Spekulace jsou u konce, Özil zamířil do Realu Madrid

17.08.2010, 15:38
Aktuality
Mesut Özil bude ve své kariéře pokračovat v Realu Madrid. Německý reprezentant po dlouhých měsících spekulací opouští Werder Brémy, který vše oznámil na svých internetových stránkách...

"Respektujeme Mesutovo rozhodnutí udělat už teď další krok v kariéře," řekl sportovní ředitel bundesligového klubu Klaus Allofs.

Jedna z hvězd nedávného světového šampionátu už dnes netrénovala v Brémách, ale zamířila do Madridu. Özil se zítra ráno podrobí vstupní zdravotní prohlídce a následně by měl podepsat smlouvu.

21letý fotbalista měl ve Werderu smlouvu už jenom na rok a odstupné tak nebude vysoké jako v případě dlouhodobého kontraktu v Brémách. Real Madrid nedávno nepochodil s nabídkou devíti milionů eur, včera pak nabídl o pět milionů více.

Werder tak před startem sezony a důležitými zápasy předkola Ligy mistrů proti Sampdorii přichází o další důležitou postavu základní sestavy. Problémy s kolenem má obránce Naldo, jemuž dokonce hrozí operace.

Mesut Özil přišel do Brém před dvěma a půl lety ze Schalke a v roce 2009 s Werderem získal Německý pohár a došel s ním do finále Poháru UEFA. Celkem nastoupil z 71 zápasům a dal dvanáct branek.

Autor: Tomáš Pavlík / werder.de

Komentáře (701)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele