Splnili jsme všechny své cíle, pochvaloval si Emery

10.05.2009, 14:33
Aktuality
Valencia dala zapomenout na šest dnů starý výprask od Espanyolu a včera večer navázala na své dubnové výsledky. Netopýři doma po skvělém výkonu porazili Real Madrid jasně 3:0 a jejich trenér Unai Emery byl spokojen po všech stránkách...

"V tom zápase jsme splnili všechny své cíle. V první půlhodině hrál Real Madrid dobře, ale my byli nebezpečnější v šestnáctce soupeře. Díky fanouškům jsme měli i více energie, vytvořili si více šancí a dokázali je proměnit," pochvaloval si po utkání Emery.

Valencia byla od úvodních minut aktivnější a vedení se zaslouženě ujala ve 29. minutě po trefě Maty. O tři minuty později využil slabší chvilky Casillase jeho kolega z reprezentace David Silva a po změně stran stanovil konečný výsledek parádní ranou z voleje Baraja.

"Šli jsme za vítězstvím hned od první minuty. Hodně nám pomohli fanoušci. Z gólu mám pochopitelně radost, ale důležitější je výsledek a dojem, který jsme zanechali," řekl po utkání autor úvodní branky Juan Mata.

Valencia bude i po 35. kola figurovat na čtvrté příčce a o tom, jaký bude mít náskok, rozhodnou zápasy Barcelony s Villarrealem, Atletika s Espanyolem a Recreativa s Deportivem. I kdyby všechny skončily prohrami konkurentů, nebude mít Valencia ani zdaleka vyhráno. Za týden totiž cestuje do Madridu k zápasu s Atletikem, o další týden později pak zavítá na hřiště Villarrealu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teď už jen splnit cíl pro sezónu a dokončit sezónu v nejlepší čtveřici

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se udrží v první čtyřce a účast v LM jim aspoň trochu pomůže z neuspokojivé finanční situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woyta

Unai

Valencia

Real a

Reagovat
homeles8

(čest poraženým )

Reagovat
smazaný uživatel

Netopyri si LM zaslouzi a urcite by jim to v tyhle pozici hodne pomohlo.

Btw taky nekdo veril v tipovacce Realu ?

Reagovat
Josifek

Vale byla tutovka, zatím jsem, tuším, v tipovačce 100%..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
božský John

Ještě mi řekněte,že si nejsou podobný..

http://www.uikovcheg.narod.ru/0/sv/icon/sv_Nikolay_g_ust_ilimsk.jpg

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bakary3

No.. Ani ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele