Southampton oznámil příchod stopera Hoedta

22.08.2017, 21:34
Aktuality
Wesley Hoedt se stěhuje z Lazia do Southamptonu. Ten za oporu Biancocelesti, která má nahradit krajana Virgila van Dijka, zaplatil 17 milionů eur a se samotným hráčem uzavřel pětiletý pracovní dokument...

Třiadvacetiletý obránce je odchovancem Alkmaaru, za jehož první tým začal pravidelně nastupovat až během sezóny 2014/15 a hned o rok později se stěhoval do Lazia.

Na Apeninském poloostrově se Hoedt okamžitě zařadil do základu Biancocelesti, dobré výkony pak během uplynulého ročníku potvrdil a rázem o něho stoupl zájem.

Nakonec souboj o žádaného stopera vyhrál Southampton, kde by nizozemský reprezentant mohl nahradit krajana Virgila van Dijka, jenž je spojován s odchodem do Liverpoolu nebo Chelsea. "Jsem rád, že jsem se stal hráčem Southamptonu. Je to pro mě další krok a přicházím s tím, že chci klubu pomoci," vyhlásil po podpisu smlouvy Hoedt.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (369)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele