Obránce Rugani z Juventusu měl pozitivní test na koronavirus

11.03.2020, 23:33
Aktuality
Obránce Juventusu Daniele Rugani má pozitivní test na koronavirus. Oznámil to italský klub na svém webu. Podle něj nemá zatím fotbalista žádné symptomy.

"Juventus zahájil aktivaci všech procedur, které jsou nutné k izolaci a které vyžadují zákonná nařízení. Stejně tak zjišťuje, kdo všechno s hráčem přišel do kontaktu," stojí na klubovém webu.

Kvůli epidemii koronaviru je momentálně v karanténě celá Itálie. Sportovní soutěže včetně fotbalové Serie A byly pozastaveny do 3. dubna. Rugani je první hráčem z nejvyšší soutěže, který měl pozitivní test. Vedení ligy už před zveřejněním jeho případu doporučilo klubům, které nehrají evropské poháry, aby pozastavily trénink.

Koronavirus v Itálii zabil už přes 800 lidí. Celý tento případ by mohl mít vliv i na další fungování Interu Milán, ten proti Juventusu nastoupil před několika dny a podobně jako Staré dámě mu nyní hrozí umístění do izolace.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com, juventus.com

Komentáře (636)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele