Takže trest nebude

Reagovat
Lawman

Po tragédii na Hayselovom štadióne boli anglické tímy vylúčené na 5 rokov a Liverpool dostal ešte rok plus dištanc. Takže kvôli kreténom - fanúškom FC Liverpool boli diskvalifikované en bloc všetky anglické mužstva. Všetky anglické mužstva a to v tej dobe poškodilo tímy ako Everton ako víťaz PVP v roku 1985 či Tottenham ako víťaz UEFA v roku 1984. Nikde v tom čase som nečítal že ide o politiku atď. V roku 1989 Chile v rozhodujúcom zápase o postup na MS 1990 sa pokúsilo o podvod v zápase proti Brazílii a bolo potrestané zákazom zúčastniť sa kvalifikácie o MS 1994. A opäť nikto nehovoril o politike apod. Kto sa zamyslí nad týmito dvomi príkladmi pochopí o čo ide.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele