Southampton je už třetí, Pochettino varuje před uspokojením

11.11.2013, 10:58
Aktuality
Černým koněm letošního ročníku anglické Premier League je zatím Southampton a Saints svou formu potvrdili i v sobotním utkání s Hullem City. Před vlastními fanoušky svému soupeři nedali šanci a dokráčeli si pro výhru 4:1, s výkonem byl velmi spokojen i manažer Mauricio Pochettino...

Southampton rozhodl o majiteli tří bodů už v první půli, v níž se postupně trefili Morgan Schneiderlin, Rickie Lambert a Adam Lallana. Po změně stran sice dokázal vrátit zápasu náboj Yannick Sagbo, to ovšem bylo ze strany nováčka vše, naopak tři minuty před koncem pečetil výhru domácích Steven Davis.

Southampton v jedenácti zápasech inkasoval pouhých pět branek, celkem posbíral 22 bodů a je na třetím místě.

"Jedinou věcí, která nás může zastavit, jsme my sami, můžeme být svým největším nepřítelem. Budeme muset i nadále tvrdě pracovat, jelikož po tomto výkonu můžeme čekat spoustu komplimentů. Musíme se ujistit, že komplimenty si přebereme správně a jinak budeme pokračovat v tom, co děláme. Nesmíme si tohle vše nechat stoupnout do hlavy," varuje argentinský kormidelník.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (427)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele