Spalletti chce uspět s Petrohradem. Řím má stále v srdci

15.01.2010, 11:45
Aktuality
Luciano Spalletti stojí před velkou výzvou - Zenit Petrohrad má vrátit na evropské výsluní. Italský kouč na začátku sezóny opustil AS Řím, ale Giallorossi zůstali stále v jeho srdci. Klubu z hlavního města přeje jen to nejlepší.

"V Římě jsem měl trochu problém a Zenit byl klub, který o mě stál víc," ohlédl se zpět Spalletti. Ten v AS skončil už po dvou zápasech aktuální sezóny, které se týmu nepovedly, a poté kývl na nabídku Petrohradu.

"Zenit je důležitý klub na evropské úrovni. Byl jsem požádán, abych tým opět zviditelnil, našim cílem je pravidelně a s úspěchem hrát evropské poháry," pokračuje holohlavý kouč. Spalletti by si proto mohl přivést posily z Itálie, jak se spekuluje. "Pár hráčů bych chtěl získat, ale nebudu o tom příliš mluvit."

Spalletti věří, že se bude dařit nejen Zenitu, ale i Římu. "Se Zenitem budeme hrát předkolo Ligy mistrů, doufám, že se do soutěže dostane i AS. Je to klub, kde vás vášeň jeho fanoušků úplně ohromí, a i když Řím opustíte, zanechá na vás stopy. Člověk jde dál, ale Giallorosso bude stále," dodal kouč.

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
10

něco je asi špatně, když nejlepší italští trenéři trénujou venku

Reagovat
cristiano.K.

na tom není nic špatného,ale kde venku.....njn prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mě zaráží ostrovy, už tam není sháňka jen po gólmanech, ale i po trenérech.. Capello, Ancelotti, Zola, Trapattoni, to už je pěkná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, 2 geniální stratégové Trapattoni a Capello, skvělý Ancelotti a začínající Zola. Je to hnus. Radši bych je viděl v Calciu, je jich tam celkem zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

(a do toho jeste Mancini ) Taky bych je nejradši viděl v Itálii, konkrétně hlavně Fabia a nejlépe u nás Na druhou stranu mě trochu těší, že takovým týmum jako je repre nebo Chelsea, nebo City šéfuji trenéři z jimi tolik vysmívané ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle trenéři by Calcio opět pozvedli. Zdá se mi, že právě s jejich postupnými odchody jde Calcio do háje. Jinak na druhou stranu máš pravdu, že jim šéfují zrovna trenéři z jimi tolik pohrdané ligy

Reagovat
cristiano.K.

už má novou útočnou dvojici keržakov - pavlučenko.....zenit bude zase šlapat a on je dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si vzal Pavjlucenka prosimte?? .... ten at se v Petrohrade ani neukazuje

Reagovat
cristiano.K.

si to přečti na seznamu ty joudo fotbal-anglie-sjedeš trošku dolu a uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to je vymysl Daily Mirroru ty joudo - s Pavljucenkem nikdo o prestupu do Zenitu konkretne nejedna. Zatim s Tottenhamem jedna akorat Spartak. Vedeni Zenitu za tuhle cenu nehodla vubec spekulovat, do jednani se zapojej az v pripade jinejch podminek Tottenhamu.

Nehlede na to, Pavljucenko at si zustane kde je.. dalsi Spartakovsky drevo tu nikdo nechce. Navic ten nekopa tyhle penize absolutne nestoji.

Reagovat
cristiano.K.

spartak nebo zenit pude tam,kde daj víc totenhamu...souhlas ten hráč tu cenu nemá,ale co totenhamu zbývá hodně dali hodně chějí zpět

Reagovat
smazaný uživatel

iba sa mi to zda alebo tento clanok a tieto komenty tu uz boli ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen máš halušky

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sympatický trenér:)

Reagovat
smazaný uživatel

"Trenuju Zenit ale mám v srdci AS". Nevím proč ale příjde mi to trochu jako nešťastné vyjádření, hlavně pro uši fans Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Trenuju Zenit ale mám v srdci AS" .....NECITUJ HO KED TU VETU TAKTO NEPOVEDAL UZ SI AKO TI NOVINARI

Reagovat
smazaný uživatel

klid, ať tě netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk jde dál, ale Giallorosso bude stále. ...to co dokázal s hráčema jako Cassettao nebo Tonetto ...velkej respekt a ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Signor Spalletti prave priletel do Petrohradu:

http://pics.livejournal.com/manc/pic/0003581b

http://pics.livejournal.com/manc/pic/0003670p

...tyjo, ale oproti tomu jak sem byl nespokojenej, tak v nasi sale hned na letisti vypada hrozne sympaticky

Reagovat
Slejdy

borec špalek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele