Splnili jsme cíl, ale čeká nás moře práce, řekl plzeňský trenér Bílek

30.05.2021, 09:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Martin9719

Jestli neudělá něco s tím přechodem do útoku tak budeme v Evropě zase jen za blbečky. Ono to ani moc nejde s Beaugelem který potřebuje míc akorát tak do nohy a pak ve vápně ani není. Kapitánskou pásku by měl když už tak dostat Hejda a jsem zvědav zda Brabec vypadne ze sestavy třeba na úkor Pernici. Kalvacha bezpodmínečně udržet. Systém 3-5-2 doufám nenastane i když na to máme třeba dobře se hodícího Hybše. Mihálik to je těžkej průser a ještě zabírá místo někomu do útoku. Z posil by to chtělo novou rychlou krev a k tomu někoho dost zkušeného a efektivního k tomu. Tady ten tým nemá vůbec kdo zpucovat a celý to korunuje Brabec s páskou na ruce. Opava to byl tým úrovně poloviny druhý ligy, takže tam bysme si ani neměli dovolit dostat gól.

Reagovat
Rob Roy

Otazníků je opravdu hodně.

1.) Skončí Limba? pokud ano, tak na beka se počítá s Hybšem a Faltou

2.) Odejde Ondrášek? protože Wisla prý padla. pokud ano, tak musí přijít třetí útočník, Bogy a Matějka je málo. Pištu jsem odepsal

3.) Odejde v létě Kalvach nebo až jak dopadnou předkola?

Počítám s odchodem Brabce (po Euru), návratem Pernicy, prodejem Chorase (ne kvůli výkonnosti, ale že by o něj měl být zájem - říkal Nehoda - a peníze potřebujeme, on navíc asi taky bude chtít chytnout příležitost v zahraničí). Otazník je Řezník (s Gulou byl prý na nože a zaslechl jsem něco o nabídce z MLS, radši b\ch místo něj stavěl Koželuha), Janošek (tipuji další hostovačku) a hlavně Hlavatý. Psalo se o silném zájmu Jablonce, možná tam proběhne v rámci vztahů nějaký oboustranně výhodný deal? I když Jablonec nikoho pouštět chtít nebude. Jovovičovi končí smlouva, toho bych bral.

Reagovat
Martin9719

Řezníka bych si nechal, herní vytížení měl a nemůžeme se zbavit všeho zkušenýho. Pokud máme někde šetřit tak pryč Kovařík (výměna Jovovič) + Hořava (Olomouc), platy nebudou malý (účastníci LM) a k nim se může přidat ač to říkám nerad i Limberský.

Reagovat
Martin9719

Otázka co stopeři, ten Kaša nás může oslabit defakto kdy chce, 2 červený za tak krátkou dobu to je jak Ramos, akorát ten byl (je) nepostradatelný. Řezník může naskočit i jako stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

2) snad odejde a máme Chorase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele