SPARTA JE SKVĚLÁ, ŘEKL TOPPMÖLLER

14.01.2004, 14:52
Aktuality
Sparta Praha opravdu včera předvedla skvělý výkon proti německému klubu Hamburg SV, ocenil to i trenér poraženého týmu Klaus Toppmöller. Sparta Praha hraje na Kanárských ostrovech turnaj Maspalomas, kde včera porazila Hamburg 4:3 a dnes večer sehraje finálový zápas s belgickým Anderlechtem!

Nejlepší hráči tohoto zápasu byli jednoznačně Karel Poborský a nová posila Jan Rezek. Předvedli opravdu skvělý výkon, který se musí ocenit. Právě tito dva hráči se postarali o branky Sparty, oba dva se trefili dvakrát a zaujali trenéra Hamburgu Toppmöllera: "Smekám před Karlem Poborským, je fakt výborný! I Jan Rezek ukázal, že má veliký talent, vlastně celá Sparta dnes předvedla vynikající fotbal, a proto je skvělá," řekl po zápase.

Všechny branky Sparty stály za to. První padla po centru centr Michalíka na penaltu, Rezek z voleje parádně zavěsil - 1:0. Druhá branka přišla opět po centru Michalíka, kdy se jednomu s obránců německého týmu nepodařilo odkopnout míč, Jan Rezek byl sám před německým brankářem a pěknou hlavičkou jej přehodil - 2:1. Třetí branka padla opět po centru koho jiného než Rastislava Michalíka. Karel Poborský se z ničeho nic ocitl za obranou Hamburgu, šel sám na brankáře a svým typickým obloučkem zvýšil na 3:1. Čtvrtý gól padl opět po centru, ale tentokrát centroval Libor Sionko, který našel Karla Poborského a ten z voleje zvýšil na 4:1. Pak už přidal německý tým jen dvě branky, které nestačily na postup do finále, kde se setká dnes večer Sparta s belgickým Anderlechtem (od 20:30, zápas vysílá Eurosport).

Sestava Sparty Praha: Blažek - Pergl, Hübschman, Johana, Poledica - Poborský, Kováč, Michalík - Zelenka - Rezek (61.Sionko), I. Gluščevič (90.Jun).

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rudokožci překvapili, ale na Baník to stejně stačit nebude! BANÍK TITUL

Reagovat
PJ

To se eště uvidí

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

stejne ho nakonec ziska sparta!!!

Reagovat
HOST*007

to se ví

Reagovat
HOST*adam

Je to fuk!!! Vždyť to je mezinárodní turnaj a ne domácí liga. Parada

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele