Spinelli nevyloučil návrat Lucarelliho

19.10.2007, 14:23
Aktuality
Cristiano Lucarelli možná vydrží v Šachtaru Doněck pouze půl roku. Italský útočník včera naznačil, že by se moh vrátit do Livorna a tuto možnost nyní nevyloučil ani prezident toskánského klubu Aldo Spinelli...

"Dveře Livorna jsou Cristianovi vždy otevřené. Nebude to snadné, ale pokud by existovaly nějaké podmínky, nemohl bych vyloučit jeho návrat již v lednu," prozradil Spinelli.

Lucarelli strávil v Livornu celkem čtyři roky, během nichž zaznamenal 92 branek. Ve střeleckých manévrech pokračuje i po svém přestupu do Šachtaru Doněck a také díky němu vede ukrajinský klub jak v domácí soutěži, tak i ve své skupině Ligy mistrů.

To Livorno je na tom zcela opačně a Lucarelliho branky mu hodně scházejí. V úvodních sedmi kolech dalo Livorno jenom šest branek a s pouhými dvěma body je na poslední příčce tabulky Serie A.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Bohy

To je komedie

Reagovat
HOST*Y@nkees

neměli ho pouštět

Reagovat
HOST*Y@nkees

svatá pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele