Španělský záložník Valero se rozhodl pověsit kopačky na hřebík

30.06.2021, 23:48
Aktuality
Borja Valero za sebou už má poslední zápas své kariéry. Již šestatřicetiletému záložníkovi skončila smlouva ve Fiorentině, novou nedostal a stejně tak si nebude hledat nového zaměstnavatele, dnes totiž oznámil rozhodnutí o ukončení aktivní činnosti...

Valero je odchovancem Realu Madrid a oblékal i dresy Mallorky, West Bromwiche Albion a Villarrealu, než se před devíti lety vydal na Apeninský poloostrov. Pět sezon strávil ve Florencii, na tři roky si odskočil do Interu Milán a loni se vrátil do renesančního města.

Celkem Valero na profesionální úrovni zvládl 518 soutěžních zápasů a nakoukl i do španělské reprezentace, nedočkal se ovšem žádné velké trofeje.

"Zdálo se, že ten moment je daleko a teď je tady. Nadešel čas, abych přestal hrát fotbal. Nejraději bych kariéru ukončil na zaplněném stadionu, ale ve fotbale a v životě bohužel ne vše závisí jenom na nás," oznámil.

"Děkuji všem klubům, za které jsem měl tu čest hrát. Děkuji trenérům a spoluhráčům, bez nich bych nikdy nic nedokázal. Děkuji své manželce a dětem, moc je miluji. A děkuji i všem ve Florencii, to vy jste mou největší výhrou. Uvidíme se ve městě," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Legenda! Vzpomínám si, jak ho tehdy chtěla celá Evropa

Reagovat
10

ten už jí ukončil minimálně tak 2 roky dozadu...

Reagovat
Largo

Bohuzel.

Reagovat
Furia Ceca

Mně vždycky přišel že je předčasně zestárlej...

Reagovat
Kucka

Škoda, že mu to nikdy necinklo, ale kariéra pěkná.

Reagovat
milan78

konečně borcovi světlé okamžiky vždy poznamenaly mé tikety

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál za Villarreal, tak byl tahounem týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Borec ale roky holt nezastavis a uz to bylo videt

Reagovat
Csaplárova past

Fiorentina se zbavuje dinousarů. Po Ribérim Valero

Reagovat
stuff

OT: Talianski hovoriaci kamosi, sledovali ste niekto Agnelliho tlacovku? Bolo tam nieco zaujimave?

Reagovat
Pipo123

AS má dlhy vo výške 306 miliónov eur, ukončujú pôsobenie oficiálnej TV AS Rím aby ušetrili

Reagovat
Alberto Aquilani

TV AS Rím, tam robil Karol Marko, nie? BTW, Lazio nejakú svoju TV malo? Či ste to nejak zdieľali s Frosinone a Salernitanou?

Reagovat
Pipo123

Neútoč hneď na mňa, mňa len prekvapuje výška takých dlhov na klub akým je AS, úprimne som bol v tom že amíci to tam vyčistili, takto sa zvyšuje nádej že to v budúcnosti poserete a skončíte v Seri B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele