Southampton ulovil z Twente srbského záložníka Tadiće

08.07.2014, 18:43
Aktuality
Dušan Tadić po čtyřech letech opouští nizozemskou nejvyšší soutěž a od nové sezóny se bude snažit prorazit v Premier League. Příchod srbského ofenzivního záložníka dnes oznámil Southampton, který za hráče podle nepotvrzených informací zaplatí Twente čtrnáct milionů eur...

Pětadvacetiletý Tadić se v novém působišti dohodl na čtyřletém kontraktu a stal se první posilou nového manažera Ronalda Koemana. V kádru jihoanglického celku by měl mít za úkol nahradit Adama Lallanu, který stejně jako Rickie Lambert a v blízkých dnech možná Dejan Lovren přestoupil do Liverpoolu.

"Je to opravdu krásný pocit. Tohle je skvělý klub, o kterém jsem slyšel spoustu dobrých věcí. Viděl jsem mnoho zápasů Southamptonu v minulé sezóně a tým hrál pěkný fotbal, který mi bude sedět, protože sám rád hraji stejným stylem," prohlásil srbský reprezentant pro web klubu ze St Mary's.

Tadić v Nizozemsku strávil dohromady čtyři sezóny - dvě v Groningenu a další dvě v Twente, které do něj investovalo 7,7 milionu eur a nyní bude inkasovat necelý dvojnásobek. Odchovanec novosadské Vojvodiny za mužstvo z Enschede v uplynulém ročníku nastřádal šestnáct branek ve třiatřiceti ligových utkáních.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (541)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele