Söyüncü má jasno, po odchodu z Leicesteru se upsal Atléticu Madrid

05.07.2023, 17:33
Aktuality

Atlético Madrid podle očekávání posílil Çağlar Söyüncü, jemuž na konci minulého měsíce vypršela smlouva s Leicesterem City. Turecký obránce se Colchoneros upsal na čtyři roky...

Söyüncü z Leicesteru odchází po pěti letech s vítězstvím ve FA Cupu a domácím Superpoháru, úspěšné působení však zastínil sestup do League Championship. Sedmadvacetiletý stoper za Foxes nastoupil do 132 soutěžních zápasů a zahrál si Evropskou i Konferenční ligu.

Rodák z Izmiru se nyní vydává na Pyrenejský poloostrov, podepsal čtyřletou smlouvu s Atléticem Madrid, kde ho kromě možného boje o titul v LaLize čeká prestižní Liga mistrů.

Třiapadesátinásobný turecký reprezentant si v minulosti vyzkoušel také Bundesligu, mezi lety 2016 až 2018 oblékal dres Freiburgu. Ve své domovině hrál za tehdy druholigové Altinordu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, en.atleticodemadrid.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

why? Ten bude mít vytizeni jako Doherty

Reagovat
Top5scout

Presne takéto podpisy sú príčinou úpadku Atlética.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tak Soyuncu bude podle me bud vybornej anebo hodne spatnej. V podstate nevim, jaka je jeho verze. Jestli ta, kde byl jednu sezonu v Anglii povazovanej za world class stopera anebo ta z poslednich let. Kazdopadne je to velka neznama a bude se spolihat na Cholovo umeni prace s obranci.

Nicmene nerozumim tomu, proc se po Simeonem vyzaduje, aby hral kazdej rok o titul a zaroven byl mezi nejlepsima v LM. Posily jako on nebo Azpilicueta mi teda moc ambiciozni neprijdou…

Reagovat
AlevsakNevadi

mozno preto ze je najlepsie plateni trener na svete ?

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Messiáš

Moc nerozumim tomu hatu tady na nej. Mercado Atletica je evidentne podmineno odchody a pokud neodejde Joao Felix, tak se asi nic velkeho cekat neda. Savic mel minuly rok relativne bidnej a Gimenez je bohuzel pul sezony klasicky na marodce. Soyoncu ma velice slusnou rozehravku a pokud si dobre pamatuji, tak to, ze moc nehral v minule sezone bylo zpusobeno nejakou osobni rozepri s Rodgersem (a asi i neochotou podepsat prodlouzeni), jelikoz po jeho vyhozeni minutaz dostaval vice nez slusnou.

Azpilicueta je asi uz vylozene do rotace, k tomu prisel mladej Mourino, ktereho v Uruguayi dost hypovali jako noveho Gimeneze/Arauja.

Skoda, ze nevysel Kang In Lee, ale zase doufam, ze si zahraje Rodrigo Riquelme. Barrios a Lino asi hostovacky, ale ukaze priprava. Tam jsem nejvice zvedavej na Camella

Reagovat
Messiáš

Jo, Galan ze Celty je luxusni posila. Toho jsem v tom vyctu zapomnel

Reagovat
Phillipinho

Azpi jako asi v pohode. Da odpocinout Molinovi a muze zaskocit na pravym stoperu v triclenny obrane. Na Mourina jsem zvedavej, ale myslim si, ze nakonec odejde na hostovani….

Riquelme by podle me mel zustat v acku, ale obavam se, ze ho prodaji. Uz se objevily nejaky spekulace o zajmu City. Lino podle me zustane jenom, kdyz odejde Carrasco. Galan za ty penize velmi slusna posila, nicmene ja osobne bych teda preferoval Guerreira nebo Gayu.

Otazka je co Felix no. Podle me nakonec odejde. Taky se dost silne spekuluje o odchodu Moraty do AC nebo Arabie. A jestli se vedeni chysta jit do sezony s utokem Griezmann, Depay, Correa a nejaky low cost reseni misto Moraty, tak na lepsi sezonu nez tu minulou to stoprocentne nebude.

Jeste jsem zvedavej, koho privedou na pozici cislo 5, coz je udajne priorita. Marca psala o Verratim a Kessiem, coz je vzhledem k platu asi utopie…

Reagovat
JM

Felix by mohl kam reálně? Do PSG v případě odchodu Mbappeho? Nebo píše se o někom, že má zájem?

Reagovat
Phillipinho

PSG nebo Benfica.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele