Spalletti čelí neexistující rivalitě. Bude rád, pokud Totti zůstane

25.04.2016, 14:45
Aktuality
Stránky italských deníků v uplynulých týdnech a měsících pravidelně plnily články o neshodách mezi trenérem AS Řím Lucianem Spallettim a kapitánem Francescem Tottim. Kouč se nyní v reakci na zprávu od zkušeného fotbalisty rozhodl vnést do případu světlo...

Řím v průběhu minulého týdne hostil Turín a nakonec vyhrál 3:2, přestože ještě několik minut před koncem prohrával o jednu branku. Lví podíl na obratu měl právě Totti, který nejprve srovnal a chvíli před koncem proměnil pokutový kop.

"Moje góly pomohly klubu, který jsem vždycky miloval, k výhře. To by mělo lidi sjednocovat, nikoli rozdělovat," napsal Totti na internetové stránky Giallorossi.

"Té zprávy si hodně vážím, byl to vzkaz od skutečného kapitána. Totti je pro nás zdrojem kladů, ať už bude vykonávat jakoukoli funkci," složil následně Spalletti svému svěřenci kompliment.

Již 39letý fotbalista se letos na trávníku i přes protesty ze strany fanoušků objevuje spíše sporadicky a je otázkou, zda prodlouží končící smlouvu. Italská média už několikrát informovala o jeho konfliktech se Spallettim, k jednomu mělo dojít po remíze 3:3 s Atalantou a podle tisku se jednalo o hodně živou rozmíšku.

"Do této situace jsem se dostal už častokrát a nechci nadále říkat stejné věci. Všichni o tom debatujeme a všichni máme také svůj cíl, jehož chceme dosáhnout. A po této cestě jdeme dopředu. Předně jsem nucen čelit rivalitě, která neexistuje. Dělal jsem pouze rozhodnutí patřící k mé práci a jedná se o něco, co můžeme rozebrat až po sezoně. Budu velice rád, pokud bude Francesco v další sezoně dělat to, co miluje. Ať si vybere jakoukoli roli, budu na jeho straně. Vždycky jsem říkal a už si připadám monotónně, že co se týče prodloužení smlouvy, je vše mezi prezidentem a Francescem. My bychom se jinak měli soustředit na cíl v podobě Ligy mistrů," nechal se dále slyšet Spalletti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Al Capone

Legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne vole, mladý nezkušený kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle přesně je definován opak legendy jo?

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky Fanty A na foru

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jsem to v tom 34. kole odstřeloval ale z posledního místa se mi to střílí Ty s Pinťákem slušný hokejový souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra snad bude 35.kolo hotové

Reagovat
smazaný uživatel

Spaletti ven, není o čem

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

chuj se Spallettim,ale Francesca musi srat, že už je konec a chtěl by dáááááál,to musi byt masakr v hlavě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele