Garay z Valencie je prvním nakaženým hráčem ve Španělsku

15.03.2020, 13:48
Aktuality
Argentinský obránce Ezequiel Garay z Valencie se stal prvním hráčem ve španělské lize, u kterého byla potvrzena nákaza novým typem koronaviru. Třiatřicetiletý stoper o pozitivním testu na COVID-19 informoval na sociálních sítích. Klub posléze uvedl, že celkem má mezi hráči a realizačním týmem už pět nakažených.

"Vypadá to, že rok 2020 pro mě nezačal dobře. Měl jsem pozitivní test na koronavirus, ale cítím se dobře, poslouchám nařízení úřadů a jsem v karanténě," napsal na instagramu Garay, kterému už v únoru předčasně ukončilo sezonu vážné zranění kolena.

Bývalý hráč Realu Madrid, Benficy Lisabon nebo Petrohradu je v La Lize prvním potvrzeným nakaženým fotbalistou. Celkem ve Španělsku zaznamenali téměř 6400 nakažených osob z nichž 196 zemřelo. Kvůli pandemii koronaviru v Evropě byl v zemi na 15 dní vyhlášen nouzový stav a fotbalové soutěže byly minimálně do 3. dubna přerušeny.

O dalších nakažených členech týmu valencijský klub informoval bez uvedení jmen na svých internetových stránkách. "Všichni jsou doma, jsou na tom dobře a řídí se všemi pravidly karantény," uvedl klub v prohlášení. Podle médií by mělo jít o obránce Eliaquima Mangalu s Josém Luisem Gayá a dva členy realizačního týmu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (19)

Přidat komentář
Gazdo

Dlho som si myslel ze ma futbal uz nezaujima tak ako kedysi ze uz ma to tak neberie ale az ked nie je abi len obycajna spekulacia o tom kam prestupi Neymar alebo Pogba a namiesto toho mame len kto dostal koronu tak som zistil ze sa bez neho akosi nudim

Reagovat
madridcan

Tak svojim spôsobom aj toto je prestup...

Reagovat
LidoOP

Z Valencie do márnice

Reagovat
Benfica

na 99 % prežije..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Ezequiel 25/Covid 19: Cesta nakaženého ze všech stran

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Cesta nakaženého ze všech stran lemována jest mediální pozorností...

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
havrys99

Reagovat
Spejbl

A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je COVID.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

LaLiga sa rozhodla, že Garay bude oficiálnou tvárou P.R. La Ligy pre koronavírus. Kedysi sa udeľoval rad práce pre "vzorného" pracovníka, "teďkom máme todlenc to". Ak by to Garay-a nedajbože zachloštilo, tak môžu zavrieť celý ročník.

Reagovat
Mass

Twl dostali na prdel od Atalanty a ještě se nakazili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petrinho17

Tak pozitívne testovaný aj Mangala, Gaya a ďalší 2 neznámy

Reagovat
Müllered

Kurányiho dvojče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele