Spinazzola: O tomhle momentu jsem snil deset měsíců

10.05.2022, 15:01
Aktuality
Leonardo Spinazzola (© AFP)
Římské AS včera nezvládlo úvod utkání ve Florencii a do hlavního města si odvezlo porážku 0:2, jeden jeho hráč přesto měl důvody k radosti. Po deseti měsících se na trávníky konečně vrátil Leonardo Spinazzola...

Italský reprezentační obránce chyběl od 2. července loňského roku, během evropského šampionátu si tehdy přetrhl achilovku a na další soutěžní start si musel počkat 311 dní. Už před čtyřmi týdny v duelu proti Salernitaně usedl na lavičku náhradníků, v pondělí večer ho pak trenér José Mourinho poslal na trávník na závěrečné desítky vteřin.

"Dobře jsem se cítil už zhruba měsíc, alespoň tedy na tréninkovém hřišti a nemohl jsem se dočkat, až nastoupím k zápasu. Důležitá pro mě v tuto chvíli je každá minuta," prohlásil šťastný Spinazzola.

"Rozcvičil jsem se, oblékl dres, stoupl si k postranní čáře a uvědomil si, že tohle je moment, o němž jsem snil deset měsíců. Byl jsem šťastný. Stále se mohu zlepšovat jako hráč, rozhodně budu silnější, než jsem byl," pokračoval.

Giallorossi už dříve ztratili naděje na účast v příštím ročníku Ligy mistrů, přesto mohou sezonu zakončit úspěchem. V květnu je čeká finále Konferenční ligy, zápas se bude hrát v Tiraně a soupeřem bude Feyenoord.

"V postup do finále jsem strašně doufal, je to důležité pro fanoušky i pro mě. Samozřejmě sním o tom, že si ve finále zahraji. Cítím se zase jako dříve, mohu týmu nějakým způsobem přispět," nepochybuje.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Zark

Spina

Reagovat
Taarabt_QPR

Jsem zvědavý, jaké výkonnosti bude schopný dosáhnout. V době před zraněním byl neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme rádi, že jsi zpět.

Reagovat
stuff

Reagovat
Rox

Kdyby se nezranil v průběhu, tak nejlepší hráč EURA .

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Kapřík

snad se dostane zpatky do formy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele