Söyüncü je mimo hru, Leicester ho může postrádat až čtvrt roku

19.10.2020, 11:01
Aktuality
Vedení Leicesteru v závěru minulého týdne muselo spolknout hned dvě hodně hořké pilulky. Lišky včera večer nezvládly zápas s Aston Villou a prohrály 0:1, ještě více pak může bolet informace od lékařů, Çağlar Söyüncü se před několika dny vážně zranil a na trávníku se znovu objeví zřejmě až v lednu...

24letý turecký obránce se vrátil zraněný ze srazu národního týmu a včera absentoval v sestavě. Důvodem bylo zraněné tříslo, které ho ze sestavy vyřadí na hodně dlouho.

"Sval nedrží u kosti, mohl by tak chybět až tři měsíce. Pro něho samotného je to obrovská škoda," sdělil manažer Brendan Rodgers.

Söyüncü od minulé sezony patří do základní sestavy Leicesteru, loni v rámci Premier League přišel jenom o čtyři utkání a letos do nedělního večera nechyběl ani jednou.

Vedle něho je na marodce také záložník Wilfred Ndidi, rovněž on si nedávno přivodil vážný svalový problém a po operaci bude znovu k dispozici až koncem prosince. Po zranění lýtka by se naopak měl brzy vrátit kanonýr Jamie Vardy, návrat po dlouhodobém laborování s kolenem vyhlíží i obránce Ricardo Pereira.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
FC Porto FC

Morgan na plac

Reagovat
9augi9

Jo Morgan, ktorý je asi tak štvrtinový oproti majstrovskej sezóne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpecialOne

Ten Benkovic je asi hodně marnej, že si ho nenechají ani v této situaci

Reagovat
LAM

Jak se tohle čte,Sjounču?

Reagovat
RadekVonCZE

Čalar Sejinči

Jsou tam přehláskované písmena.

A to g je jak Erdogan. Nečte se to Erdogan, ale Erdoan.

Reagovat
veikko

To divné g prodlužuje předchozí samohlásku, takže Čálar. A Turci "c" čtou jako dž.

Reagovat
Tomik111

Sijonko?

Reagovat
czech_mira

"Čálar Sejyndžy"

Reagovat
Modi6

S takovýmhle jménem by měl maximálně dělat skladníka ve šroubárně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele