Španělů se nebojíme, prohlašuje honduraský trenér Rueda

18.06.2010, 13:27
Aktuality
Úvodní výhra Švýcarska nad silně favorizovaným Španělskem hodně změnila situaci ve skupině H. O podobný úspěch se nyní chtějí prát také třeba fotbalisté Hondurasu, kteří byli přitom považováni za velkého outsidera.

Vzájemný zápas středoameričanů a posledních evropských mistrů je na programu už nadcházející pondělí. Tři body pro vítěze budou mít tentokrát větší cenu, než se původně předpokládalo.

Ten, kdo prohraje, si už dost možná bude moci začít balit kufry na cestu domů. Remíza nic výrazného, hlavně v případě Španělů, neřeší, a tak určitě uvidíme boj o vítězství.

Španělsko navíc touží napravit za každou cenu úvodní selhání. Sice všichni očekávají, že mu Honduras nebude klást velký odpor, kouč Reinaldo Rueda si je ale jistý, že jeho svěřenci mohou sehrát vyrovnanou bitvu.

"Proti Chile jsme sice chtěli vybojovat o poznání lepší výsledek, ale zase oni jsou nejlepším týmem ve skupině," řekl médiím překvapivě Rueda. "Víme o sobě, že dokážeme hrát lépe. Máme sílu na to, abychom odolali i Španělsku. Rozhodně netvrdím, že jsme už ze hry venku," dodal Rueda.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

zamlovám si první reakci : věři, španělum

Reagovat
Hafna

7:0 pro Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si další krach Španělska, ale ten se tentokrát nestane. 3:0 pro Španělsko, ale s Chile Španělsko prohraje 2:1.

Reagovat
Kaká10

to je ale vocas

Reagovat
Ligter

Jde z něj strach teda.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pre Spanielov... Iniesta 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

take sa uz aj stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Španielom spôsobia problémy , o ton nepochybujem :) Budú nabudení a defenzíva je solídna :) Očakávam veľmi zaujímavý zápas:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele