Soutěže se zastavily v Nizozemsku, Portugalsku či v Americe

12.03.2020, 17:00
Aktuality
Nejen Itálie, Španělsko, Česko či Slovensko zastavily své fotbalové soutěže. Během čtvrtečního odpoledne se přidaly také nizozemská Eredivisie a portugalská Primeira Liga.

Nizozemské profesionální soutěže jsou zastaveny zatím na následující dva týdny, tedy do konce března. V nizozemské Eredivisie hrají i čtyři Češi - Tomáš Necid v Den Haagu, Václav Černý v Utrechtu, Tomáš Hájek v Arnhemu a Michal Sadílek v PSV Eindhoven.

Na třicet dní je pozastavena zámořská Major League Soccer, kterou v dresu Dallasu hraje reprezentační útočník Zdeněk Ondrášek. Právě hráči národního týmu měli sehrát na konci března dva přípravné zápasy ve Spojených státech proti Mexiku a Hondurasu. Po zákazu cest z Evropy do USA je ale jejich sehrání velmi nepravděpodobné.

Portugalská nejvyšší soutěž, kde nehraje žádný Čech byla zastavena do odvolání.

V žádné ze zmíněných zemí zatím na rozdíl od Itálie či Německa nebyl koronavirus potvrzen u žádného z hráčů.

Autor: Jiří Fišara / sportskeeda.com, transfermarkt.de, fpf.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rudy Gobert to ale zabil no na tlačovke si z tohto robí srandu a objaví sa to u neho jak prvého a zastavia ligu

Reagovat
AjaxFans

Pískej konec ligy

Reagovat
jáá

No nevypadá to dobře

Reagovat
Benfica

je to takto dobré, dnes bol posledný hrací deň v Portugalsku a zakončil ho zápas Benfica-Sporting vo futsale v pohári.. hráči tiež boli celkovo nesústredení, ozaj by to nikomu neprospelo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele