Soustředím se na PSG, chci se konečně prosadit, řekl Kehrer

10.10.2021, 19:52
Aktuality
Thilo Kehrer byl spojován s návratem do Bundesligy, nakonec ale zůstal hráčem Paris Saint-Germain. Německý reprezentant se nezabývá spekulacemi a chce se ve svém současném působišti konečně prosadit...

Bývalý hráč Schalke nastupuje za pařížský velkoklub čtvrtou sezonu, natrvalo se však v základní sestavě neusadil a to platí i pro letošní ročník. Kehrer sice nastupoval pravidelně, posléze ale ze sestavy vypadl a třeba oba zápasy Ligy mistrů strávil na lavičce.

Pětadvacetiletý obránce přitom mohl PSG opustit, byl spojován s návratem do Německa, zájem měl projevit Bayern Mnichov, nakonec ale na přesun do vlasti zatím nedošlo.

"Něco jsem zaregistroval, Bayern Mnichov je jedním z největších klubů na světě, který se pevně etabloval na nejvyšší úrovni evropského fotbalu," uvedl Kehrer, jenž se ale spekulacemi nezabývá. "Plně se však soustředím na PSG, kde se chci konečně naplno prosadit," vyhlásil.

Dvanáctinásobný reprezentant Německa, který může nastupovat ve středu nebo na pravém kraji defenzivní čtveřice, má ve francouzské metropoli smlouvu do roku 2023.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Bayern měl zájem. Jako zas takové terno mi nepříjde, ale radši bych seděl v Bayernu nebo v PesGay. Tenhle by byl dobrá posila třeba pro BVB.

Reagovat
Jkb

Brutálně obounohý stoper, letos 66% přihrávek pravou nohou, loni ty procenta měl ještě níž, opravdu velice kvalitní při hře s míčem. Problém u něj jsou zranění, měl jedno velké a potom docela dost menších. Ale fotbalista velice zajímavý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele