Sparta v Miláně podle médií doplatila na riskantní taktiku

30.10.2020, 12:06
Aktuality
Rafael Leao (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (119)

Přidat komentář
nenavidimManUTD

Hanousek, Vindheim, Sáček, Lischka okamžitě do Béčka.

Reagovat
Pablos

Trávník taky

Reagovat
nenavidimManUTD

on hrál taky?

Reagovat
Pablos

a nepochopitelně si ho furt vybírala kamera ...ten byl v záběru snad víckrát než Ibra

Reagovat
nenavidimManUTD

Trávník je uplně mimo a to přišel jako plejmejkr tahoun z Jablonce a za rok a pul neni schopnej dat ani jeden gol

Reagovat
Pablos

a furt se stejným výrazem a řečí těla ...pohoda nezájem

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky ale na jeho obranu ve Spartě má mnohem defenzivnější a svázanější roli než v Jablonci.

Je to poctivý hráč, ale Sparta je jeho strop. A asi ani na tu Spartu prostě nemá hlavu.

Reagovat
Beči

Vindheima bych neodsuzoval, na wingbacku hraje mnohem lépe, tohle prostě není jeho primární pozice. S ostatními souhlas a přidal bych Trávníka, který byl včera naprosto zbytečný, jako bychom hráli v deseti.

Reagovat
Pablos

což se při té normálně hře Sparty na 3 obránce ...strašně hodí do systému wingback no.

Reagovat
GeneralGoat

No... jo

Reagovat
Bucky

Reagovat
Beči

No...přesně tak to je

Reagovat
Pablos

jj moje chyba... beru zpět

Reagovat
ACSeRw!n

jedinej Travnik byl schopnej udrzet balon, rozehrat, nechat se faulovat.. mnohem platnejsi hrac nze Dockal, ten byl totalne k hovnu

Reagovat
adoxx

Ani jeden z nich nemá co dělat v základu...Trávník snad umí přihrávat jenom dozadu a Dočkalovi trvá všechno půl hodiny, ten snad hraje v tréninkovým režimu

Reagovat
Beči

Asi jsme oba sledovali jiný zápas, ale já viděl Trávníka "rozehrávat" akorát dozadu a ztrácet balóny, dopředu nebyl schopen rozehrát nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda, že nechodíš do studia ČT místo Karocha. Takový odborník

Reagovat
smazaný uživatel

A co ta kurva dočkal? Ten ne?

Reagovat
Pablos

Včera to byl hroznej výkon, ke všemu jako kapitán byl jeden snad z nejodevzadnějších ...to byla hrůza... ale jinak pořád i když je pomalej umí aspoň dát něco překvapivého a né jen posouvat míče stoperům.

Reagovat
insane

Sáček? Však ten měl jako jeden z mála hráčů Sparty nějaký náznaky fotbalovosti, i když výkonnostně je Sparta nadobro jeho stropem.

S Hanouskem souhlasim, Lischka jako backup proti slabšim soupeřům v lize maximálně, Vindheim si svoje odehraje, ale musí bejt správně využitej a spíš ne v takovýhle formaci.

Reagovat
Pablos

jeden z největší alibistů co kdy ve Spartě byl ...jo jednou něco riskne a ono to většinou i výjde, tak hlavně už to podruhé zase nerisknout a šetřit si to až uplyne třeba 10 zápasů, hlavní je nahrát na metr a pokud možno jen do strany a dozadu.

Reagovat
insane

Já si myslim, že Sáčkovi uškodilo, jak se neustále přehazoval mezi krajem obrany a středem hřiště, takže má teď schizofrenní herní návyky, z čehož může vycházet i ten alibismus. Ale on jinak přihrávku dát umí, plus má docela dobrý vedení míče a tu první kličku, akorát prostě asi nemá tu správnou povahu, aby bral věci na sebe a zariskoval (což se o to víc ukazuje ve větších zápasech jako s AC), s tim souhlasim.

Reagovat
Pablos

jo to máš pravdu, nad tím jsem se nezamyslel a dává to i docela logiku, že tam asi má už nějákou zafixovanost. Jinak do ligy apod. oká fajn... ale na evropu se mi to nelíbí.

Reagovat
Selänne

Umí posunout, ale rozhodně neumí dát finální nebo předfinální přihrávku. Pak je velkej problém i

v tom, že se často schovává a nechce hrát. On těží z toho, že umí předvídat a má dobrý zrychlení a tah s balonem. Tam ale jeho přednosti končí. Tohle je prostě strašně málo na tým, který má ambice hrát poháry. I na beku je prostě úplně k píčí, protože nemá rychlost.

Reagovat
insane

No celkově hráči s dobrou finální/předfinální přihrávkou jsou u nás nedostatkový zboží, to je asi prostě způsobený tou výchovou hráčů už od žáčků, hlavně plnit taktický pokyny a vyvarovat se vlastní invence a kreativity. A pak máme přebytek posouvačů míče, který v ničem nevynikaj.

Reagovat
Selänne

Tohle je bohužel úplně přesný.

Reagovat
smazaný uživatel

alibista je Trávník, Sáček je dobrej

Reagovat
insane

Trávník to fakt nedává hlavou, pro něj by byl lepší návrat do Jablonce, kde by podle mýho hrál zase mnohonásobně líp.

Reagovat
Bakary3

Ani ne taktikou jako nekvalitou.

Třeba Lischky je mi líto, vypadá jako fajn kluk, ale nemá na to - hlavou, fotbalově, ani pohybově. Kdo ho doporučil jako posilu, toho bych z fleku vyhodil.

Trávník, to je prostě průměrák šedošedej… To samý Sáček... Hanousek aspoň jezdil, ale to je nekvalita.

Zbytek se kdovíjak nepředved, ta posranost byla hrozná.

Ale do očí bila pomalost a neohrabanost Dočkala. A to už měl dostat první ŽK, když si půl hodiny šteloval míč na centr, vlítnul mu do toho hráč Milána a on mu zajel na kotník.

Jo, měl tam asi 2 (za celý zápas, wow) hezký nahrávky, ale zase se pousměju, až ho někdo bude tlačit do repre na úkor Daridy, Suka nebo Krále.

Ale nutno říct, že AC byl super, moc bych jim přál, aby ty mladý kluky udrželi, to by mohl být zase velkej tým.

Diaz naprosto TOP, snad jim ho Real nechá, Milánu dá něco navíc, v Realu by byl jen další posouvač do party ála Isco.

Reagovat
John Obi Mikel

reakce o vlákno níž.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
John Obi Mikel

"Ale do očí bila pomalost a neohrabanost Dočkala. A to už měl dostat první ŽK, když si půl hodiny šteloval míč na centr, vlítnul mu do toho hráč Milána a on mu zajel na kotník."

Pak tam mohl dostat žlutou za simulování a i ten jeho kop kolenem do hlavy (za žlutou) byl dost tvrdý zákrok. A to mi přijde, že se tentokrát vyvaroval keců k sudím.

Reagovat
John Obi Mikel

*reakce na Bakaryho

Reagovat
Bakary3

On je všude druhej.

Dost mě to zaujalo už v tom derby v nadstavbě.

Všichni se tu smáli Hušbauerovi, ale Dočkal není o nic rychlejší

Reagovat
pobody's nerfect

pod riskantní taktikou si představím takovou, kdy je možnost něco získat, ale zároveň i riskuju, že ztratím, včera jsem to od sparty neviděl, nebyla šance cokoliv získat. Hra byla totálně odevzdaná

Reagovat
Pablos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
verv

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

To, jsem nepoznal, že to, co hrála Sparta byla nějaká taktika.Byla to čirá zoufalost. Totálně propadla záloha i obrana, útok neexistoval.

Reagovat
Pablos

párkrát, když jsem se na to zaměřil ...tak vždy, když dostal míč Sáček nebo Trávník ...tak jejich pohled nikdy nebyl dopředu, ale vždy do zadu ...to bylo na facku, hráč přebírá míč, tým prohrává 1:0 či 2:0 a on čumí jakému stoperovi to šoupne

Reagovat
Salfovic

Taktiku a jakou Pokud tedy nemyslí: čekat a koukat, jak nám to tam sází.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou riskantní taktiku? Vždyť tohle byla alibistická holomajzna ala nic neposrat, což stejně hlavně naše hvězdné trio z Jablonce dle očekávání nezvládlo.

Celkově mi i hodnocení hráčů po zápase přijdou úplně mimo:

Heča: "Rozhodlo to, že se hráči AC uměli výborně dostat z tlaku " - z jakého kurva tlaku? Vždyť za celý zápas nebyli pod tlakem déle než 1 minutu.

Celustka: "Musíme se poučit a odnést si ze zápasu i pozitivní věci" - Jaké pozitivní věci? Na té hře nebylo pozitivní vůbec, ale vůbec nic.

Tohle mě fakt sere. Drtivá většina lidí věděla, že Hanousek na Spartu nemá, odešel Frýdek ( ano i on je milionkrát lepší než tenhle komik) a náhrada nikde. Proč? To nikdo nechape. Zranil se Stetina, Hancko dlouhodobě out, Lischka na Spartu nemá, ale opět se nikdo nepřivedl ani na hostování. Heča sem tam podrží kvalitním zákrokem na čáře, ale výběhy mizerné, pro centrované míče nebo míče letící kolem malého vápna si nechodí, rozehrávka strašná, přesto chytá pořád on. Proč? Opět, to nikdo neví. Duo Trávník a Dočkal společně na hřišti je taky terno. Společně jen bojují o to, kdo je pomalejší. Ale co čekat, když se nejlepší záložník Kanga vyhnal.

Kotal nechápe, proč hráči dělají pořád takové individuální chyby. Tak to já chápu moc dobře, protože na tuhle pohárovou úroveň ani náhodou nemají. Mají s odřenými uši na nadprůměr české ligy.

Dost objektivních fanoušků o těch nedostatcích vědělo už před sezónou, Rosicky evidentně ne, tak doufám že mu konečně tahle konfrontace s lepšími týmy než je Jablonec otevře oči a v zimní pauze se seženou hráči, pro které není strop se dostat jen do Sparty, ale kteří budou mít ambici se posunout následně ještě dál.

Reagovat
stas87

Rosicky evidentně ne, tak doufám že mu konečně tahle konfrontace s lepšími týmy než je Jablonec otevře oči a v zimní pauze se seženou hráči, pro které není strop se dostat jen do Sparty, ale kteří budou mít ambici se posunout následně ještě dál.

To ani nepis, pretoze ak to budu cudzinci, tak ich automaticky po par mesiacoch oznaci za zoldakov. Ak samozrejme ze Rosicky post krajneho obrancu nevyriesil vobec, tuto amatercinu predvadza dobre dva roky a ty tak musis sledovat Hanouska. Travnik je hrac do rotacie, na superov ako Opava ci CB, do europy nepouzitelny. No a potom mas Borka spaistela...lenze rok 2008 je davno prec, v dnesnom futbale uz ho nepotrebujes. Maximalne k tomu, aby ti kopol standartku, kedze nikto iny to zrejme v sucasnom time nezvladne, takze on musi automaticky hrat vsetko. Ked si to vsetko zratas, tak z tejto skupiny nemozes cakat postup, max boj o tretie miesto. Ved aj to Lille vymenilo polku zostavy pred prvym zapasom a vyhralo v Prahe.

Reagovat
Bakary3

V tomhle bych se Rosy zastal, nesedl si s Kangou, ale jinak nemá s cizinci problém. Dokonce myslím, že on má velkou zásluhu na Karlssonovi i Vindheimovi.

Reagovat
stas87

Ta kritika mala byt len na to, ze sa vysral na kraje obrany. Ta prva veta plati pre ludi co sa pohybuju okolo Sparty, takze fanusikovia a inteligenti ako Siegl. Sak to vidis aj u Slavie, ze ak nema na oboch krajoch kvalitu, tak ta hra spadla o uroven nizsie. S Hanouskem to fakt nejde hrat, Sacek je sedy priemer...aspon ze pod Kotalom to nejakym sposobom vyzera, mimo cesku ligu ale ten tim naraza na svoj strop. Ta skupina je ale tazka, v tomto im zreb fakt neprial. Ak by sa dostali do takej skupiny k Villarrealu, uz by vyhru mali a dvihli si sebavedomie.

Reagovat
Bakary3

Aha, jasně

Za mě dobrý...

Aspoň jim to otevře oči a snad s tím něco udělají.

A zadruhý, trošku škodolibě - ač našim v pohárům fandím všem - jsem zvědavej na sparťany vysmívající se Slavii v LM po skvělých výkonech, ale jen se 2 body v mnohem, mnohem těžší skupině.

Jsem zvědavej, kolik jich v týhle skupině udělá Sparta.

A jaký budou výkony, protože včera tragédie a Lille bylo taky jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze fans sparty se nevysmivaly vykonum slavie, ale jejich fanouskum, kteri to oslavovali jako nejvetsi úspěch českého fotbalu..

Reagovat
Bakary3

Vzdyt to neni pravda, nikdo z toho nic takovyho nedelal.

Jen ty hodnoceni byly v pozapasovy euforii hodne pozitivni, ale tezko se tomu u fanousku svyho tymu, ktery doma valil Barcu, divit.

Reagovat
Pablos

Karlsson je horší Masopust za mě ... docela nechápu, že jsou lidi z něj odvařený. Vindheim je průměrnost sama.

Reagovat
Bakary3

On ale kopací techniku oběma nohama má skvělou, rychlost celkem taky, střelu...

Ale nějak to neumí prodat...

Reagovat
Pablos

to Masopust taky ...teď je vyloženě z formy tak to zní třeba nepochopitelně to přirovnání. A ještě teda jsem přehnal to, že je horší... spíš podobně na tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messier

No tak to ne

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty vole, Karlsson a Masopust jsou za mě úplně jiní hráči.

Reagovat
Spalovač šancí

Riskantní taktikou bylo hrát na obranu, když nejsou obránci.

Podívej na Trpiše, nemá útočníka, tak tam žádného nedal.

Reagovat
Selänne

Přesně tak. Rosický spousty věcí skvěle nastartoval, ale v některých momentech je paličatej, přičemž se nemůže/nechce odhodlat k radikálnějšímu kroku. Nejde být pořád ten hodnej a naivní klouček., kterej se chce mít se všemi za dobře.

Reagovat
Kaspar

Kdyz uz to vypadalo, ze to prestane, tak se to zase zacne stavet na hracich ze zahranici co uz to maji za sebou viz. Dockal, Krejci, Pavelka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, nechápu, proč zase vytáhli tyhle trosky.

Reagovat
Neon

Sparta po čtyřech letech hraje poháry, bez stoperů, sotva se vyhrabali ze sra..ek, hráli proti rozjetému AC a hned se budou všichni odsuzovat? Ano, nehráli nic moc, ale nemůžou být každý zápas mistři. Věřím, že si Kotal s Rosickým už hledají posily a přivedou se v zimě zajímavá jména.

Reagovat
Salfovic

Nic moc? Hráli naprosto tragicky. Takhle posranej a odevzdanej výkon z našich týmů předvedla snad naposled Plzně na Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle priistup k zadnymu zlepseni nepomuze a viz reakce hracu, ti jsou uplne mimo.

Reagovat
Morgue

Sparta hrála? Kde? Já včera viděl stádo oveček co přineslo 3 body na zlatém podnose. Nemám rád český fotbal, ale sorry i já jsem očekával slušný výkon. Místo toho to vypadalo jako když hraje proti ligovému týmu parta důchodců. To držení míče, rychlost, přihrávky, obrana, to všechno tam chybělo. Všichni jsme tušili jaj to dopadne, ale že k tomu Sparta přistoupi takhle, to jsem nečekal. Je to větší ostuda než prohrát 6:0 s tím, že něco zkusím.

Reagovat
soukup

jo to lidi rádi říkají, ale je to kec. Reálně je hejt po nějakým debaklu ještě mnohem větší a lidem je úplně u prdele, jestli tým "něco zkusil" nebo proč se ten debakl stal. Kdyby Sparta hrála hurá stylem a dostala šestku, tak by tu bylo v komentářích úplný rodeo

Reagovat
Pablos

přesně tak. Ale trapně připosraný to bylo od Sparty to si zase nebudeme namlouvat.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta doplatila na totalni priposranost a zesranost. Obrana tragicka, heca zadna hitparada. Jedna prihravka dopredu, ctyri dozadu. Trapnej a mizernej vykon, ziskame ve skupine tak bod a budem radi, pokud se neco vyrazne nezmeni.

Reagovat
Pablos

*pokud se něco výrazně změní ...tak bude ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Riskantní taktikou? To se projevilo jak?

Sparta doplatila na chyby Lišáka, ale pravdou je, že rozdíl mezi těma týmama byl strašně velký a Sparta by měla ohromné problémy i v plné sestavě.

Riskantní taktika prej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nekvalitu

Reagovat
EAG le grand amour

Není to chyba v překladu, že bylo riskantní přijet bez taktiky?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Čenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Pred pul rokem jsme byli devati v lize a ted je katastrofa, ze neporazime AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako, proboha tohle je sparta a ne nejakej miniklub... A nejde o to ze se neporazej a ze tam predvedou takovou zalostnou hruzu, pulka hracu na to nema. Kdyby sme nesli peimo do el, tak zas vypadnem v predkole kdyz vidim ty strasny vykony a vysledky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpartaOvenka

To mi připomnělo souboj Jonese proti Giroudovi, kdy se mu pak Giroud vysmál

Reagovat
Losinho

Ale Jones to dal suverénně na odkop od brány

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Salfovic

Do Štětiny v derby to má ale daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Zahustela v derby, jak v 95. minutě vrátil balón do vlastního pokutovýho území a nakonec z toho byla penalta

Reagovat
Morgue

Shrnutí zápasu do 3s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
dave30

Reagovat
Morgue

Tohle vypadá taky dobře ale to spíše vypadá na nějaké zranění. Nepamatuju si tu situaci. Ntušíš co bylo potom?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Igli

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera.. Zdenda má pravdu

Reagovat
REPLIKATOR

tak určitě

Reagovat
nani92

taktika Csaplárovej pasce je síce overená, ale ked chce byť dosiahnutá tak naoko, tak sa veľmi nevypláca. Našťastie hráč ako Zlatan si to hned uvedomí a nenechá sa nachytať

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
mickey mouse

Jsem myslel, že v Gazzettě rozumí fotbalu víc

Reagovat
dave30

Ti novináři si dělají srandu, nebo jenom chtějí být korektní?

Reagovat
ACSeRw!n

souhlas, postavit Lischku s Hanouskem zavanelo spis dokonce sebevrazdou, nez riskem

Reagovat
TheMally11

To je za to, že Hanousek srovnával AC s Opavou

Reagovat
Gelu28

Sparta měla dostat minimálně 5 nebo 6 gólů.....

Reagovat
Witcher

Trojka od béčka AC je solidní počin , čekal sem to horší

Reagovat
Rox

Co to je za nesmysl? Tohle bylo snad ambiciózní a riskantní? A Ibra nehrál vůbec špatně, střídal protože už bylo prakticky rozhodnuto o poločase s tímhle výkonem Sparty a navíc si,taky musí trochu odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pro obcasneho hrace staci PS4 500 MB ci radeji 1 TB? Vyuzil bych tam tak maximálně Fifu 21, NHL 21 a nějakou arkadovku. Diky za odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste otazka... Kolik zhruba zabere FIFA 21 v ulozisti? Dekuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem 35m nechce se mi to hledat, ale zkus internet, bezva pomocník:))

Reagovat
Kaspar

pokud to chces jen jako chvilkovou radost na par her nez si v unoru koupis PS5 tak ten 500gb, jestli trvale na vic her tak 1tb, ty aktualizace postupne budou dost zabirat, kolik zabira hra samotna nevim, ale byva to tak 100gb +- co si pamatuju z predchozich dilu. Arkadovky moc nejedu, ale kdyz se chci jen tak u neceho pobavit tak jedu Ratchet a Clank

Reagovat
Pablos

500 mb by ti nestačilo Ale jinak ano stačilo by ti v pohodě 500GB ...jenže zase kdo ví, třeba tě něco časem osloví, že chceš zkusit tohle a tohle ...plus ještě když budeš chtít hrát FIFU a NHL online tak musíš mít plusko, tak tam pak taky budeš dostávat hry zadarmo, který třeba budeš chtít stáhnout občas. No takhle ...i tak by ti asi těch 500GB stačilo... ale zase si nemyslím, že jsou tak velký cenový rozdíly mezi 500GB a 1TB (i když je fatk, že já už dávno svůj mám, tak to už nesleduji, ale když jsem pořizoval tak byl ten 1TB výhodnější než ten 500GB... resp. já si zarezervoval ten 500GB a oni mi ho prodali omylem, tak mi pak museli prodat 1TB za cenu 500GB

Reagovat
Nihilister

1Tb je cesta. Jinak budeš furt řešit co smazat.

Reagovat
ratusek

hlavně to 4K porno

Reagovat
Kincl

Proč nehraje základ ten ze Skandinávie? To je tak špatný? Včéra se mi líbilo že aspoň vystřelil, což se o připo*sraném zbytku říct nedá

Reagovat
Berbatov9

Já s pár ojedinělých jsme tu říkali jak příjdou chvíle kdy bude Guelor Kanga Spartě chybět.. do teď proste nevěřím, že to byl takovej dement jakýho z něj Rosickej dělal a opodstatňoval si to nesmyslama, že už jen to že na něj nejsou nabídky dokazuje jakej je kretén.... sám Rosickej by skákal dva metry do vzduchu kdyby mu tehdy Arsenal v 29 letech řekl seš skleněnka tak my ti dáme jen 1+1 opce ... nikdy mu prostě Kangu neodpustím... hrát tyhle zápasy s trávníkama,hanouskama a bohužel Dočkym, kterej prostě už je platnej max pro tu MLS ve které byl jednoduše nejde... Bořek prostě není Mara Matéjovskej kterej, měl prostě nejakej faktor X být platnej i v techto zápasech, nedávno jsem to psal, že až přijde lepšì soupeř než Karviná, kterej nebude žrát do nekonečna Dočkymu tu otočku kolem vlastní osy těla tak, že bude prostě hráč s nulovým přínosem....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele